22 Ağustos 2016 Pazartesi

Mezar yeri fiyatları

Günde ortalama 2insanın hayatını kaybettiği İstanbul’da mezar yeri fiyatları el yakıyor. Karacaahmet, Çengelköy bulunuyor. Bu mezarın standart ölçüleri, uzunluk metre santimetre, genişliği ise metre santimetre. Birinci grupta yer alan mezarlıklarda, üç farklı mezar yeri tahsis şekli bulunuyor. Ucuz mezar fiyatları , mezar taşı, resimli mezar , granit mezar , aile kabri, mezar modelleri,kalite, güvenilirlik ve mezar çeşitleri için referanslarımızı inceleyiniz.


Bu hizmeti kullanarak vefat eden kişiye ait bilgileri girerek mezar yerini sorgulayabilirsiniz. Buralarda kişilik yer bedeli bin TL olurken, boş mezar yeri bedeli ise bin TL olarak fiyatlanıyor. Aile mezar yeri fiyatlarının artırılması AK Partili üyelerin oylarıyla kabul edildi. Malatya Belediyesi, yeni yılın mezar yeri ve ek hizmetleriyle ilgili fiyatları belirledi.


Belediye Başkan Yardımcısı Abuzer Kabakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl. Aşiyan gibi rağbet gören mezar yerlerinde boş mezar yerinin (cenaze yoksa) fiyatı bin lira oldu. Mezarlık fiyatları el yakıyor. Bu kuralların fahiş fiyatlarla mezar yeri satışlarının önüne geçmek için konulduğunu belirten Uzun, “Aşiyan’daki bir mezar yeri satış fiyatı bin TL’dir. Hayret öbürdüyada da rahat yok bu millete.


Bilimin bulunmadığı yer , suyu olmayan kentte. Büyük mezar yeri için ruhsatın birim fiyatı TL, küçük mezar yeri ruhsatı TL, yıllık taşcı ruhsatı bin 3TL. Azınlıklar için cenaze yer bedeli ise 4TL’den başlıyor.


Mümkünse mezarlıklarda buluşmak yerine , yapımcı firmanın işyerlerini görerek mezar siparişini veriniz. Eski mezarlık mevkiinde define hazır adet mezar 10. TL ve adalar içerisinde bulunan topraktan mezar yeri 8. TL (kategori) ve Taşlıburun mevkiinde adet mezar 5. TL topraktan mezar yeri ise 4. Bildigim kadariyla soyle bir kural var.


Eger (Allah gecinden versin) olursen‚ o zaman ayni mezar cok daha ucuza alinabiliniyor. Buradaki amac tahminen mezar karaborsasi olusmasin diye. Fiyatlar yerine göre değişiyor. Eyüp mezarlığında cenaze için mezar yeri tahsisi karşılığında bin 1lira alınıyor.


Bu grupta cenazenin yanındaki boş mezar yeri için bin lira alınırken, hayatta olan birinin boş bir mezar yeri talep etmesi halinde ise ödemesi gereken mezarlık fiyatları bin liraya çıkıyor. Cenazeler İlgili Cenaze Şefliklerince Görevlendirilecek Personel Tarafından Cenazenin Bulunduğu Yerden Cenaze İşleri Müdürlüğüne Bağlı Araçlarla En Yakın Gasilhaneye Nakledilir. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki ölümlerin belgelerinin saklanması, cenaze hizmetleri ( mezar yeri temini ve kaldırılması işlemleri), dini vecibelerin yerine. Online mezar satış sitemizde, vefat eden yakınınızın defnedildiği şehre, istediğiniz mezar modellerini sipariş verebilirsiniz.


Mezar yeri fiyatları

Nur İş Mermer markalı mezarlarımız İstanbul defin yerine en yakın ve yüksek kalite standartlarında montajı yapılır. Mermer malzeme mezarlar granit mezarlara göre fiyat bakımından daha uygundur. Ancak fiyatı belirleyen en önemli etken mezarın büyüklüğüdür.


Tam fiyatlandırma için iletişim bilgilerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Konya mermer olarak sizlere mezar taşı konusunda en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Sahibinden satılık mezar ! Sözleşmede cenazenin bulunduğu mezarlık , mezarın kaç kişilik olduğu, yapılacak mezarın özellikleri, mezar inşaatının fiyatı , cenaze sahibinin adı soyadı, mezar inşaatını yapacak mermercinin adı soyadı kaşesi vb. Merkezde, deniz manzaralıysa rakamlar cep yakıyor.


Hele ünlü isimlere komşuysa fiyatlar iyice. Toprak Eksik Olması Durumunda İsteğe Bağlı Olarak Dışardan Getirilerek Dolum Yapılır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı. MEZARINIZIN ADA VE PARSEL YERİNİ ÇIKARMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Yer sağlayıcı: SitenizOlsun.


Konumuna göre fiyatlar 1bin TL’ye kadar çıkıyor. Gaziantep mezar taşı fiyatlarına montaj ücreti dahildir. Antalya mezar taşı fiyatları granit mezar fiyatları ve mermer mezar fiyatları ile her türlü gelir kesimine uygun fiyatlarla sizlerin hizmetinizdeyiz. MEZAR TAŞI FİYATLARI Bu site reklam yapmak amacı ile açılmıştır. TL Kayseri asri mezarlık 3. Sanılanın aksine ciddi bedeller ödemek gerekebiliyor.


Mezar yeri fiyatları

TÜRKİYE GENELİNDE BAYiLiKLER VERİLECEKTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar