3 Mart 2016 Perşembe

Dairesel kapı motoru

Entegre kumandalı VersaMatic dairesel açılır kapı motoru , çok alçak kapı direkleri gibi olağan dışı montaj durumları için en iyi çözümdür. Ayrıca montaj pozisyonu değişken şekilde seçilebilir ve böylece her duruma en iyi şekilde uyarlanabilir. Dünya genelinde bu alanda en iddialı ve en ileri teknolojiye sahip ürünler İtalya’ da üretiliyor. Kanat uzunluğu metrelik dairesel kapılarda uygulanır.


V ac akım ile çalışırlar. Bahçe Kapı Motoru modelleri, Bahçe Kapı Motoru çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Binalar, iş hanları, bahçeler, garajlar, hastaneler ve çok daha fazla sayabileceğimiz noktalarda sürekli bir takım kapılardan geçmekteyiz.


Otomatik bahçe Kapı Motoru. Hayatımızın birçok alanında değişik tür ve yerlerde kapılar kullanmaktayız. Hız konusunda saniyede 1. Yavaş başla yavaş dur, senkronize çalışma ve otomatik kapanma gibi birçok özelliği bulunmaktadır. MC4kontrol ünitesi ile çalışmaktadır. Gömme hidrolik motor Tek kanat maks.


Bir yeraltı ünitesi ve bir kontrol ünitesi içeren görünmez sessiz motor. Motor boyu relativ uzun olduğundan, kapı kapalı konumda. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru ,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Seksiyonel Kapı Motorları Fiyat Listesi. Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi. Bariyer Sistemleri Fiyat Listesi. Yanakayar Kapı Fiyat Listesi. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri.


Dairesel Kapı Fiyat Listesi. Kanatlı açılır kapılar için sıhhatli ve emniyetli elektromekanik hareketli bir motordur. Güvenli çalısmasi ile her tip dairesel açılır kapı için dizayn edilmistir. Phobos serisinde dairesel kapılarınıza uygun olarak üretilen phobos nl dairesel kapı motoru 250kg’a kadar kanat ağırlığı ve tek kanatta 5m’ye kadar kanat uzunluğunu taşıma kapasitesine sahiptir.


Kanatlı kapı motoru seti Kanatlı kapı motoru seti ürünlerinin emniyetli ve güvenliği olması can ve mal güvenliğiniz açısından son derece önemlidir. Kapıların kapanması durumunda karşılaşılacak cansız veya canlı bütün nesneler içerisinde bulunan fotoselleri sayesinde fark edilerek sıkışma durumları engellenecektir. Volt AC enerji ile çalışır. Orta yoğunlukta kapılarda kullanılabilir.


Motor ağırlığı toplamda kilogramdır ve tüm kötü hava koşullarına dayanıklı olarak üretilmiştir. Güvenliğin sağlanması ve araç geçişinin sorunsuz bir. Mekanın sürgülü sisteme izin vermediği yerlerde dairesel kapı çözümü adapte edilebilir.


Dairesel kapı motoru

Bu kapıların kanatları genellikle çok ağır olmayan malzemeden imal edilir (tahta,pvc,hafif ferforje) bu kapılara mafsal ya da hidrolik kol kullanılırken. Son derece kullanışlı olan bu otomasyon ürünleri, dairesel şekilde açılan yada halk arasında bilinen ismi ile kanatlı kapı çeşitleri için üretilmiştir. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik-fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız.


Adından da anlaşıldığı gibi dairesel açılır bahçe kapıları , uygulanan motor sayesinde otomatik olarak ve birbirinden bağımsız olarak çalışmaktadır. Kanatlar sağa ve sola otomatik olarak açılır ve ayarlanan süreye göre otomatik olarak kapanır. Sanatsal değeri olan geniş antika kapılar için ideal çözüm.


Dar yapısı ile direk olarak sütun üzerine monte edilebilmektedir. Mekanik kavrama sistemi ile çarpmalara karşı emniyet sağlar. Yarı yoğun kullanıma uygundur. IPkoruma katsayısına sahiptir.


Akü ile çalışabilmektedir. Dorsis NİCE marka otomatik bahçe kapısı motor ve aksesuarları için izmirde ve çevresinde teknik servis ,yedek parça,montaj ve bakım hizmeti vermektedir. TORK DAİRESEL KAPI MOTORU Akıllı Teknoloji Detaylar için. Günümüzde güvenlik çok önemlidir. Bunun için pek çok güvenlik önlemi alınmakta ve bu yönde hizmetler geliştirilmektedir.


Dairesel kapı motoru

Tek kapı kanat genişliği en fazla 3santimetre olabilecek kapılar için kullanımı uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar