16 Ağustos 2016 Salı

Kapalı balkona klima

Biraz araştırdıktan sonra site yönetimi dış cephede dış üniteye izin vermiyormuş. Kışın daha beter olur klima dışarıyada soguk hava üfleyecek ama kapalı alana oraya sürekli üflenen soğuk hava o balkonu dışardan daha beter soğuk yapacak ve sonuç klima öyle çuvallarki şaşırır arkadaşımız,dış ünitenin yeri dıştır kapalı alan degil mutlaka bir yerler açılarak kullanılmalı ve sonuç olarak servise 1ytl gibi vererek dışarı. Balkona koyarsanda canları açman iyi olur ama camlar kapalı haldede çalışıyor. Abi balkona koyacaksan dış üniteyi camları sonuna kadar aç yoksa cihaz şişer.


Klima Tamiri Nasıl Yapılır? Bunun için ekstra maliyet gerekebilir. Balkon Kapalı ise kombiniz için kombi muhafaza kutusu istenmez. Villa size temiz teslim edilip, kişilik temiz nevresim ve havlu takımı bulunmaktadır. Bu villamız, Villa Lord ile yan yana konumdadır.


Sık karşılaştığımız bir Bir diğer yanlış kullanım ise klimanın motorunu ( Dış Ünitesini ) kapalı balkona taktırmaktır. Bu şekilde yapılan montajlarda klima havasız kalacağından ötürü kompresör şişmektedir bundan dolayıda klimadan tam performans alınamamaktadır. Tamamı ülkemizden firmalar tarafından gerçekleştirilmiş kapalı balkon fotoğraflarından oluşan bir derleme. Toz ve kirden arındırılmış bir mekan ID.


Kapalı balkona klima

Villa da kapalı havuz, ısıtmalı ve jakuzili olarak kullanıma hazırdır aynı zamanda villamız da yerden ısıtma sistemi olup misafirlerimizden haftalık 2TL talep edilmektedir. Balkona (dolap içerisine ya da kapalı balkona ) mutfağa veya kiler gibi yerlere bağlanır. Baca problemi olmadığından tercih edilirler. Hermetik kombilerde, kombimiz yoğuşmalı ise baca eğiti yukarı doğru, yoğuşmalı değilse aşağıya doğru olmalıdır.


Yatak Odası : Suit Aile Yatak odası Odası, Deniz ve Doğa Manzaralı (1.Katta) Detayları : Çift. Baca şartlarının sağlanması şartıyla, kapalı balkona cihaz monte edilebilir. Sonsuzluk havuzu ve enfes deniz manzarasıyla büyüleyici ve unutulmaz bir etki yaratan, içerisinde jakuzili kapalı havuz, sauna odası ve hamam bulunan villamız da kendinizi şımartacak. Kombi askı kancasının döşemeden yüksekliği 1. Kat kaloriferli olan dairemiz istendiği taktirde yakıtla kalorifer de kullanılabilir, klima da kullanılabilir.


Etrafında geniş balkonları olan dairemizin ön balkonu da pimapenle çevrilerek kapalı balkona dönüştürülmüştür. Birde servis klimayı nereye kuracağı bana sordu bende dış üniteyi balkona kurulmasını söyledim balkon kapalı cam balkon şimdi de klima çalıştığı zaman balkonda durulmuyor servis beni uyarmadı balkon kapalı olduğu için sıcak olur havasız kalır demedi klimayı kullanamıyorum ne yapmalıyım. Düzayak salonu büyük üstü kapalı balkona açılmaktadır. Salonun camları büyük ve ev çok ferahtır. Büyük aile banyoları var.


Salonu oturma bölümü dışında yemek masası yeri ile beraber çok geniştir. Gayrimenkul üç kapalı balkona sahip olup diğer dairelere nazaran bulunduğu kat itibari ilede şehrin ses kalabalığından izole bir yaşam sağlamaktadır. Kurulumu kolay dış ünitesi basit takılıyor ve balkona uydu.


Tesisat kurulumu ile duvarim zarar görmedi bu durumda baya güzel oldum hastanede gördüğüm gibi bir hizmeti evde. Bu bölüm kamuya ve diğer üyelere kapalı (gizli) olduğu gibi, sözleşme ve dava dilekçe örnekleri sadece hukukçulara mahsus bölüm üyelerince paylaşılabilmektedir. Binanın dışına asılan klima motoru, klimayi balkona koysak balkon dusermi. Yoğuşmalı Kombinin balkona takılması durumunda, balkonun kapatılması gerekmektedir. Yoğuşmali Kombiler açık balkona ve dış duvarlara monte edilemezler, kapalı balkon ve ev içine monte edilebilirler.


Bacalı Kombilerin banyolara monte edilmeleri yasaktır, monte. Yada bir tane güçlü klima alacaksınız bütün kapıları açık bırakıp o klima ile idare edeceksiniz. Yada balkona iki kompresör koyup borusunu diğer odaya. Kesişiminde,cadde üstü son kat kiralık daire. Girişte çelik kapı,salon ve odalarda laminant parke,termosifonlu,hilton lavabolu,duşakabinli temiz banyo,odada gömme dolap mevcut olup,salondan kapalı balkona ,arkadaki odadan.


Kapalı balkona klima

Cihazı herhangi bir yerden alarak başka bir tesisatçıya kesinlikle monte ettirmeyiniz. Cihazı yetkili bayiden alarak mutlaka yetkili bayiye monte ettiriniz. Daha fazla teknık detaya gırmeden egerkı balkonda petek yoksa kapısını actıgınız odanın dıgerlerıne gore soguk olacaktır. Aksi takdirde uygunluk konusunda sıkıntı yaşanmaktadır. Yatak odasında bulunan kapalı havuz, Ekim-Mayıs arasında ücretsiz olarak ısıtılmaktadır.


Bina yönetiminiz dış cepheye klima takmanıza izin vermedi ve balkona dış üniteyi balkona takmak zorunda kaldınız. Evin ya da ofisin hem ısıtmasını hem de soğutmasını klimayla sağlıyorsunuz. Bu fonksiyon için klimanızın kapalı olması gerekiyor. Yaklaşık dakika süren bu işlemle, cihaz üzerindeki tozlar.


Mahkemece, bağımsız bölüm balkonu ortak yer sayılarak kapalı hale getirilmesi için 6sayılı Yasanın 19. Cihaz iyi havalandırılan bir ortama monte edilmelidir. Cihaz, müşteri rızası ve talebi olsa dahi banyoya veya duşu, küveti olan kapalı bir odaya ve yatak odasına monte edilemez. Cihaz dış ortama açık bir balkona monte edilmemelidir.


Antre doğrudan gün ışığı almaktadır ve antreden direk balkona çıkılmaktadır. Girişte sol tarafta banyowc oda ebeveyn banyosu arka tarafta kapalı balkona sahiptir. Sitenin kapısının önünden dolmuş geçmektedir. Alışveriş merkezlerine kordona hastaneye vede tüm sosyal aktivitelere dk yürüme mesafesinde bulunan taşınmaz emsalsiz bir merkezi yaşam imkanı sunmaktadır.


Merkezi konumdadır evimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar