23 Ağustos 2016 Salı

Doğal taş kaplama duvar

BURSA STONE bir MER-SEL kuruluşudur. Projelerimizde El yapımı ürünler veya müşterinin istediği ürünler kullanmaktayız. Artstone’nun ürün portföyünde yer alan doğal taşı ve farklı kalıp dokuları mekanlarımızda hızlı uygulama kolaylığı sağlayıp, görsel açıdan da farklılık.


Doğal taş kaplama duvar

TRAVERTEN ZEMİN VE DUVAR KAPLAMA ZEMİN VE DUVAR KAPLAMA ESKİTME TRAVERTEN HAZIR STOK ! Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar , cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır. Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Oldukça popüler olan masif ahşap tv ünitesi ya da sadece ahşap dresuar kullanarak şık bir tv köşesi oluşturabilirsiniz. Mimar dostu anahtar teslim çalışma prensibi.


Sektördeki en güçlü referanslar. Kurumsal çalışma düzeni ama samimi yaklaşım. Filesiz doğal patlatma taş file, tutkal, dizim maliyetlerini ortadan kaldırarak sizlere daha uygun fiyatlar sunma imkanını sağlar.


Doğal taş kaplama duvar

Estetik ve dikkat çeken dekoratif taş kaplama ile yaşam alanlarınız çok daha eğlenceli olacak. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir.


Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir. Birbirinden farklı modellere sahip olan duvar kaplamalar , özellikle taş desenleri ile rustik bir hava isteyenlerin önceliklerini oluşturuyor. Genellikle panel olarak satışa sunulan ve yapıştırıcılar ile uygun zeminlere uygulanabilen doğal taş plakaları, son yılların vazgeçilmez dekorasyon trendlerinden de birisi.


Yap olarak, dekoratif taş , kültür taşı , doğal taş ,. Taş duvar kaplama , doğada bulunan orjinal doğal taşın görünümüne benzeyen dekoratif taş modellerimiz, size evinizde doğadaki huzuru yaşatıcaktır. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Asitli ürünler başta olmak üzere kesinlikle kimyasal maddelerle temas ettirmeyiniz. Dış mekana uygulanan doğal taşların temizliğini tayzikli su ve fırça ile yapabilirsiniz. Dekoratif taş kaplamalar m² birim fiyatı için iletişime geçiniz.


Royal stone, istanbul dekoratif taş , taş duvar kaplama , kültür taşı , dış cephe taş duvar kaplama ,, taş panel, fiyatları uygulama ve satış hizmetleri. DOĞAL TAŞ UYGULAMA, DOĞAL TAŞ DUVAR KAPLAMA ,KENDİ DEKORASYONUNU YAP yorum Merhabalar DOĞAL TAŞ UYGULAMA. Bu yazımda sizlere doğal taş uygulama inceliklerini ve püf noktalarını anlatmaya çalışacağım. Taş ocaklarından alınan doğal taşlar kesilerek, yontularak ve şekil verilerek uygulama yapılmaya hazır hale getirilir.


Hava şartlarına dayanımından ötürü taş cephe kaplama da rahatlıkla kullanılabiliyor. Doğal taş uygulamaların da. Taş paneller doğal taş görünümlü fiberglass duvar paneli dir. Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen taş görünümlü duvar panelleri ile gerçek taş görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın.


Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Bugün yazımızda doğal taş kaplama modelleri ve fiyatları hakkında detaylardan bahsedeceğiz, patlatma doğal taşlar , doğal taş kaplama duvar dekorasyonları ve bu iş için neler gerektiği hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Bunlardan dolayı doğal taş plaklar kaplama malzemesi olarak duvar cephelerinde kullanılmaktadır.


Fiziksel çevre etkilerine karşı daha dayanıklı olan bu doğal taş kaplama malzemeleri duvarlara güzel bir görünüm kazandırırlar. Taş ustaları ile diğer yapı malzemesi ustaları birbirinden çok farklıdır. Bahçe duvarı kaplama modelleri. Ne demiştik taş duvar için, işçiliği ve ustalığı çok kolay değildir demiştik. Neden kolay değildir diye soracak olursanız eğer bunun birçok nedeni vardır.


Teknolojinin gelişmesi, insanların geçmişe yönelik özlemlerini daha çok pekiştirmeye başladı. Ziyaretçilerinizin aradaki farkı anlayamayacağı kadar profesyonelce işlenen malzeme, aslında taş değil fiber glass, yani cam elyafıdır. MİX TRAVERTEN 3D PATLATMA TAŞ DOĞAL DUVAR KAPLAMASI.


Doğal taş kaplama duvar

Europanel sizi sıradanlıktan uzaklaştırır, benzersiz çözümler sunar. Dekorasyon anlayışınız yaşamınızda önemli bir eksiği tamamlar. Europanel’in ahşap, doğal taş , brüt beton, tuğla görünümünü sunan polyester esaslı fiberglass duvar kaplama panelleri koleksiyonunu inceleyin. Bu gibi durumlar da doğal taş görünümlü duvar kağıtları, strafor paneller ve benzeri ürünler uygun seçenekler olarak sunuluyor.


Limra Golden Miks( Duvar Kaplama Taşı )(F-490). TR-TRAVERTEN DEKOR DUVAR KAPLAMA DOĞAL TAŞ KARO. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Taş duvar kaplama panelleri, taş görünümü ile duvarlarınıza doğal bir hava katarak, duvarlarınıza farklı bir imaj kazandırıyor.


Tuğla Duvar Paneli Tuğla duvar kaplama paneli, tuğla dokusu ile duvalarınıza daha rustik bir görünüm katarken ferah bir havada kazandırıyor. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar