24 Ekim 2016 Pazartesi

Taşyünü kalınlıkları

Rockwool Prefabrik Boru Konut ve sanayide kullanılan sıcak veya soğuk tesisat borularının ısı,ses ev titreşim yalıtım amacı ile kullanılan yüksek yoğunluklu kayayününde imal edilen çıplak ve alüminyum folyo kaplı prefabrik boru yalıtımıdır. Gerektiğinde taşyünü şiltenin yüzeyi saç ile kaplanır. Alüminyum folyo kaplı borular boyunca ek yerinde kendinden yapışkanlı 5cm bindirme payı mevcuttur.


EPS Çatı Paneli EPS çatı paneli beyaz köpüklü olarak tarif edilen (halk arasında), düşük yoğunluklu strafordan oluşan çatı ve cephe kaplama malzemeleridir. Bina yalıtımlarının değişik detaylarında kullanılan taşyünü levhadır. Bu farklı malzemelerin de kullanılıyor olması ihtiyaca ve istenilen performansa göre tercih edilmesini sağlamaktadır. Bu ebatlar kalınlık olarak ve boyut olarak farklılıkları ortaya çıkartmaktadır. Yangın Dayanımı min F-60.


Kullanılacak alana göre en. Tablo-Sıcak hatlarda kullanılması gerekli cam yünü ve taş yünü kalınlıkları. Folyo kaplı malzemelerin ek yerleri, alüminyum bant ile yapıştırılır.


Isopanellerin içinde bulunan yalıtım malzemesinin (EPS veya taşyünü ) kalınlığı ve yoğunluğu değiştirilebilmektedir. Tercihe göre Gümüş Aterpor veya Aterpor Neo da kullanılabilmektedir. Kaplamasız taş yünü plakadır.


Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Tüm ahşap ve metal çatılarda - Her çeşit teraslarda kullanılır. Trapez metal örtü, beton veya gaz beton çatı plakası üzerine uygulanır. Eğer fazladan ses yalıtıımı istiyorsanız dış cephe ve iç cephelerinizde taş yünü yalıtım levhasıda kullanılması sesi çok önemli ölçüde azaltacaktır.


XPS için önerilen kalınlık ise cm. Dansite yoğunluk ise fevkalade bir sınırdır. EPS ile mm,Neopor ile mm,XPS ile mm olması gerekmektedir. Birbirinden farklı ısı yalıtım malzemeleri olarak tercih edeceğiniz karbonlu eps, xps, taş yünü veya beyaz eps malzemelerinde bölgelerde illere göre kalınlığı değişen seçenekleri bulabilmeniz mümkün. Asansör ve merdiven aralıklarında - Bölme duvarlarda - Komşu duvarlarda kullanılır.


Türkiye ısı yalıtım haritası çıkarılmıştır. Taş yünü doğal taşlardan üretildiğinden yanmaz ve olası yangın durumlarında alev yayılmasını engelleyerek can ve mal kaybını en aza indirir. Isı yalıtım levhasının kalınlığı , mantolama işlemi başlamadan önce tüm koşullar göz önünde bulundurularak.


Bu nedenle XPS, EPS ve mineral yün (camyünü, taşyünü ) malzemeleri hava almaktadır ve tüm bu malzemelerin ısı yalıtımında kullanılmasında nefes alma açısından. Stoklarda ve 5cm kalınlıkları mevcuttur. Rulo boyu kalınlığa göre değişmektedir. Bu folyo, (dikişte delindiği için) buhar kesici olarak kullanılamaz. Isı iletkenlik beyan değeri.


Her türlü bina dış cephe ısı yalıtımlarında güvenle kullanılabilir. Taşıyıcı boru cinsi ve kalınlığı. Hattın montajının yapılacağı yer. Isı kaybı hesabı ise aşağıdaki yöntem izlenerek yapılabilir.


Taşyünü kalınlıkları

Yalıtım kalınlıkları : mm. Taşyünü izolasyon kalınlığı. Fiyatı Hakkında Bilgi Alın Uygulamalarımız. AYANMAZLIK SINIFINDA TAŞYÜNÜ ÇATI VE TAŞYÜNÜ CEPHE PANELLERİ. ODE ROCKFLEX Bazalt minerallerinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, oranında doğal elyaf içeren taşyünü yalıtım malzemesidir.


C’den yüksek sıcaklıkta ki ısıtma tesisatları ve her. Tüm ürünlerde sac kalınlığı artarsa paket adetleri revize edilecektir. Taş yünü yalıtım levhası değişik kalınlıklarda üretilir ve illere göre kalınlıkları değişmektedir.


Taşyünü kalınlıkları

Esnek yapısı ürünün paketlenmesinde de olumlu olarak kullanılmışdır. Knauf mineral plus pro, mineral yün teknolojisi ile birlikte üretilen ürünler içinde en iyisidir. Boyutsal kararlılık ± 1. Taş yünü metal paneller çeşitli kalınlık ve ölçülerde üretilebilmektedir. Renk ve desen seçenekleriyle sunulan paneller montaj sonrası bitirme işlemi gerektirmeden kullanıma hazırdır.


Kalınlık Ağırlık mFiyatı. Taş yünü malzemesi İngilizcede rockwool olarak isimlendirilmektedir. Isı, ses ve yangın yalıtım malzemesi olarak kullanılmaktadır. Turkey Turkish Usa English.


Yüzer şap altında kullanılmak üzere üretilen levhalar yüksek basma mukavemetleri ile döşemelerin ısı, ses ve titreşim yalıtımında kullanılır. Bu kalınlık ve desen seçenekleri sayesinde de betopan fiyatlar. Bununla birlikte, sistemin sağlıklı uygulanabilmesi ve uzun yıllar kalıcı olabilmesi için en başta kullanılan taş yünü olmak üzere, tüm komponentlerininde en üst kalite seviyesinde ve birbirleri ile uyumlu olmaları gerekir. Mantolama Etkili Olurmu ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar