10 Ağustos 2016 Çarşamba

Pleksi

Pleksi

Söz konusu tüm resimlerin başka internet site ve reklamlardaki görüntüleri, firmamızdan alıntı olup kopyadır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Pakpen dekota, Sign-ex dekota , Forex ve Ongrapack Dekota için sayfamıza bakınız. Kendi kendine yanma sıcaklığı 4c’dir, 2c’de alevle tutuşabilir.


Değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Saydam ve yarı saydam olabilir. Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir yapısı vardır. Kişiye özel pleksi ayna tasarım ürünleri için aradığınız süslemeler ve ürünleri Partisepeti. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler.


Araştırmayı, kendimizi geliştirmeyi seviyoruz, yenilikçiyiz ve fark yaratmak bizim için çok önemlidir. Bariyer sistemleri bariyer kollu bariyer , mantar bariyer, serid bariyer yonlendirme bariyeri. Hemen şimdi birbirinden güzel pleksi aynalarımız arasından seçim yapıp sipariş verebilirsiniz.


Siparişleriniz, kargo ile adresinize teslim edilecektir. Plakalık sektöründe herzaman ilklere imza atan firmamız, pleksi plakalık, takmatik plakalık, lazer kesim plakalık ve UV baskı plakalık ürünleri ile hizmet vermektedir. Bunlardan en çok bilineni “ pleksi ”dir. Aslında bu isim Avrupa’lı bir üreticinin kendi markasından kalan kullanıcı alışkanlığıdır.


Pleksi

Tıpkı Işık Plastik tarafından üretilen “Policam” markası gibi. A A Aveya standart dışı her ölçüye göre, ister yatay, ister dikey her kullanıma uygun broşürlükler. Artık bir çok kurum cam yerine plexi levha kullanıyor.


Dökme gıda pleksi teşhir standı, kozmetik standı, gözlük standı, kalem standı,eczane standı,takı standı,kozmetik standı, ilaç standı gibi pekçok üründe pleksi ürün teşhir stand malzemesi olarak kullanılmaktadır. Sitede tanıtımını yaptığımız pleksi , pleksi levhalar, polikarbon levhalar, polistren levhalar vb. Kurulduğu yıldan itibaren vizyon olarak Kaliteli Ürün, Müşteri Memnuniyeti, Zamanında ve Doğru teslimat ilkesiyle başlayıp her geçen yıl bu ilkeyi sürdürdüğü gibi yeni teknolojik makine ve ekipmanları parkına katarak, bu ilkeyi daha ileri seviyelere taşımıştır. Tıkla, en ucuz pleksi seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Kişiye özel hazırlanan pleksi aynalar ile tepsilerinizin üzerlerine yaptıracağınız kalp yüzük yükseltici , yıldız yüzük yükseltici, yuvarlak yüzük yükseltici, kare yüzük yükseltici ile söz nişan gibi özel günlerinizi sizlerde unutulmaz kılabilirsiniz.


Pleksi

Her türlü kalınlık ve şekildeki pleksi leri kesme, bükme, parlatma, şişirme-vakumlama gibi doğru ve gerekli işlemlerden geçirerek, bitmiş ürün haline getiriyoruz. Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, bize iletişim bilgilerinden ulaşabilirisiniz. Türk Plastik sektöründe Plexi Dünyası gelişmiş, yenilikçi ve yüksek kaliteli akrilik ürünleri, özenli servis ve satış sonrası hizmet merkezli profesyonel bir ekibe sahiptir. Akrilik ürünlerle yapılan çalışmalarda birinci sınıf hizmet verip müşterinin haklarını korur. Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir.


Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Döküm tekniği ile mm den mm kalınlığa kadar, çeşitli tercihlerde renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir. Makine parkuru ve uzman ekibiyle pleksi glass sektöründe kalitesiyle, güveniyle kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanmıştır. Pleksiglas çok elverişli bir üründür.


Kokulu Sabun Kokulu Taş Silikon Kalıpları. Avrupa SEI Mercury ve NRGL lazer makinaları ile 2watt 3watt 6watt Rofin Lazer tüp ile mükemmel pleksi lazer kesim fiyatları alabilirsiniz. Tasarımcılar tarafından hazırlanan boyutlu modellemeler ile fikirlerinizi gerçeğe dönüştürerek ihtiyaç duyduğunuz pleksi uygulamalarını en üst seviyede karşılamaktadır.


Süslemesiz pleksi modellerde mm kalınlıkta ayna kullanılmaktadır. Kesme işleminde kullanılacak daire testerenin kesme açısı, dairenin merkezine sıfır olmalıdır. Bünyemizdeki lazer kesim ve kazıma makinesiyle isme özel siparişler en kısa zamanda gönderiyoruz.


Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir. Açık Hava Reklamcılığı sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan firmamız, pleksi sektöründe de öncü firmalardan biri olmayı ilke edinmiştir. Elimizde bulunan hazır binin üzerindeki ürünün yanı sıra sizin hayal ve tasarımlarınızı gerçekleştirmek bizim işimizdir. Birbirinden özel ürünlerimizi incelemek için mutlaka ziyaret edin. Harf ve rakamlı pleksi aynalar, bunun en güzel örneğidir.


Ebat olarak standart apleksi , apleksi , apleksi , apleksi ebatlarnın dışında istenilen ebatlarda yatay yada dikey olarak üretilir. Kullanım alanlarının başında mağaza etiketliği, tekstil fiyat etiketliği, restaurant etiketligi ve restaurant. Her zaman sürprizi seven ve her zaman birbirine hediye vermekten yana olan bir toplum olarak hem misafirperverlik hem de konukseverlik bizim için gerçekten çok önemli. Uniform malzeme kalınlıkları sayesinde, bu levhalar baskı ve lazerle işleme için en uygun akrilik plakalardır. UV ve dış ortam dayanımları.


PLEKSİ ÜRÜNLERİNDE KAMPANYA ZAMANI BAŞLADI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar