11 Ağustos 2016 Perşembe

Dilatasyon fitili

Binaların derz ve dilatosyanlarında, ayrıca kapı ve pencerelerin duvar birleşimlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Havaalanı pistlerinde, otoyol ve köprülerde, endüstriyel zeminlerde ve daha pek çok yerde kullanılan dilatasyon derzlerinin esnekliğini sağlamak için her ölçüde EPDM profil üretmekteyiz. Derz,fuga , dilatasyon ve her türlü ( cam cephe,mekanik cephe)cephe kaplamalarında mastik altı dolgu malzemesi olarak kullanılır. Derzlerin mastiklerle doldurulmasından önce , derinliğin azaltılması ve bu sayede sarfiyatın azaltılması ve aynı zamanda mastiğin uygulama sonrası aşağı doğru çökmemesi için kullanılan.


Derz dolgu fitili , kapalı hücre yapılı extrüzyon ile üretilen polietilen esaslı malzemedir. CoverEx markalı profiller, alüminyum ve çelik ana gövdenin dilatasyon fitilleri ile birleştirilmesi yoluyla elde edilir. DERZ DOLGU FİTİLİ - SOSİS FİTİL. Ekstrüzyon yolu ile imal edilen polietilen esaslı dolgu fitilidir. Birimlerimiz Firmamız, kauçuk sektöründe profil- fitil dalında imalat yapmakta olup, deneyimli, vasıflı kadrosu ve yeni teknoloji ile donanımlı makine parkuruyla sizlere hizmet vermekten onur duyar.


Bu uygulama, ihtiyaç duyulan derz dolgu kimyasal miktarını azaltır. Mastik silikon gibi derz dolgu malzemesine yapışmaz ve ayrı çalışır. Etiketler : akrilik esaslı su yalıtımı, beyaz su yalıtımı, dilatasyon fitili , dilatasyon profili, dolgu macunu, elastik iki bileşenli, elyaf katkılı izolasyon, file takviyeli yalıtım, köşe yalıtımı, kristalize su yalıtımı, pah izolasyonu, parapet yalıtımı, reçine esaslı su izolasyonu, süper elastik beyaz, tie-rot.


Z KARDEŞLER Profil Lastik San. Otomotiv, Gemi Sanayi, Makine Sanayi ve İnşaat sektörlerinde her tür EPDM - NEOPREN - NBR - SBR Kauçuk bazlı profiller üretmeye başlayarak ürün yelpazesini genişletmiştir. Bu tür dilatasyonların farklı sebepleri olabilir. Son derece gelişmiş fitil ,. Bize Ulaşın İkitelli Org.


Bölgesi Mutfakçılar Sitesi 8. Elastik özellik göstermelidir. Derzin fazla derin bölümleri polietilen fitil ile doldurulur. Yatay derzlerde DDM 2K, düşey derzlerde ise tiksotropik HDM 2K kullanılır. Küçük kutuda bulunan sertleştirici ile büyük kovada bulunan ana malzemenin. Bu imalatta da aynı şekilde dilatasyon boşluğuna su girmemesi için sürülen malzemenin boşluksuz sürülmesi çok önemlidir.


Dilatasyon fitili

Dilatasyon Derzlerinin Yalıtımı (Soğuk Uygulama). RÜN GRUBU : Ahşap kapı ve Pen fitilleri , sineklik, alüminyum giydirme dilatasyon fitilleri , mobilya profilleri, köşe bantları, fitillik malzemeler. Son yıllarda en hızlı gelişen sentetik kauçuk türlerinden biri de EPDM kauçuktur. Yapısında Etilen, Propilen ve Dien denilen farklı gruplar bulundurur.


Aynı tip dedik, örneğin beton dökümlerinde belirli aralıklarla dilatasyon bırakılabilir. Temelde, döşemede, blok blok dökülen istinat duvarlarında vb. Farklı tip yapılar dedik, örneğin seramikten alçıpana gibi farklı malzeme geçişlerinde, dilatasyon derzi bırakılabilir. Kesilen çekme , genleşme , soğuk derz ve dilatasyon derzlerinin kimyasal mastiklerle doldurulmasından önce alt tarafta yastıklama yapmak amacıyla kullanılır.


Kimyasal mastik derze alt taraftan yapışmayıp yalnızca derzin tarafından yapıştığı için , bina hareketlerinde. Doğal granit, mermer, karo mozaik vs. Fitil PE: polietilen derz dolgu fitili. Alüminyum Paspas Sistemleri. Merdiven Burun Profilleri.


Genleşme Derz Profilleri. Bilgi talep formu için tıklayın. Derz ve dilatasyonların izolasyonunda kullanılan dolgu.


Dilatasyon fitili

Betonarme döşemelerde yüksek elastikiyetli tek bileşenli poliüretan bazlı astar, tek bileşenli poliüretan bazlı derz dolgu, dolgu mastiği, polietilen Ømm fitil kullanılarak dilatasyon derzlerinde ve benzer derzlerde sızdırmazlığın temini işçilik, montaj, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, m fiyat: ÖLÇÜ :Dolgu yapılan derz boyu ölçülür. Firmanın profillerinde kullanılan fitiller kimyasal maddelere, yırtılmaya ve aşınmaya karşı dirençli. Sünger fitil yüksek ısı dayanımı ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş bir üründür. Teknik, pazara sunduğu yeni ürünü CoverEx ile ürün, uygulama ve danışmanlı. Farklı fitil renk ve tipleri ile projenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretilmektedir.


Zemin profilleri, projelerde en sık karşılaşılan dilatasyon tipidir. PE esaslı, köpük derz dolgu fitili. B-RO kapalı hücre yapılı ekstrüzyon ile üretilen polietilen esaslı, derz dolgu profilidir. TUNA PLASTİK istenen renk ve ölçülerde ahşap kapı ve pencere fitilleri ,çelik kapı fitilleri , otomatik kapı ve kepenk fitilleri , alüminyum doğrama ve dış cephe contaları , plastik doğrama contaları , sineklik contası , dilatasyon contaları , merdiven lastiği , ray dolap mekanizma fitilleri , duşakabin contaları , mobilya fitilleri üretimi.


Hafif trafik şartlarında dilatasyon fitili kullanılmalı, kum, asfalt, emdirilmiş dolgu maddeleri ya da jüt gibi doğal malzemeler kullanılmamalıdır. Uygulama yapılan alan en az 6-saat boyunca sudan korunmalıdır. Noktasal ve delme yüklerin etkisine maruz kalacak derzlerde, daha sert ya da yüksek yoğunlukta, mantar gibi dolgu malzemelerinin kullanımı uygundur.


Geniş dilatasyon boşluklarında sistem bir kutu profil aracılığıyla iki ya da daha fazla bölümlere ayrılır. Her bir bölüm için uygun çaptaki polietilen derz dolgu fitili dilatasyon boşluğuna istenilen derinlikte yerleştirilir. Aradaki fitil yapıdaki hareketi alır.


Havşa baş vida delikli olarak sevk edilir. Profil derz dolgu fitili , kapalı hücre yapılı extrüzyon ile üretilen polietilen esaslı malzemedir. Gri yada istenilen renkler Üzerine uygulanan silikon, mastik veya benzeri maddelere yapışmaz ve derz içinde ayrı çalışırlar.


Polietilen Köpük Derz Dolgu Fitili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar