3 Mart 2016 Perşembe

Mavi su deposu fiyatları

Plastik su deposu fiyatları en uygun ürün grubudur. Yüksek dayanımı, seri üretimi ile de ekonomik fiyatının yanı sıra çözüm ortağı olmaya devam etmektedir. Yatay veya dikey olarak üretimi sağlanabilen polietilen su deposu ürünleri mavi ve beyaz olmak üzere farklı renk seçeneğine sahiptir. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Standart su deposu fiyatlarımızı sayfamız içerisinde inceleyebilirsiniz. Litreye kadar siparişleriniz hemen teslim, size özel cazip fiyatları ile toprak üstü ve b. Gıda tüzüğüne uygun olması, seri üretim imkanı ile su deposu tercihinde ilk sıralarda gelmektedir. Tüm fiyatlar beyaz depolar için. Uluslararası standartlarda ve sağlıklı içme suyu depolamasında kullanılabilir özelliktedir. Tank-Kazan-Mikser-Tanker- Depo - İstanbul Türkiye Ymt Metal Paslanmaz San.


PVC Membran ile su deposu yalıtım ve izolasyonu, temizlik ve dezenfekte işlemleri - Sızdırmazlık garantisiyle! En iyi kaliteyi, en uygun fiyatla alabileceksiniz. Bir adet ton, bir adet ton bir adet de tonluk depo için anlaştık.


Türkiye ye geleceğin teknolojisini getirerek İstanbul Avrupa yakasında prefabrik ev ve konteyner imalatı yapan şirketimiz müşterilerine kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet sunmayı kendisine misyon olarak belirlemiştir. Karmod polietilen dikey su deposu çok amaçlı kullanım özelliğine sahiptir. Mavi , şeffaf, turuncu, yeşil. Su Deposu Fiyatları hakkında Bilgi Edinin.


Toplam Fiyat (kdv dahil) Alışverişe Devam Sepete Git Kategorilerimiz. Fiyat , teknik özellikler ve ayrıntılı bilgi için müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz. Bu farklılık hammadde maliyetinden kaynaklanmaktadır. Yatay tonluk polietilen su deposu fiyatı : 2. TL Dikey tonluk polietilen su deposu fiyatı : 2. Karmod litreden tona kadar degisik hacim ve ebatlarda polietilen su deposu , kimyasal depolar ve özel sivi depolama tanklari üretimi yapmaktadir. Daha sonra su deposunun kullanım alanına göre firmamız size uygun fiyatlı su deposu seçeneklerini sunacaktır.


Böylelikle istediğiniz su deposuna tam olarak ulaşmış olursunuz. Bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir durumdur. Polietilen su depoları mavi ,sarı,gri ve beyaz renk tonlarında olabilir. Vergi dahil fiyat Satın Al. Renkplas plastik su deposu dik model farklı tonajlarda,.


Konı ile ilgili detaylı bil gi ve fiyat öğrenmek için bizi arayabilirsiniz. Uygun Fiyata Kaliteli İmalat! Istanbul ile ilgili fikirleri keşfedin.


Mavi su deposu fiyatları

Standart renk olarak beyaz ve mavi renkte imal edilen plastik su depoları , çoklu taleplerde özel renk alternatifiyle üretim yapılma imkânına sahip bir üründür. Birbirinden şık pantolon, gömlek ve diğer giyim ürünleri, hızlı kargo ve taksitli ödeme seçenekleriyle. KARMOD polyester su depoları ve polietilen su depoları imalatıyla başladığı üretim sürecine yenilikçi yapısıyla özel polyester ve polietilen tanklardan yol bariyerlerine, çöp konteynerlerinden gıda silolarına, özel üretimlere kadar çok sayıda ürün çeşidini geliştirerek üretim yelpazesine katmıştır.


TL Satılık - Sıfır su deposu , plastik depo ,polietilen depolar ton mavi 2. Sunduğumuz tüm hizmetlerde müşteri odaklı çalışarak mutlak memnuniyeti sağlamak, kalıcı sadakat edinerek devamlı ve verimli iş ortamı oluşturmak temel hedefimizdir. Suların kesik olduğu dönemlerde su depoları devreye girer. Bunlar: polyester su deposu , polietilen su deposu ve mavi dikey su deposu.


Mavi su deposu fiyatları

PEUGEOT 3CAM SU DEPO KAPAĞI MAVİ 25. Su depolarının birden fazla türü mevcuttur. TL 1TL Kazancınız : 775. Adet : Bu ürünü beğendiniz mi? Tesislerimizde kesinlikle hurdadan geri.


Alternatif renkte ki su depoları için satış departmanlarımız ile görüşmeniz gerekmektedir. Beyaz, mavi ve istenilen diğer renk alternatiflerinde üretil yapılıp satışınıza sunulmaktadır. Evde su deposu montajı, hidrofor ile destekleme. Su kesintilerinden atkilenmeyin. Fiyat yönünden de diğer depo çeşitlerinde daha ekonomiktirler.


Mavi su deposu fiyatları

Firmamızın tek amacı müşterilerine kaliteli hizmet sunarak onların uygun fiyatlı ürünlerimizi ve en iyi kaliteyi yakalamalarını sağlamaktır. GARANTİLİ VE TSE BELGELİDİR. STENİLDİĞİNDE ÇİFT KATMANLI İÇİ BEYAZ DIŞI MAVİ OLARAKDA YAPMAKDAYIZ.


Aynı zamanda proje sosyal donatılarıylada dikkat çekiyor. Projede yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, su kaydırağı, fitness salonu, sauna, jakuzi, çocuk oyun alanları yer alıyor. Polyester ton su deposu ise istenilen renkte boyanabilmektedir. HUAWEI MATE PRO 1GB AKILLI TELEFON MAVİ 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar