4 Ağustos 2016 Perşembe

Deck kaplama

Doğal Görünum Metal gövde üzerine ahşap görünümlü kaplama yapılarak doğal bir görünüm elde edilmiştir. SUYA DAYANIKLI - BAKIM GEREKMEZ. Doğal Akasya Ağacı Yer Karosu - Balkon, Teras, Kış Bahçesi,Kafe,restoran yer kaplaması - Kenarlarından geçmeli yer karosu.


Türkçe Sözlükte anlamları. Kompozit ahşap deck zemin kaplama ürünleri, ahşabın sıcaklığı ile plastiğin uzun ömrünü birleştirerek üretilmiş zemin kaplama malzemeleridir. DECKLINE İzmir ve Muğla Ana Bayisi Egede Her Noktada Hizmetinizde İLETİŞİM. Zaman içinde değişiklik yapmak isteyen deck kaplama kullanıcılarının (Kafe,restoran ,büfeler,turistik tesisler) tercih sebebidir. Sade bir yüzey tercih eden deck kullanıcıları için uygun bir seçimdir.


Sade yüzeyinde girintilerin az olması deck kaplamada temizlik kolaylığı sağlar. Deck Kaplama Yayınlanma: 31. Yoğun arge çalışmalarının sonucu üretilen Deckado. KOMPOZİT AHŞAP DECK PLASTİK YER KAPLAMA. Decktropic Çift taraflı kullanım avantajıyla kullanıcıya zaman içinde değişebilecek zevk veya kullanım alışkanlıkları doğrultusunda deck kaplama alternatifi sunar.


Deck kaplama

DECK İSTANBUL pergola, zemin kaplama , bank, çit, çiçeklik, siding, bahçe mobilya sistemleri, yer döşeme ürünleri sektöründe lider marka. KALİTELİ DOĞA DOSTU ve EKONOMİK Kompozit deck zemin kaplama veya zemin yenileme ürünleri farklı model ve renk seçenekleri ile zemin kaplamalarına yeni seçenekler sunan kullanışlı alanların modern ve şık görünümlerini elde etmemize imkan sunan son derece sağlıklı dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir. Inside deck (İç mekan kaplama ) Dış mekanlarda uygulanan ahşabın ömrü çok sınırlıdır. Ahşap zemin kaplamanıza yılda defa cila ve diğer kimyasal koruyucular ile bakım yapmak zorunda kalırsınız. Teak dekorasyon Tüm dış mekan uygulamalarımızda dayanıklılık ve uzun ömür açısından olması gereken tüm üretim tekniklerini kullanmaktayız.


BBdeck Zemin Kaplama Cephe Kaplama Kompozit ahşap Pergola sistemleri Mimari çizimlerle doğru orantılıdır. Ayrıca decking malzemesinin altına döşenen ızgara sayesinde suyun hızlı ve etkili bir şekilde süzülmesini sağlar. Myanmar Burma Teak ağacı ,kendi yağlı mumlu yapısından dolayı fırınlamaya ihtiyaç olmadan dış mekanda uzun yıllar sorunsuz bir kullanım sağlamaktadır.


Klipsli (ahşaplar aralıklı döşenir) yada armuzlu (mastikli,tekne güverteleri vb.) olmak üzere iki farklı montaj şekli mevcuttur. Seramik ve taş kaplı teras ve balkon zeminlerini 33x- 50x50cm ebatlarında iroko karo deck ile kaplama yaparak şık, dekoratif ve estetik mekanlar oluşturuyoruz. Devamını Oku : Tıpkı bir tekne güvertesindeymişcesine özgür ve rahat bir zaman arzu ediyorsanız size özel derzleri mastikli banyo, teras ve balkon decklerinde armuz. Kompozit deck sistemleri uzunsüreli kullanım imkanı sunan sonderece gelişmiş sağlam ve dayanıklı ürünlerdir kompozit deck ahşap karışımlı plastik ve granürlerden oluşan oldukça ekonomik ürünlerdir. En iyi deck kaplama seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli deck kaplama Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Tüm deck uygulamaları üreminde ekstra kalite fırınlanmış keresteler kullanılmaktadır. Kaliteli deck malzemelerinin karışımlarında kullanılan malzemeler, kalite belirleyicilerden biridir. Havuz çevresine uygulanabilecek en doğal malzeme kuşkusuz ahşaptır. Yumuşak dokulu ahşap bir zeminin çıplak ayağa verdiği konforu başka hiçbir malzemede bulamazsınız. Kompozit deck üretim süreçleri , plastik türevleri ve ahşabın bazı üretim süreçleri neticesinde bir araya getirilmesi ile elde edilen üstün özelliklere sahip yeni nesil dış mekan zemin kaplamadır.


Iroko, dayanıklılık ve uzun ömür gerektiren dış mekan uygulamalarında, zemin kaplaması olarak, bahçe mobilyalarında ve tekne yapımında kullanılan çok dekoratif ve uzun ömürlü bir ağaçtır. MALATÇI FİRMA GARANTİSİ İLE AHŞAP DECK ZEMİN KAPLAMAKULLANILAN AĞAÇLAR 1. SINIF ÇAM AĞACI OLUP EMPRENYELİ VE FIRINLANMIŞTIR. Sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.


Bize sorularınızı iletin. IREKO : GARANTİ VE BAKITüm dış mekan ürünlerimiz yıl garanti, yılda bir boya bakım periyoduna sahiptir. Uzun boy deck döşemesinde, “emprenyeli çam” ağacından yapılan karkas ile zeminden bir miktar yükselinip ondan sonra bu karkas üzerine deck döşemesi yapılır. Karo deck dışındaki döşeme alternatiflerinde, aparat, karkas ve işçilik maliyetleri de hesaba katılmalıdır.


Bu karkasın da m3’ü 7TL civarındadır. Sizler için bu uygulamaları ,alanında uzmanlaşmış kadromuz ile kısa sürede gerçekleştiriyoruz. New Tech Wood Türkiye Distribütörü olarak yıl renk açmaz, yıl leke tutmaz yıl garanti.


Tek bir konuttan büyük projelerinize kadar yılda 40. ThermoWood ÇAM DECK Döşeme Kaplama Karkas Profilleri: 42x42mm ve 20x42mm çam ağacı. BALKON YER KAPLAMA - DECKTROPIC GEÇMELİ AHŞAP YER KAROSU - BAHÇE YER KAROSU DECK DIY kısacası kendin tak modeli balkon yer kaplaması , bahçe ahşap yer karosu doğal akasya ağacı kullanıcıya ahşabın sıcaklığını ve ahşabın doğal renklerini sunar. Her parça iki adet vida ile alt plastik ızgaraya vidalanmıştır.


Deck kaplama

Ahşap Plastik Kompozit (WPC-Wood Plastic Composite);. Ahşap tozu ve Polimer(PVC,PE,HDPE) bazlı Plastik’lere düşük miktarlarda bağlayıcı kimyasallar katarak yüksek basınç altında ekstrüzyon yoluyla elde edilen, ahşap ve plastiğin üstün özelliklerini bir araya getiren 1geri dönüşümlü yüksek performanslı malzemedir. Ahşap unu, talaşa göre daha homojen bir yapı. Türkiye genelinde Teak – Iroko zemin kaplama uygulamaları , Teak ürünleri satış firmanız Gaddo Home , Garden Star yıllık tecrübesi garantili ve Avrupa standartlarında uygun malzemeleri ile teak -iroko zemin kaplama uygulamalarını, teak, iroko deck kaplama hizmetini, malzeme ve işçilik garantili anahtar teslimi yapmaktadır. WPC Kompozit deck yer zemin kaplamaları kolay temizlene bildiği gibi yıllar sürecek doğal görünüm sağlayan dayanıklı ve her zeminde kullana bileceğiniz ürünlerdir.


Wpc kompozit kaplamaları ahşap zemin kaplamalarına alternatif olarak üretilmiştir. Kompozit deck kaplamalar özellikle havuz kenarlarında sudan ve nemden etkilenmeyen yapısı ile çok kullanışlıdır. Ankara Havuz, dekoratif zemin ve duvarlar için kompozit deck kaplama üretimi ile en ekonomik ve en kaliteli üretim hizmeti sunmaktadır. HAYATINIZA DOĞALLIK KATIN. WordPress’e hoş geldiniz.


Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra blog dünyasına adım atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar