19 Ekim 2016 Çarşamba

Taş duvar panelleri

Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz. Endamıyla ve duruşuyla sizi farklı hissettiren taş görünümlü duvar panellerimiz. Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Eski çağların kale duvarlarında rastlanan bir örgü sisteminin yansıması olan Sillarejo ise, tıpkı Artstone’un diğer taş örgü duvar panellerinde olduğu gibi duvar dekorasyonu uygulamalarında kullanıcıya yaratıcı seçenekler sunuyor.


Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Taş desenli strafor paneller her yüzeye kolaylıkla uygulanabilir, özel bir işlem gerektirmez. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir.


Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli , dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Ahşap görünüm, ince taş ya da kayrak taş görünümüne sahip olan modeller ile her ev artık daha dekoratif. Artık duvar kaplama tekniklerinde en çok tercih edilenler duvar kaplama panelleri oluyor. Pek çok farklı kaplama tekniğinden çok daha dayanıklı ve daha şık bir duruş sergileyen b. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Duvar Kaplama Nasıl Yapılır?


Sena stone, tuğla kaplama, dekoratif kültür taşı , duvar panelleri , kültür tuğlası, dekoratif taş , dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri. Hmz Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. Taş , tuğla, ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Son dönemleri en popüler dekorasyon trendi duvar kaplama panelleri ile dekoratif taş görünümlü, tuğla görünümlü, ahşap görünümlü ve beton görünümlü duvarlar elde edebilir.


Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Dekoratif brüt beton görünümlü paneller , brüt beton görüntüsü ve yapısı veren dekoratif panellerdir. Brüt beton görünümü arayan çokça yerde tercih edilmektedir. Taş duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz.


Dekoratif tavan, duvar , iç cephe, dış cephe kaplama, kültür tuğlası, kültür taşı , taş panel , tuğla panel , beton görünümlü panel , ahşap panel üretici ve uygulama firması. Modeller Tuğla, Taş , Beton, Ahşap, Barocco ve Pas serisi fiber duvar panelleriyle evinizi dekore edin. Dekoratif taş panel sektöründe adını herkese duyurmuş olan Sena Stone taş ,tuğla ve panel üretimini gerçekleştirmek ile beraber satış ve uygulamasını da sizler için sağlamaktadır. Fiberglas duvar panelleri ile duvarlar doğal dokulara sahip olur. Ahşap duvar kaplama, beton duvar kaplama, taş duvar kaplama ve tuğla duvar kaplama ürünleri olarak çeşitlenmektedir.


Taglar: taş kaplama, taş kaplama panel fiyatları , duvar paneli fiyatları, panel fiyatları , taş dokulu duvar kaplama, duvar kaplama, duvara taş görünümü verme, iç duvar kaplama, duvar kaplama fiyatları, duvar kaplama malzemeleri, uluste duvar kaplama, taş dokulu panel fiyatları , taş görünümlü panel fiyatları , ankara duvar. Pedras taş duvar paneli , taş görünümlü duvar kaplama paneli fiyatları ve detaylı bilgi için lütfen uzman satış ekibimiz ile iletişime geçiniz. Kültür tuğlası, kültür taşı modelleri, doğal taş , tuğla, beton, ahşap görünümlü fiberglass panelleri ve tavan duvar karo çeşitleri ile sizlere zengin ürün seçeneğine sahip. Oldukça yenilikçi bir çözüm olduğundan giderek popülerleşiyor üstelik izolasyon özelliğine sahip olanlarını bulmak da mümkün. Dayanıklılık ve yalıtım konusunda hepsi birbirinden başarılı.


Taş duvar panelleri

Doğal taşın büyüleyici dokusu ile doğayı evinde tutku ile yaşamak isteyenler için karma taş desenli duvar panellerini geliştirdik. Taş dokusunun gerçekçi görünümü yakalamak için baskılarımızda gölgelendirme, kabartma gibi özellikler ile mekanlarınız canlanıyor. Evlerde, ofislerde, toplantı odalarında, showroomlarda, cafelerde, restaurantlarda, sinema ve dizi setleri gibi pek çok farklı alanda kullanıma uygundur. Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli , kayrak taşı panelleri , rustik taş paneli , ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar kaplama panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz.


Oldukça dayanıklı olup kaliteli poliüretan ve fiberglass malzemelerden üretilmiştir. Birbirinden farklı modellerde renk seçenekleri ile siz değerli. DUVARLARINIZA HAREKET KATAR!


EVOSTONE firmamız dekoratif panel üretiminin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan mimar kadrosuyla mimari, iç mimari proje, tasarım ve uygulama alanında çalışmalar yapmaktadır. Günümüz esnek, dönüşebilen, deneyimlere dayalı mimari tasarım yapmak anlayışıyla yola çıkmıştır. Hammaddesinden dolayı olduça hafif ve pratik uygulanabilmektedir.


Taş görünümlü paneller olarak bilinen duvar paneli modelimiz, doğada bulunan orjinal taşlara benzemekte ve uygulanan mekanda şık bir hava yaratmaktadır. Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen taş görünümlü duvar panelleri ile gerçek taş görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın. Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Taş panel , doğal taş görünümlü fiberglass duvar paneli dir.


Taş duvar panelleri

Dekorasyonda amacınız eğer doğal bir görünümün elde edilmesi ise direkt olarak bu duvar panelini tercih edebilirsiniz. Canyon taş panel , dekoratif taş duvar kaplama paneli fiyatları ve detaylı bilgi için lütfen uzman satış ekibimiz ile iletişime geçiniz. Doğada az bulunduğu için genelde yapay olarak üretilen ve mimaride özellikle kaplama olarak tercih edilen istanbul dekoratif taş , duvar kaplama, taş panel mekanlara farklı sıcaklık katıyor. Royal Stone doğalında olduğu gibi değişik renklerde üretiyor.


Dayanıklı Strafordan üretilen duvar panelleri iç mekan ve dış cephe kullanımına uygundur. Panel çevreleri özel traşlanmıştır, derz boşlukları oluşmasına izin vermez. Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar