6 Ekim 2016 Perşembe

Duvar kaplama tuğla

Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Ladrillo tuğla duvar kaplama panelleri, tuğlanın doğallığını mekanınıza taşır ve tuğladan daha kolay uygulanir ve daha temizdir. Roughast brüt beton paneller, mekaninda brüt beton görünümündeki orjinal ve sade çizgiyi yakalamak isteyenlere özel, marjinal bir hava katmak isteyenler içini. Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı, duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri.


Taş, tuğla , ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama, tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. MUGOSSO KENDİNDEN YAPIŞKANLI TUĞLA DUVAR PANELİ, AVANTAJLI DUVAR KAPLAMA , HADİ BAŞLAYALIM. Dekoratif duvar kaplama panelleri, mekanlarınıza hareket katar.


Doğal tuğlalar uygulandıktan sonraki zamanlarda çatlama ve esneme yapmaz. Malzemenin hammaddesi toprak olduğundan sağlınızı tehdit etmez. Tuğla kaplama için en dayanıklı malzeme türüdür. Fiberglas, polyester gibi ürünler.


Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Tuğla paneller doğal Tuğla görünümlü fiberglass duvar paneli dir. Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen Tuğla görünümlü duvar panelleri ile gerçek Tuğla görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın. Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir.


Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli, dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Duvar Kaplama Nasıl Yapılır? Doğal Tuğla görünümlü dekoratif duvar kaplama , dekorasyon malzemesidir Kültür Tuğlası. Sena Mimarlık sizlere kültür tuğlaları renk ve desenleriyle yüzlerce ürün seçeneği sunar.


Düz veya dokulu iç cephe boyas. Poliüretan esaslı duvar kaplama panelleri, doğal dekoratif bir hava yaratırken aynı zamanda yalıtım sağlar. Isı ve ses yalıtımı yalıtımı özelliği vardır. Eski cephelerin yenilenmesinde ve iç duvarların kaplanmasında, yerden tasarruf etmek için idealdir. Kılıcına orijinal cephe kaplama tuğlaları.


Sena stone dekoratif tuğla , kültür tuğlası, taş kaplama , duvar paneli, ürünleri üretici firması olarak yıllardan gelen tecrübemiz ile en kaliteli ürünleri üretmek için çabalıyoruz. Pres Kaplama Tuğla Serisi. Modeller arasında en çok taş duvar kaplama ve 3D duvar kaplama tasarımlarının rağbet gördüğünü de ekleyelim. Birbirinden farklı modellerde renk seçenekleri ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Dekorasyonda her bir detay çok önemlidir.


Duvar kaplama tuğla

Modern ve antik görünümü ile nostaljik mekan algısı yaratan tuğla görünümlü poliüretan duvar paneli… Geçmişin izlerini taşıyan tasarımı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan işlevselliği ile poliüretan duvar kaplama panelleri ile benzersiz mekanlar yaratın. Lütfen Sayfayı Aşağıya Kaydırınız. Tuğla duvar panelleri ile özellikle restorant, pastane gibi mekanlarınıza muhteşem bir görünüm sağlayabilirsiniz.


Stone Panel tuğla duvar ve tavan kaplama panellerini güvenle iç ve dış mekan dekorasyonlarınızda kullanabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile kültür taşı ve kültür tuğlası. Stonewrap kültür taşları ve tuğlaları tüm köşe kullanımları için özel çözümler üretir. Her modelin köşe taşı kendi dokusu ve renginde üretilerek görsel şölen daha da zenginleştirilir.


Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Taş duvar kaplama panellerimiz Türkiye’nin her yerine gönderimi yapılmaktadır. Europanel sizi sıradanlıktan uzaklaştırır, benzersiz çözümler sunar. Wood serisiyle donatılmış mekanlardan ayrılmak istemeyeceksiniz. Europanel’in ahşap, doğal taş, brüt beton, tuğla görünümünü sunan polyester esaslı fiberglass duvar kaplama panelleri koleksiyonunu inceleyin.


Rustik Tuğla Kaplama : Değişik yüzey dokusu ve farklı renk tonlarındaki tuğlaların biraraya gelmesiyle, her türlü concept dekorasyonlarda kendini etkili bir şekilde gösteren duvarlar ile samimi mekanlar üretmenize yardımcı olacak rustik antik beyaz tuğla ve rustik kültür tuğlaları size yakışacak ve yaşanacak mekanlar üretmenize yardımcı olacaktır. Sena Stone ahşap duvar ve tavan kaplama tuğla duvar panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir. Bu nedenle, tuğla duvar örümü sırasında bu ton farklılıklarını engelleyebilmek için farklı paletlerden tuğla alınarak örüm yapılmalıdır. Sadece evlerde değil artık ofislerde, mağazalarda, cafe restoran gibi mekânlarda da duvar kaplama tuğlası ile özgün mekânlar yaratılıyor. Tuğla duvar kaplama yapılmış yaşam alanlarında sıcak ve samimi bir atmosfer oluşuyor.


Olumsuz hava şartlarından etkilenmediği için, yaya ve taşıt yollarında vazgeçilmez bir zemin kaplama malzemesidir. Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Kısacık bir bestenin işlemeli botaları gibi mekanı sesler ile ve imgeler ile dolduran benzersiz duvarlar.


En kalın etrafına dolanmakta olan farklı ezgiler,birbiri peşine sıralanarak bir mekan senfonisimeydana getiriyor. Talep ettiğiniz ürün için, teklif formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. Firmamız tarafından imalatı yapılan kültür tuğlalar , çimento bazlı malzemelerdir.


Duvar kaplama tuğla

Kültür tuğlası olarak bilinen yapay tuğlalar farklı doku kalıplarından imalat yapılabilir. Renkler dış cepheye uygun boyalar ile imalat yapılmaktadır. Harman Tuğla Kaplama : Antik tuğla , kırık desenli tuğla kaplama modelleri yeni trend dekoratif tuğla kültür tuğlası modelleri ve fiyatları.


Sena Stone dekoratif tuğla kaplama kültür tuğlası ve fiberglas duvar kaplama panellerinin garanti süresi yıldır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar