24 Ağustos 2016 Çarşamba

Eva sünger levha

Eva sünger levha

Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu Silikon Ürünleri, Endüstriyel Vana ve Flanş Contaları Ve Endüstriyel Levhaları sorumluluk bilinciyle isteklerine uygun şekilde ve zamanında üreterek yada tedarik ederek, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak en önemli misyonumuzdur. EVA SUPERFLEX malzeme EVA FLEX malzemeye kıyasla daha yumuşak ve daha saydamdır. Ambalaj Sektöründe eva sünger kullanımı genel olarak plastik’ten, metal ve cam ürünlerin taşınmasına kadar geniş yelpazede daha çok çanta ve kutu içi özel eva kesim ürünlerde kullanılır.


Ayrıca siparişleriniz üzerine özel üretim ürünlerle de ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. Sorularınız ve ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Polietilen ambalaj levhası ;. Ege Soylu Kauçuk Lastik Levha imalatı konusunda sanayinin her koluna çözüm üretmektedir.


Müşteri memnuniyeti odaklı ve aranan bir tedarikçi konumundadır. Müşterinin isteği doğrultusunda özel Köpük Levha üretimi ve kesimi yapabilmekteyiz. Sünger Oring Fitil - Sünger Lastikler. MEGAPOLİETİLEN Köpük SAN. Hadımköy’deki fabrikasında faaliyete geçmiştir.


Dielektrik levha yalıtkan olup, ısı ve neme dayanıklıdır. Firmamız gelen talepler doğrultusunda ithal veya yerli malzemelere çeşitli laminasyon, kesim, şerit haline getirme, kalıp ile şekil verme işlemleri uygulayarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kauçuk, kauçuk üreten firma, istanbul kauçuk, kaplin lastikleri, o-ring, eva süngerler , takozlar, lastik levhalar, epdm sünger , makine ayaklar, makine, ayaklar. EVA Rulo Levhalar (En:metre – Boy: metre) Devamını oku. TL (3) endüstrimalzemesi 100.


Sızdırmazlık amacıyla kullanılan yumuşak ve gözenekli lastiklerdir. Genellikle elektrik, aydınlatma ve inşaat sektörlerinde kullanılır. EPDM sünger levhalar, tabii kauçuk veya Copelymer esaslıdır.


Eva sünger levha

Kalıpla ve Ekstrüzyonla imal edilmiştir. Hava şartlarına ultraviyole ışınlarına ve 1C. Online sipariş verilebilir. Antibakteriyel bir üründür.


Bilindiği gibi EVA sünger plakalar fiziksel olarak esnek özelliktedir. Buna rağmen yapışkanlı-ağlı bant esnek değildir. Eva sünger levhalar ses ve düşük derece su izolasyonunda kullanır.


Bu iki farklı fiziksel özellikteki malzemeyi birbiri. Bu makine, EVA imalat sektöründe EVA plaka ( levha ) üzerine tek veya çift taraflı yapışkanlı-ağlı bant lamine etmek-kaplamak için kullanılır. Ayrıca Köpük kesim, keçe kesim, sünger kesim, deri kesim, bondeks kesim işleride yapmaktayız. Eva Köpük Levha Uygulanan İşlemler.


Kişiye özel adet bazlı kesim çalışmalarımızda mevcuttur. EVA Köpük Levha hakkında detaylı bilgi almak ve fiyat talebinde bulunmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Rulo, plaka, bantlı bantsız, özel kesilmiş, puzzle, yoga matı, plaj terliği, reklam malzemesi, kutu içi sünger. Eva kaliteli ürünler üretmeyi kendisine felsefe olarak benimsemiştir. Kullanım amaçlarına göre geliştirilen ürün formülleri akredite laboratuarlarda sertifikalandırılmaktadır.


Eva sünger levha

Sürtünme ve aşınmaya karşı dirençlidirler. Isıyla kolay şekil alırlar. Kauçuk levha ses yalıtım levhası mm kalınlığında parke ve şap altında kullanılabilen ayak ve darbe sesinin alt kata geçmesini önlemek için kullanılır.


Kapaklarda sızdırazlık amacıylada kullanılır. Yapışkanlı ve düz olarak mevcuttur. ASBESTSİZ KLİNGİRİT LEVHA (HİLİTE AFM 200). Aydınlatma ve makine sanayi en çok kullanılma sahalarını teşkil etmektedir. Epdm sünger levha , ultraviyole ışınlara ve hava şartlarına karşı mukavemetlidir.


Gözeneksiz yapısı sayesinde üstün sızdırmazlık sağlar,kauçuk esaslı olduğundan süspansiyon özelliği vardır. Kauçuk granülünden elde edilerek darbe yalıtımında kullanımı sağlanır. Saf kauçuk olduğu için kanserojen madde içermez. Yanmaz Silikon Levhalar Silikon kauçuktan üretilen muhtelif özelliklerde levha ürünlerdir.


Eva üzerine kendinden yapışkanlı bant lamine edilmiştir. Birçok ebatta üretilebilir. Neopren bantın ,rulo uzunluğu mt dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar