10 Ekim 2016 Pazartesi

Cam sürme sistemleri

Slider Max(10mm) Slider 08. SÜRME VE KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ. Malzeme Kalitesi DIŞ MEKAN PERDE VE HAREKETLİ KÜPEŞTE SİSTEMLERİ. MCRYAPI - CAMODA CAMBALKON SİSTEMLERİ. Kullanım yeri ve amacına göre eşikli sürme cam sistemleri ve eşiksiz sürme cam sistemleri olarak iki farklı şekilde üretilmektedir.


Eşikli cam sistemi sadece oval balkonlara uygulanamaz geri kalan tüm alanlara rahatlıkla uygulanmaktadır. Eşiksiz sürme cam balkon eşikli sürme cam sisteminden tek farkı altta sadece mm yüksekliğinde camlarda ki alt tekerlere yön vermek için bir çıta bulunur. Tercih edilen sistemin yapısına göre tek camlı veya çift camlı olarak uygulanabilir.


Ayrıca güvenliği arttırmak amacıyla temperli cam seçeneği de bulunur. Katlanır ve sürme sistem çözümleri binaların mimari görüntüsünü bozmaz. Otomatik Katlanır Klavuz S-008.


Bu sistem , kanalları içerisinden sağa-sola giderek toplanabilen ya da ortada birleşerek toplanabilir. Yağmur, kar, toz, ve rüzgarı kesinlikle içeri almamaktadır. Terasların alanları balkonlara göre daha geniş olduğundan, sürme cam balkon sistemleri katlanıra göre daha elverişlidir, özellikle cam genişliği bakımından tercih edilebilir. Kullanım zorluğu olmasından dolayı pvc sistemleri artık kullanılmamakta olup kaliteli ve şık görünümü ile cam balkon sistemleri kullanılmaktadır. Günümüzde sürme cam sistemleri yaygın bir şekilde pek çok alanda kullanılmaktadır.


Bu sebeplerin başında yer kazanımı, kullanışlılık ve şıklık gelmektedir. Sürme camın tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Birbirinden güzel ve kaliteli sürme cam modelleri tüketicilerin tercihine sunulmaktadır. Maltepe cam balkon sistemleri her iki sistemde de profesyonel hizmet ve ürün garantisi sunmaktadır. Buda size geniş bir çalışma alanı oluşturur.


Eşikli sürgülü cam balkon ray sistemleri ,raydan oluşmaktadır. Sürme modellerde camdan cama kadar çalıştırılabilir. Partially integrated manual sliding door system.


Manual sliding door system with point fixtures. Kupa haraketli cam sistemleri olarak arge çalışmaları neticesinde ısı camlı sürme cam balkon sistemlerini geliştirdik. Isıcamlı Giyotin Haraketli Küpeşte. Koltuğunuzda oturduğunuz yerde bir tek tuşla camlarınızı istediğinizde açıp istediğinizde kapatabileceksiniz.


Cam sürme sistemleri

Kendinden raylı uygulama imkanı sunar. Menfez ve sineklik eklenebilme. Teras Teras sürme cam balkon sistemi , kullanım kolaylığını ve güvenliğini sağlamak adına bütün ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır.


Türkiye nin ilk kurumsal cam balkon firması. Teras Konfor Özgün tasarım detayları ve üstün donanım özelliklerine sahip Teras Konfor, çift camlı sürme cam balkon sistemidir. Mağazamız 2bit SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır. Sistemde mm cam kullanılır. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler.


Cam sürme sistemleri

FLO sistemi , kurulumu kolay olan bir sistemdir. Taban üzerinde su terazisi ayarlamasının her hangi bir aygıt olmaksızın yapılmasını sağlar. Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. Sinekli Sürme Kasa Profili.


Bu sistemlerin üst ve alt kısmı alüminyumdan, orta kısmı camdan oluşur. Kullanılan malzemeden dolayı paslanma veya sarkma gibi sorunlar yaşanmaz. Bu sistemde baştaki kanat tam açılır ve diğer kanatlar onun üzerine katlanır.


Monorail, raylı ve raylı gibi kasa profili alternatifleri ile hareketli kanattan kanada kadar farklı tipler rahatlıkla yapılabilmektedir. Su tahliyesi özelliği vardır, köşe takoz kullanılır ve alüminyumda fire vermeden hatasız uygulama yapılabilir. Balkonlarınızı, kış bahçelerinizi ve restorantlarınızı eşsiz yaşam alanlarına dönüştürüyor. SÜRGÜLÜ SİSTEM ÖZELLİKLERİ Yana kayar sistem ( sürme cam sistemi ) adından anlaşılacağı gibi kasa üzerinde yer alan raylar vasıtasıyla bu raylar üstünde yer alan camların yatay hareket doğrultusunda ilerlemesiyle balkon, iç mekânlarda daralmaya sebep vermemektedir.


Sürme ve katlanır cam balkon sistemleri de uygulanabilir. Cam Kalınlığı: mm – Max. Alt bilyalı rulmanlar kanatların sağa sola kolayca taşınmasını sağlar. Farklı renk seçenekleriyle alternatif dekorasyon imkânları sunan seri, enerji verimliliği ve konforlu yaşam arasında bir denge kurmaktadır.


Katlanır cam balkon, eşikli sürme , eşiksiz sürme , kelebek, sabit vs. Kötü hava şartları, toz, gürültü gibi dış etkenlerden korunmanızı sağlar. Engelsiz geçiş gerektiren alanlar için özellikle uygundur. Bizde özel kapılar, sürme kapılar, pencereler, kış bahçeleri, villa kapıları ve kış bahçeleri bulacaksınız.


Enerji verimli ve Güvenli! Bununla ilgili siz araştımacı müşterilerimize emin olabilmeleri açısından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar