8 Ağustos 2016 Pazartesi

Likit membran uygulama

Sıva ve beton yuzeylerin,uygulamadan önce, sabunlu ılık su ile temizlenmesi tavsiye edilir. Gibi akla gelebilen heryerde kullanılan garantili ve kesin çözüm getiren bir malzemedir. UYGULAMA YÜZEYLERİ KYK İZO 2K uygulanacak yüzeyler, sağlam, temiz, taşıyıcı, tozsuz, kalıp yağlarından ve diğer yabancı maddelerden arındırılmış olmalıdır.


Yorum Yap Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sıvı membran fiyatı likit membran fiyatları. Sürme kıvamı yakalandığında uygulamaya hazır hale getirilmiş olur. EMÜLZER PLUS yaklaşık saat gibi kısa bir sürede kurumasına karşın, birkaç kat uygulama yapılacak hallerde, katlar arasında birer gün beklenmelidir.


Daha yüksek basınçlara dayanması istenen hallerde, polyester keçe, file, tecrit bezi gibi. Su izolasyonunda ulaşılan en son teknoloji ile üretilmiş mükemmel bir üründür. Ek yeri olmayan bir izolasyon sağlar. Astarlanan yüzeye likit membran inceltilmeden iki kat halinde saat arayla sürülür.


Likit membran uygulama

Sürülen yalıtım uygulaması saat süreyle yağmura ve suya karşı korunmalıdır. C nin altında ya da ıslak ve donmuş zeminlerde uygulama yapılmamalıdır. EPSA BUDA BİTÜM 3(1KB) PLUS TEK BİLEŞEN SU YALITIM LİKİT MEMBRAN.


Bitüm esaslı, su bazlı, solvent içermeyen, tek bileşenli, polimer modifiyeli, esnek özellikte, çatlak örtücü özelliği olan pozitif su basıncına karşı dayanıklı(suyun geldiği yönden uygulama yapılan), su izolasyon malzemesidir. Poliüretan likit membran çatı tamiri ve tamiratı işlerinde profesyonel, dayanıklı, su yalıtımı çözümü sıvı çatı membran poliüretan sıvı su yalıtım kaplama. Uygulama Yüzeyinin Hazırlanması.


Yöntemin kolay ve herkes ta-rafından uygulanabilir oluşu likit membran üretiminde çeşitliliği sağlamıştır. Her ne kadar solvent bazlı ürünler bulunsa da genellikle su bazlı olarak üretilirler. Tek komponentli bir ürün olduğundan kapağı açar açmaz uygulamaya başlanır.


Guardian SM-poliüretan likit membran , kullanıma hazır ambalajlarda inceltme gereği duyulmaksızın tatbik edilebilen, pratik uygulama olanağı sunar. Bu yüzden uygulama yapılacak yerin sadece suyla temas eden tarafına uygulanmalıdır. Bu Ürünün Kargoya Veriliş Süresi İş Günüdür.


Süper Elastik Kauçuk Ve Elyaf İçerikli Kg. Astar uygulaması sert bir fırçayla yapılmalıdır. BLM 11 uygulama yapılacak yerin sadece su ile temas eden tarafına uygulanır. Kullanıma hazırdır, ısıtma, inceltme gerektirmeden direkt olarak fırça, rulo, gelberi veya basınçsız püskürtücülerle uygulanabilir.


Elastomerik (akrilik) reçine esaslı, su bazlı, tek bileşenli, UV dayanımlı, esnek su yalıtım malzemesidir. Rulo, fırça veya düşük basınçlı püskürtücüler ile önceden hazırlanan yüzeye uygulanır. Kuruma süresi yaklaşık saat gibi kısa bir süre olmasına karşın, birkaç kat uygulama yapılacağı durumlarda, katlar arasında birer gün beklenmelidir.


Teras ,depo,havuz ve bodrum perde duvarlarında yapılması gereken bitüm membran ,PVC membran veya likit membran ile yapılacak tüm izolasyon işlerinizde profesyonel kadrolarımızla imalatlarınızı garantili olarak tamamlar ve teslim ederiz. Yüksek mukavemet gerektiren yerlerde keçe veya kaneviçe takviyesi ile uygulanabilir. Drenaj yüksek yoğunluklu polietilenden üretilen kabarcıklı profile sahip bir drenaj ve koruyucu malzemedir. Bu sayede kapalı hacimlerde ve iç mekanlardarahatlıkla uygulama yapılır. Suya, çözülmüş tuzlara, alkali ve asitlere.


Sağlıklı bir uygulama için likit membran, uygulama yapılacak yüzeye astar olarak UKS Bitüm Emülsiyon kullanılması tavsiye edilir. Tüm genleşme ve hareketli derzler öncelikle elastomerik bir derz dolusu ile doldurulmalıdır. Rulo ve fırça ile uygulama yapılabilir. DKS – TECO MASTİK Modifiye polimer esaslı,yüksek adrenasa ve elastikiyete sahip,kür bitiminde eksiz tabaka oluşturan UV dayanımı yüksek asit ve yağdan etkilenmeyen boyanabilir izolasyon malzemesidir. Toz ve gevşek malzemelerden ,yag.


Likit Membran Kullanım alanları. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından. Keskin bir koku, alev ve koyu duman çıkararak yanan, karbon ve bitüm emülsiyonu bakımından çok zengin doğal yakıt maddelerinin genel adı, yer sakızı. Yol kaplamasında, kâğıt ve çatıların su geçirmez duruma getirilmesinde, kömür tozundan briket yapımında vb. Güvenli bir şekilde tek kat uygulama kolaylığı bulunan PVC membran tercih edilir.


Zemine bir kat likit astar sürülmelidir. Membran sıraları tüm katlarda dik önde döşenmeli ve ekleme yerlerinin üst üste gelmemesine de dikkat edilmelidir. Suya ve rutubete karşı kullanılan, bitüm esalı, kauçuk katkılı ve hiçbir dolgu maddesi içermeyen kullanıma hazır tek bileşenli bir bitüm solüsyonudur.


Likit membran uygulama

Fırça ya da rulo ile uygulama yapılabilr. Malzeme saat içinde ilk. Spatula, düz veya taraklı mala ile uygulama yapılır.


POLYMERA MS tamirat veya yapıştırma amaçlı kullanılacaksa tek kat uygulama yapılabilir. File takviyesi gerektiren durumlarda, öncelikle bir kat uygulama yapılır ve kurumadan üzerine file serilir. Kolay uygulama , estetik görünüm.


Likit membran uygulama

Her zaman canlılığını koruyan geniş renk ve model yelpazesiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar