1 Ağustos 2016 Pazartesi

Istanbulda mezar fiyatları

Dört gruba ayrılan 5mezarlığın fiyatları günün şartları, ekonomik göstergeler, mezar yerlerinin coğrafi ve fiziki özellikleri dikkate alınarak belirleniyor. MEZAR YAPIMINDA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN UYGUN FİYATLARA NASIL YAPIYORUZ? Her Noktasına Hizmet Veriyoruz. Uygun ve güvenilir fiyat avantajları ile ihtiyacınız olan mermer mezar modelleri, granit mezar modelleri, mozaik mezar modelleri ve mezar baş taşı modellerini kaliteden asla ödün vermeden yapıyoruz. Kaliteyi,dürüstlüğü ve müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik.


Cenazesi İçin Yer Bedeli. Yılda milyon mutlu müşteri. Mezar Yapımı ve Bakımı hazır. Mail listemize kayıt olun. Bebek hotele km uzaklıkta.


STANBUL MEZAR mağazasının merkez adresi, işletme adı sahibinden. Cazip mezar taşı fiyatlarıyla granit ve mermer mezar yapımı, anıt mezar modelleri, mezar yapımı fiyatları. Bilgilendirme : İsteğiniz doğrultusunda uygun fiyat farkı ile küpeşte ve baş taşı kalınlığı artırılabilir. Granitin Üzerine Resim LAZER RESİM YAPIYORUZ. NEMLİ : İşlenecek olan resminizi en az 3dpi çözünürlükte tarayıcıda taranmalıdır.


Herhangi bir fotoğraf stüdyosundan ya da bir internet kafeden yardım alarak bize fotoğrafınızı mail yollayabilirsiniz. Belediye mezarlığı - Emlak Ansiklopedisi. Merkezde, deniz manzaralıysa rakamlar cep yakıyor.


Firma arka arkaya adet reklam vermiş ve kişilik bir başka mezar yeri için ise 6bin lira fiyat biçmiş. Boş olan mezarların fiyatları cep yakıyor! Günde ortalama 2insanın hayatını kaybettiği İstanbul’da mezar yeri fiyatları el yakıyor. Karacaahmet, Çengelköy bulunuyor. BUHARA Mermer olarak her türlü mezar modelini uzman ekibimiz ile en kısa sürede teslim etmekteyiz.


Ayrica isteğe uygun boyutta mermer ve granit modellerini toptan ve perakende olarak satışa sunmaktayız. Bu sektörle alakalı olarak internet üzerinde maalesef ele avuca gelecek bir bilgiye ulaşamayabilirsiniz. TL, çatalca satın al — Ticiz. Online sipariş verilebilir. Bu karara göre bir mezar yerinin yaklaşık metrekare olduğu düşünüldüğünde, metrekaresi bin liraya geliyor.


Boğaz gören bir arazinin metrekare fiyatına da. Bazı mezarlar çok lüks ve. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama. Fiyat görmek için lütfen arama yapın 4. Merkezi mezarlıklar tam kapasitede bulunurken, kalanların fiyatları ise cep yakıyor.


Siz değerli ziyaretçilerimiz için İstanbul genelinde bulunan mezarlıklar listesini tek bir sayfa altında toplayıp bilginize sunduk. Alibeyköy Eski Alibeyköy Yeni (Güzelyayla). Granit tezgah fiyatları Çeşitli renk seçeneklerine sahip doğal taşlardır granit tezgah doğal bir malzeme oluşundan çok daha fazla kullanılan ürünlerin başında. Yine ölen kişi için mezar yeri daha ucuza satılırken hayatta olan kişinin mezar yeri almak istemesi durumunda talep edilen ücrette yükseliyor.


Sağ iken bir mezar almak istiyorsanız ödeyeceğiniz ücret ise Bin TL. Müşterilerimiz ile yaptığımız iş birliğinden memnun olmaları bizim için çok önemlidir. Sadece uygun fiyat ve güvenilirliğin yeterli olmadığına inanmakta ve zamanında teslim edilen mezar yapımlarının sizler için önemli unsurlardan biri olduğunun bilinciyle hizmet. Mermer sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizm. Web sitesi yakında kullanılabilir olacak.


TL fiyat konulan mezar yerinin büyüklüğü ise yaklaşık metrekare. Bir metrekaresi bin liraya denk gelen mezar yerini satışa çıkaran Haluk Gegelioğlu, ilanın açıklama. Verilere göre İstanbul’da yaklaşık milyon 2bin mezar bulunmakta ve her yıl bu sayıya bin mezar daha ilave edilmektedir.


Bugün yakınlarımızı ziyaret etmek için gittiğimiz mezarlıklarda inanılmaz kirli bir görüntü ile karşılaşıyoruz. PEKİ, MEZAR FİYATLARI NE DURUMDA? En uygun ve avantajlı fiyat ile satın al. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Basit işçilikli bir mezarı çok pahalı bir fiyata yaptırabileceğiniz gibi yüksek işçilik isteyen mezar modellerine belkide dahada düşük fiyatlara yaptırmanız mümkün olabilir. Bu mezarı yapan ustaya işçiliğe göre değişiklikler göstermekte olup,İşi hiç. KE ŞKE ARAMIZDAN HİÇ AYRILMASALARDI. Keşke onlarla birlikte olduğumuz o günleri yeniden yaşayabilseydik.


Ama tüm canlılar gibi insanoğlu için de en kaçınılmaz gerçeklerden biride ölümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar