20 Ekim 2016 Perşembe

Alüminyum profil kutu

Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın. Temel profil şekilleri olan kare, yuvarlak, içi boş yuvarlak şekilleri ile alüminyum profil ihtiyacı olan bir çok sektörde kullanılmaktadır. Alüminyum Profilüretimi yıldır uzmanlık alanımızdır. Profil ağırlıklarının hesaplanabileceği gelişmiş web yazılımı.


A Titanyum Metal, Ankara nitelikli metaller sektörüne malzeme sağlamaktadır. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Yassı ve Radyüslü Profiller.


Levhalar arasına kâğıt konulabilmekte ve istek doğrultusunda yüzeylerine film kaplanabilmektedir. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Bakır, bronz ve pirinç ürünleri İNCELE.


Saatlerimiz: Pazartesi-Cumartesi 8. Fileli Harf Videosu - Profil 2. Demir ve alüminyum ikilisi en yaygın tercih edilen kutu profillerden olsa da, galvaniz ve paslanmaz çelik malzemelerinden de üretilebilmektedir. Etiketler : U Profil , u profil ölçüleri, u profil fiyatları, alüminyum u profil fiyatları, u profil fiyat, U Profiller, NPI-NPU Profil Ağırlıkları, demir fiyatları, Npu Profil Fiyatları, yuvarlak köşeli npu, u profil ölçüleri, u profil fiyatları, alüminyum u profil fiyatları, kutu profil , u profil boyutları, standart u. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Direkt (Önden) Led Aydınlatmalı. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Dikdörtgen kutu , kutu profil , boru profil , L profil , köşebent profili olarak tanımlanan standart alüminyum profiller.


Boru Profiller Farklı ölçülerde ve daire kesitli olan profil parçalarından bir tanesidir. ALÜMİNYUM PROFİL , ALÜMİNYUM KUTU PROFİL FİRMALARI Firma Ekle. Standart Profilin Avantajları. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.


Kalın etli demir profil , boru profil , St profil , St profil , ST S3JR profil stoklarda bulunur. Steel square tubing prices. Astarlama işlemi sonrası profiller doğal ahşap desen transfer filmleri (desen kağıtları) ile örtülür ve bu örtü profil boyunca torbalama makinesinde lazerle dikilir. Tablomuzda en çok çıkan alüminyum hurdalarından profil hurdaları, beyaz alüminyum hurdası, yumuşak alüminyum hurdası, araiş imalat artığı, ofset matbaa kalıbı, talaş, araba jantı, piston, alüminyum kutu ( kola v.s kutusu) fiyatları listelenmektedir.


Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Ocak Pazartesi günü kargoya verilir. Meka Line üretiminde olan kutu ve boru profillerinin bir çok kullanım alanı mevcuttur. Mobilya Sanayi, Makina Sanayi, Çit ve Bariyer İmalatı, Çelik Konstrüksiyon, Köprü ve Çelik Yapılar ve buna benzer başka alanlardada kullanılır.


Alüminyum profil kutu

Müşterilerimize, alüminyum profil tasarım. Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Formal Solar Konstrüksiyon. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı.


Yet another element in the list. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sandviç panel, trapez sac, onduline, atermit, alüminyum vs.


PİRİNÇ BORU PROFİL - BRASS TUBE PROFİLES. MS 6 MS 7 MS 8 CuZn2 CuZn3 CuZn3 CW 503L, CW 505L, CW 508L kalitelerde, Boru olarak 6mm – 80mm ölçülerinde. Tavlı ve sert olarak bulunur. PVC, melamin, kumaş veya.


Kurumsal Bilgiler Kalite Belgelerimiz Hakkımızda Referanslar. Ayrıca kapı, pencere, dış cephe, küpeşte ve alüminyumun kullanıldığı birçok alanda ürün tasarlanmakta ve uygulanmaktadır. Kutu , köşebent, boru vs. Ekstrüzyon hattımızda adet pres bulunmaktadır, profil kesitlerine göre alaşım cinsi ve pres hattı tercih edilmektedir. Kaynak kabiliyeti iyidir.


Alüminyum profil kutu

Korozyon dayanımı yüksektir. Yorulma dayanımı yüksektir. Ofis ve mobilya ekipmanlarında. Elektronik parçlara ve elektro motor kutularında.


Radyatör ve diğer ısı dönüştürücülerde. Galvanizli Profil İncele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar