1 Mart 2016 Salı

Çatı için izolasyon

Temel-Bohçalama İzolasyonu. Kurumsal izolasyon , Bireyel izolasyon , Otel izolasyon – ATAK İZOLASYON. Sitemizde Polyurea Su Yalıtımı, Polyurea Çatı İzolasyonu ve Poliüretan Köpük Püskürtme İzolasyon Sistemleri alanlarında vermiş olduğumuz hizmetleri inceleyebilir,. Isı izolasyonunda kullanılan püskürtme poliüretan köpük yalıtım için kesin çözümler sunmaktadır. Bu tip izolasyon malzemelerinin yük taşıma kapasitesi olmadığı için üzerine ağırlık gelmemeli ve yürünmemeli, eğer yürünmesi gerekiyorsa kadronlar üzerinde yürüme yolları yapılmalıdır.


ZOLASYON İzolasyon konusunda yaygın hatalardan birisi de ısının daha çok çatı ve pencerelerden kaybolduğunu düşünmektedir. Oysa ısı enerjisinin büyük bir kısmı geniş yüzey alanlarına sahip dış duvarlar üzerinden kaybolmaktadır ve bu kayıp toplam ısı kaybının yarısına denk gelmektedir. Tasarruf için izolasyon yapılacaksa eğer, pencere ve çatılarda. Sprey poliüretan çatı alanlarının izolasyonunda uygulaması hızlı, etkin ve tasarrufludur. En üst katta oturan bina sakinleri için kışın soğuk yazın sıcaklık çok büyük sorundur.


Yoğuşma önleyici levhalar, radyatör arkası, duvar ve yer kaplamaları gibi alanlarda ısı yalıtımı amacı ile kullanılır. Kapı altı ve pencere gibi ısı kaybının yüksek olduğu alanlar için özel izolasyon malzemeleri bulunur. Tadilatımız İçin Gelen Firma Lina Dekorasyon Ekibi Önce Zemin Etütü Yapıp sonra Gereken Bilgilendirmeyi Bana Yaptı Kafamdaki Soru İşaretlerini ÇÇözümlediler Ve Çatının Tamir Tadilat İşlerini Kendilerine verdik Söz Verdikleri Gibi Bir Günde Çatımizin tamir Tadilat ve İzolasyon İşini Bitirdiler Kendilerine Ve. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin.


Kışın ısınma, yazın serinleme ihtiyacı için kullanılan enerjinin bina içinde tutulması ve daha uzun süre ısı sabitlenmesinin sağlanması için çatı izolasyon uygulaması yapılması, daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam kalitesi sunar. Ancak çatı izolasyonu uygulamasının beklentilere cevap vermesi için çatınızın da sağlam ve sorunsuz olması gerekir. Su akıtan, rüzgar ve yağmurun çatından aşağı geçmesine sebep olan çatı örtüsü elden geçirilmeden yapılacak çatı izolasyonundan beklenen verimin alınması çok zordur. Sağlıklı bir çatı izolasyonu uygulaması yapılması için sprey poliüretan uygulanacak alan kuru temiz ve nemden arındırılmış olmalıdır.


Temizlenmiş olan beton yüzeye yada ahşap çatıların arasını özel donanım ve ekipmana sahip mobil izolasyon araçlarımız vasıtasıyla yüksek basınç ve ısı altında püskürtme. Sonra o alan, uygulanacak işlemler için hazır hale getirilmelidir. Bu da ürünlerin sağlık açısından zararlı bir hal almasına neden olabilir.


Bu yüzden yalıtım malzemeleri. Firmamız ile orta tamir planlarını birlikte yapabiliriz. Deniz araçları için su yalıtımı mutlaka yapılması gereken uygulamalardan birisidir.


Teklif Alın Detayları İnceleyin. Endüstriyel Çatı İzolasyonu. Hafif çatı sistemleri rüzgar, kar ve yağmurun yol açtığı ek yükleri taşıyabilecek şekilde hafif bir yalıtım malzemesine ihtiyaç duyar.


Arası İzolasyonu : Binalarda yapısal olarak dış etkenlere maruz kalan kısım çatılardır. Yüksek ısıya soğuğa,ıslak ve kuru koşullara,fırtına ve kış koşullarına dayanıklı olmalıdır ve uzun yıllar sağlam kalmalıdır. Konutlar, İşyerleri, endüstriyel yapılar için sağlıklı, çevreci ve konforlu. Venta markası ile sunduğumuz çatı izolasyon ürünlerimiz yüksek kalitede çözüm üretmenizi sağlamaktadır.


BİLGİ VE ÜCRETSİZ NUMUNE TALEBİ İÇİN 0. NUMARALI HATTIMIZDAN BİZE ULAŞIN YA DA SAYFAMIZDAKİ İLETİŞİM FORMUNU DOLDURUN, BİZ SİZE ULAŞALIM! Garantili Çözümler ve Hizmetler Sunan Göktürk Çatı İzolasyon Firması Catizo, Deneyimli Kadrosu ile Su ve Isı Yalıtımı Uygulamaları Yapmaktadır. Ortam ısısını hem koruyabilmek hem de tasarruf sağlayabilmek için binalardaki çatı izolasyonunun en doğru şekilde yapılmış olması büyük önem. Sürme su izolasyonu inşaatlarımızın birçok alanında kullanılarak kaliteli bir su yalıtımı sağlamaktadır.


Sürme İzolasyon kolay uygulanan beton ve çeşitli yüzeylere daha iyi aderans sağlayarak tutunur, yapıda oluşan çeşitli kılcal çatlak ve gözenekleri doldurarak ek yeri oluşmayan bir su yalıtımı tabakası sağladığı için tercih sebebidir. ASANSÖR KUYU İZOLASYONU Konutlar ve apartmanlar için asansör uygulamaları oldukça büyük önem taşıyor. Teras çatı izolasyon uygulamalarında kullandığımız malzemenin kaliteli ve uzun süre kullanım sağlaması firma amacımızdır. Biz, sizin için , yeni nesil, uzun ömürlü, ekonomik çatı izolasyon malzemeleri ve hizmetleri sunmaktayız.


Bu şekilde doğru bir proje hayata geçirilmiş olur. Düz çatılar için doğru bir çatı tasarımı yapmak üst katta oturanların konforunu ve rahatını sağlamak anlamına da gelecektir. Bu dikişleri de, ve vb delikleri, tepe, için metal, ve nerede yoluyla penetrasyonlarındaki çatılar vadilerde ve metal çatılar sorunlarla yayınlanmaya başlar izolasyon boyunca, sırta at gibi yeni bir düzlem katılın. Alınacak önlemleri yapılacak doğru uygulamalar ile binalardaki çatı sorunlarından ilelebet kurtulmak mümkündür.


Nasıl Çatı İzolasyonu yapılmaktadır? Ek Olmadığı için Yekpare kaplama yapar buda alternatiflerine göre daha fazla izolasyon sağlar. Yüzeye Tutunmak İçin Ara Malzeme İstemez Kendisi Yapışır, Maliyet Azaltır. Konusunda üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan kadromuz, işlerinin ciddiyetine yakışan bir şekilde başarılara imza atmaya devam ederken, teknolojiyi verimli ve etkin kullanabilmek için , ısı, su, ses izolasyon dünyasını ekip olarak yakından takip etmektedir.


Fiyat bilgisi için teklif isteyiniz İncele. ODE Opal serisi 3mm su yalıtım membranı. Kaleli İnşaat Çatı Kaplama San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar