13 Ekim 2016 Perşembe

Ses yutucu paneller

Dekoratif amaçlı kullanılabilen tekno touch süngerler, vicoustic flexi Apaneller , kumaş kaplı pano paneller , ses yalıtım panelleri , ses izolasyon panelleri , kumaş kaplı paneller iyi bir kombinasyon ile kullanıldığında hem dekoratif bir bakış açısı hemde sessiz bir ortam sağlayabilmektedir. Panellerin ses yutma katsayıları aşağıda tabloda gösterilen verileri karşılamalıdır Panellerin ana malzemesi yangına karşı dayanıklıdır ve ateşten etkilenmemektedir. Mevcut mekanda oluşan değişken frekanstaki ses dalgalarının tavan ve duvar yüzeyine çarpması neticesinde rezonansa girmesini önleyici ve sesin net olarak duyulmasına imkan veren 20mm,40mm akustik kumaş yüzey.


Ses yutucu paneller

Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. Duvara ve tavana kolayca monte edilebilen panellerimiz, yüksek ses emiciliği ve dekoratif tasarımları sayesinde en başarılı modellerimiz arasındadır. Tavanlarda ve duvarlarda kullanılan modelleri bulunmaktadır.


Dekoratif duvar panelleri , ses yalıtım süngerleri kullanılarak yapılan uygulamada duvar, tavan, zemin iki duvar arası ses yalıtımı evlerinize iş yerlerinize, ofislerinize, hem dekor hemde ses yalıtımını muazzam kalitede. Ses Emici Totem Renkleri : kumaş kaplı akustik paneller renkte sınırsız olup kumaş kartelası için tıklayınız. Esnek ve hafif yapısı sayesinde kolay uygulanır. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-cm.


Böylece ses yutucu odacıklar oluşturulacaktır. Panelin arka yüzeyinde 2mm kalınlıkta non-woven akustik tekstil kumaş kaplı olacaktır. Titreşim Kontrolü ve Ses Yalıtım Uygulamaları. Ahşap akustik paneller , yansıtıcı ve yutucu olarak kullanılır. Baffle panellerin dış yüzeyi akusyik kumaş kaplı ve içinde cam yünü bulunan akustik panelleridir.


Bu durumda kendi üretimimiz olan tüm kalite ve test belgelerine sahip ses yalıtım ve izolasyon malzemelerini sesin kaynağına uygun profesyonel çözümler oluşturacak şekilde uygulamalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Yutucu ahşap akustik paneller. Bina inşaat akustiği, eğitim, sanayi, eğlence, akustik, mimari, kamu sektörü ve daha birçok alanda ses izolasyonuna ihtiyaç duyulur. Duvar ve tavan için hazırlanabilen sınırsız sayıda renk ve ölçüdeki ses yutucu panallerimizin yanı sıra, totem ve görselliğin ön planda tutulduğu küpler de.


Bu tamamen hacim akustiği konusuna girmekte ve yansıtıcı yüzeylerin çeşitli ses yalıtım malzemeleri (akustik kırıcılar ve ses yutucu malzemeler) ile kaplanması sonucu çözülebilmektedir. Antik tiyatrolarda kullanılan büyük küplerin içerisinde bulunan saman tipi malzemelerin akustik yutucu nitelikte kullanıldıkları düşünülmektedir. Kanopi Paneller Renkleri : kumaş kaplı akustik paneller renkte sınırsız olup kumaş kartelası için tıklayınız. Yüksek performanslı ve görselliğin ön planda tutulduğu panel , seperatör, küp ve totemlerimz için renk kartelasından seçim yapılabilmektedir. Müşteri talebi doğrultusunda istenilen renk ve ebatlarda üretileilmektedirler.


AKUSTİK KUMAŞ KAPLI PANEL. Centeracoustic kumaş kaplı akustik sünger paneller , yüksek ses yutucu akustik sünger malzemenin akustik kumaş ile kaplanması ile imal edilir. Mükemmel ses yutuculuğunun yanı sıra, görsel açıdan da mük.


Yüzeyi, ortamda bulunan gürültüyü yutan malzemeden oluşmuş elemanlardır. Bu tip ses yutucuların çeşitli modelleri mevcuttur. Bir mekanda oluşan gürültünün sebeplerinden biri de tavanda meydana gelen yansımalardır.


Türkiye’de ilk profesyonel iç mekan akustik ses yutucu panel üretimi yapan firmamızın en büyük hedefi, dünya piyasasındaki öncü firmalarla aynı kalitede ürün yapmak ve tüm dünyaya sunmaktır. Baffle tavan panellerinin kenarları düz ve güçlendirilmiştir. Dekoratif açısından da ortama şıklık katarak ortamın ses izolasyonunu sağlamış olur.


Ses yutucu paneller

Kaliteli ve ses emici özelliklere sahip kumaş ile kaplanan üst katman, panelleri oldukça dekoratif ve şık bir hale getirmektedir. Kanopi Paneller Ses geçişini engelleyen ve ses dalgalarını yüzeyindeki akustik kumaş sayesinde sönümleyerek eko ve yankıyı önleyen akustik ses yalıtım malzemesidir. Ortamdaki sesi yutarak, gürültünün.


Delikli ve derzli olmak üzere arka yüzeyinde soundtex akustik kumaş kullanılan ahşap paneller yansıtıcı ve yutucu olarak daha çok hacmi yüksek opera, konferans odası, meclisler, sunum odaları ve daha birçok yapı içinde tercih edilebilecek ses yalıtım panelleridir. Celenit bina izolasyonu ve akustik tasarım ses yalıtımında. Ses yalıtım malzemeleri kategorisinden temin edeceğiniz bu ürünleri Mastercare ve Teroson gibi markalardan satın alabilirsiniz. Ahşap panel ve kumaş kaplı paneller olarak ikiye ayrılan akustik paneller mekanlarda ses izolasyonu ve akustik yankı yalıtımı amaçlı kullanılmaktadır. Yankı yansıtıcı bu paneller , mekanlarda yankılanma gibi sorunları ortadan kaldırır.


Kapalı mekanlarda sesleri soğuran bu ürün akustik ses kalite artırımı sağlamaktadır. Ses yutucu ve yansıtıcı özellikte akustik panellerdir. Orfe akustik panel , ses yutucu ve akustik özelliğinin bulunmasının yanı sıra uygulanan ortama şık ve dekoratif bir görünümde kazandırır. Akustik Ahşap Tavan Panelleri. Altıgen duvar paneli , uygulanan ortamda yankı yalıtımı ve akustik dengeyi sağlarken aynı zamanda tasarımsal açıdanda zenginlik katar.


This video is unavailable. Bir başka kullanım alanı olan ofis bölümlerinde özellikle büyük ölçekli ve çalışan sayısının yüksek olduğu açık ofislerdir. Heraklite Ahşap Panel Ses Geçirmez Kapı Aks Rapid Sünger Yapıştırıcı Firexpan Sünger Kesik.


Tavana asılarak kullanımı yapılan akustik yüzer tavan paneli , akustik bir ortam sağlamakta ve ses emicilik özelliğine sahip olmaktadır. Sesi soğurmaz, bir miktarını yutarak sesin doğru yöne kaliteli şekilde. Masa seperatörü, masalar için kullanılan bir üründür.


Masalar arası ayrımı sağlar. Ses geçişlerini ve ses karmaşasını engellemek için kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar