18 Ağustos 2016 Perşembe

Oluklu çatı malzemesi

Oluklu çatı malzemesi

Onduline Avrasya çatı kaplama malzemeleri ve su yalıtım ürünleri kusursuz bir sistem olarak üretilmekte ve çatınızın ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahiptir. Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var.


Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var. Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. Web sitemizde çatı kaplama, izolasyon, levhalar, çatı kaplama ürünleri, oluklu , su depoları, mantolama, sandviç panel ve çatı kaplama malzemeleri bulunmaktadır. Betonarme döşeme üzerine eğim betonu uygulandıktan sonra su yalıtımı bitümü için bitümlü örtü malzemesi döşenmeli, daha sonra aterboard teras levhalar düz.


OSB Levha 15mm Favori Karbonlu Stra. ONDULINE HR güvenilir, hafif, uzun yıllardır bilinen ve geniş bir uygulama alanına sahip oluklu çatı ve cephe kaplama çözümüdür. Kesinlikle su geçirmez, her iklim şartına uygundur ve paslanmaz. Corrubit Levhalar, ahşap, çelik ya da betonarme gibi farklı çatı konstrüksiyonlarına ayrıca bina cephelerinde ve eğrisel yüzeyler üzerinde kolaylıkla uygulandığından esnek ve geniş bir kullanım alanına sahiptir. Hemen hızlı bir şekilde satın alın!


Bunlar temel malzemelerin dışında yardımcı ürünleri de. Farklı ve özel oluk geometrisiyle levhaların mukavemeti arttırılmıştır. Kaplama Yardımcı Malzemeleri ;. Trapez Sac, Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha, galvanizli oluklu levha,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor. ATERMİT OLUKLU LEVHA STANDART ÖLÇÜLER.


Yorum Yap Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Atermit levhalar üretim safhasında hamur halinde oldukları ve sonradan kalıp üzerinde sertleştikler için her türlü forma girebilmektedirler.


Hem geniş çatı veya cepheleri yüksek performansla kaplayan,. Fibroser şeffaf CTP levhalar üstün teknik özellikleriyle Türkiye ve dünyanın önde gelen yapı malzemeleri arasında yer alır. Tabela malzemeleri - oluklu polikarbon.


Müşteri memnuniyetimiz: geniş ürün yelpazemizle ihtiyaçlarınızı en kısa. Ek olarak mimari sistemlere estetik hava katar. Oluklu polikarbon levha çatı kaplama. Malzemenin oluklu oluşundan dolayı elde edilen termal yalıtım, eşdeğer malzemelerden (cam. vb) çok daha ucuz sağlanır.


Oluklu çatı malzemesi

KULLANIM ALANLARI- Çatı ı ıklıklarında. MegaLux hem çatı hem cephe ışıklık kaplama malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Doğru çatı kaplama malzemesi nasıl seçilir? AFTER-SATIŞ HİZMETİ: 1sorumlu quanlity sorun, her iki bölüm için tazminat için negotionation olması gereken Profesyonel üreticisi ve çelik tedarikçisi, MINLAN endüstriyel çelik işbirliği karşılıklı yapar yararlı herhangi olmadan dünya çapında müşteriler. Bitümlü bir malzeme olan shingle, renkli mineral granül, fibrocam ve kumlu yüzeyden oluşur.


Eğimli çatı kaplama malzemesi olan uno shingle yaygın olarak kullanılan ve kullanımı her geçen gün artan bir üründür. Uno shingle levhaların uygulanması için tavsiye edilen en. Sitemizde çatı kaplama, izolasyon, sac levhalar, çatı kaplama ürünleri, su depoları,kaplama, mantolama ve çatı kaplama malzemeleri bulunmaktadır. Yeni Nesil İnşaat Malzemeleri. Kapağı -Panel Sandviç Çatı Panel.


Oluklu çatı malzemesi

Haber Servisi : E-Posta adresinizi bırakın, yeni ürünlerimizden anında haberdar olun. Arası İzolasyonu Binalarda yapısal olarak dış etkenlere maruz kalan kısım çatılardır. Yüksek ısıya soğuğa,ıslak ve kuru koşullara,fırtına ve kış.


Sprey poliüretan köpük diğer ısı yalıtım malzemeleri olan strafor, cam yünü, taş yünü ve izocam ile kıyaslandığında son teknoloji olan. Levhalar koruyucu boya tabakası ile her koşulda ve iklimde kullanılmak üzere güçlendirilmiştir. Avantajları: Sağlam, hafiftir.


Akdeniz Bölgesinde Yapı ve Çatı Malzemelerinin Değişmez Adresi. OSB levha, galvaniz trapez sac, bordoline shingle, onduline levha, ısoline levha, yalteks shingle, polyester çatı aydınlıkları, rufoline levha gibi malzemeler kullanılmaktadır. EPS dolgulu alüminyum sandviç sandaviç paneller, boyalı veya oluklu trapez sac Corrubit ve CTP çatı panelleri.


DIN standardına göre B1- Alev Yürütmez ve Ayrılmaz özelliği ile tüm dünyada en iyi ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak bilinen EPS (Expande Polistren) dolgu malzemesinden üretilmektedir. Yapılarda doğal aydınlatma sağlayan CTP şeffaf aydınlatma panelleri, 85’e kadar ışık geçirgenliği ile elektrik tüketiminizi önemli ölçüde düşürür. Firmamız polikarbon levha ve çatı malzemeleri konusunda deneyimli ve uygun fiyatlı ürünler siz degerli müşterilerimize temin etmektedir. Eğer tasarım ayrıntılandırmalar uygulanması için belirli bir yapı tipini seçmek için izin görünüşüne etkisi çok türü.


Isı izolasyonu sağlayan yalıtım malzemeleri birbirinden farklı olarak, hem çatı , zemin, dış cephe yalıtımı gibi binaların ana inşaat alanlarında hem de parke altı, kapı, pervaz olukları, duvar, havalandırma ve pencere gibi iç yapı bölümlerinde kullanılır. Ahşap çatı üzerine HER RENKTE OLUKLU BİTÜMLÜ LEVHALARLA çatı örtüsü yapılması. Eternit levhalar oluklu ve düz olmak üzere iki türlüdür.


Esasında oluklu olmasıyla ün kazanmış bu çatı malzemesi , düz levha biçiminde de üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar