18 Ağustos 2016 Perşembe

Kartlı şifreli kapı açma sistemleri

Standalone, online-ofline modelleriyle en ucuz fiyat ve fiyatlarla Göstergeç kartlı geçiş s. Anahtar Kelimeler : kartlı geçiş , şifreli geçiş , şifrematik , şifre cihazı , akıllı kart sistemi , kapı açma şifre paneli , Kapı şifre paneli , akıllı kapı sistemleri , kapı şifrematik , kartlı kapı açma sistemleri fiyatları , kartlı kapı kilidi fiyatları , rfid şifreli kilit en uygun , rfid kart okuyucu , cipli kapı kilidi fiyatları , 1khz göstergeç. Bilgisayardan bağımsız olarak çalışan bu sisteme ilk olarak master kart okutulur, akabinde okutulacak tüm kartları tanıt ve bundan sonraki okumalarında geçiş yetkisi verir. YIL GARANTİ anahtarlık,Kargo BDV Dokunmatik. TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU İLE GÖNDERİLECEKTİR.


Kartlı şifreli kapı açma sistemleri

VOLT ADAPTÖR ALMAYI UNUTMAYINIZ MAGAZAMIZDA BULUNMAKTADIR Hassas ve çabuk yanıt. Kartlı ve Şifreli Kapı Açma Sistemleri. PARMAK İZİ-KART-ŞİFRE OTOMATİK KAPI AÇMA SİSTEMİ Yorumları oku (1). Karşılaştırma listesine ekle.


Bu sistemlerde kullanılan cihazlar, şifreli veya kartlı geçiş yapmanıza olanak sunar. Bunun dışında bütün kapıları kartlı ya da şifreli kilit sistemleriyle açmak zorunda değilsiniz. Kapı açma butonları kullanarak, temassız, santral üzerinden ya da basma yöntemiyle de kapılarınızı açtırabilirsiniz.


Yetkisiz giriş, çıkışları engeller ve kontrol altında tutar. Zeda Güvenlik Sistemleri - K-örnek uygulama alanları. Cam Kapı Aksesuar Setleri;. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Kapı Açma Sistemleri giriş çıkışların yetkilendirilmesi ve kontrol altına alınması için geliştirilmiş parmak izi okuma, kartlı geçiş, şifreli geçiş ve yüz tanıma sistemli geçiş cihazları ile sağlanabilmektedir. FRELİ KAPI AÇMA SİSTEMLERİ : PARMAK İZLİ KAPI AÇMA SİSTEMLERİ. KART OKUTULDUĞUNDA YA DA ŞİFRE GİRİLDİĞİNDE CİHAZ ELEKTROMANYETİK KİLİTE TETİK VERİR VE KAPI AÇILIR.


Tüm kapılarınızı akıllı kart okuyucularla kontrol altına alın,şifre veya kartla kapılarınızı kontrol edin,kontrolsüz kapı bırakmayın. TL 29TL (37) şifrelikartlıgeçiş. Yoğun hayatın karmaşasında insanların gerek çalışma hayatları gerekse sosyal alanlarındaki hareketliliği, güvenliği sağlamak adına kontrol altında tutmak ve kayıt altına almak sebebiyle kartlı geçişli sistemler kullanılmaktadır. Parmak izli Kapı Kilidi:. Varnost kartlı ve şifreli giriş sağlayan terminaller, manyetik kilit, kapı sensoru, alarm ve çıkış butonları aracılığı ile bağlantı ara birimleri üzerinden veri transferini gerçekleştirebiliyor.


MicroTec Krom Kapı Açma Butonu Her Tip Turnike, Bariyer, Kapı ve Otomasyon Sistemi ile rahatlık. TL Vergiler Hariç: 1073TL. Bu gelişmiş sistemler sayesinde RF ID teknolojisiyle çalışan 125khz proximity ve 13.


Mhz Mifare kart okuyucu sistemler ile ister kartlı ister anahtarlıkla geçiş sağlanabilir. General Kilit, otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri ,otel doorbell sistemleri , şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel, öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu. Kapı K ilit sistemlerimiz, kalite, tasarım ve işlevselliğiyle yüksek talepleri karşılamak ve güvenlik sistemleri ihtiyacı için üretilmiştir. Otel Kilit Sistemleri Çözümleri.


Mifare kart, kullanıma sunulan sektörü barındırdığı için ‘Tek kartlı sistem ’ için kullanılabilir. Tüketim sistemi , süre katılım sistemi , alışveriş, vb. Bunların yanı sıra kilit açma sorunları ve. Takip gerektirmiyorsa uygun maliyetli olucağından kapı açma sistemlerinde kartlı ve şifreli kapı açma sistemleri kullanılmaktadır.


Kartlı şifreli kapı açma sistemleri

Kapı ,turnike,asansör kontrolü için şifreli giriş cihazları, şifreli kart okuyucular,proximity kart okuyucu. LR-DLşifreli kartlı kapı açma cihazı. Temassız kart okuma, modern tasarım, şifre isteme, kolay montaj ve kolay kullanım gerçekleştireceğiniz kartlı ve şifreli okuyucular edinmek artık sandığınız kadar zor değil. Tetik olarak kuru kontak veren standalone kartlı geçiş sistemi , manyetik kilit, elektronik kilit ve elektrikli kilit karşılıklarını açtırmayı sağlar.


Bu cihazlar ile kartlı geçişin yanı sıra aynı zamanda şifreli geçiş de. Kart İle Kapı Açma Sistemleri. GSM kapı açma sistemi ister site ister iş yeri otoparkınız da bulunan kollu bariyer, mantar bariyer, kepeng ve yana kayar kapılarınızı cep telefonunuzla açmanızı sağlar. Cep telefonunuzdan atacağınız bir cevapsız çağrı ile sistem aramayı meşgule düşürüp istediğiniz kapıyı açar. CİHAZ, KAPI YADA DUVARA MONTE EDİLİR.


Onlarca anahtar taşımaya ve izinsiz girişlere son! MIEKA Kablosuz Hırsız Alarm Sistemleri (16) Soygun Alarm Panelleri (3) Kablolu Alarm Setleri (3) PIR Dedektör (1) 3MK Manyetik Kontak (2) Harici. American Intel bit X-scale işlemcidir. Gelişen teknoloji ile birlikte hizmetinize sunulan kartlı şifreli geçiş sistemlerinin avantajları ile iş yerlerinizin güvenliğini maksimum düzeyde sağlamanız hedeflenmektedir. ZKTeco TR Face 2Yüz Tarama Sistemi Super Face TR Face 2Yüz tarama sistemi kalite ve uygun fiyatı ile cazip bir üründür.


Okuma ve tanıma kalitesi ile kendini kanıtlamıştır. Proximity kart ve şifre de kullanılabilir. Strıke sc8kapı açma okuyucu sistemi wiegand okuyucu göstergeç kart sistemi standalone kart okuyucu apartman kapısı okuma cihazı işyeri kartlı giriş şifre o.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar