24 Ekim 2016 Pazartesi

Çatı teras kaplamaları ve örtüleri

Ahşap uygulamalarımız işçilik hatalarına karşı GARANTİLİDİR ! Açık Teras ve Balkonlarınızı ,Dayanıklı Ahşap Çatılar ile Kapatıyoruz ! PORT Altyapısı Kullanılmıştır × Çerezler Aktif Değil. Kullanıldığı alanlar:Eğimli Çatılar , Gezilmeyen Teras ve Bahçe Çatılar , Dilatasyonlu Prefabrik Bina Çatıları , Kubbe ve Tonozlu Çatılar. TRAPEZ Oluklu Boyalı Sac levhaların satış ve montaj hizmetini yapmaktayız.


Çatı teras kaplamaları ve örtüleri

Shinle malzeme, ahşap ve çelik konstrüksiyon çatılar ile eğimli beton çatılar başta olmak üzere pergola, kubbe ve kameriye gibi alanlarda çatı örtüsü olarak tercih ediliyor. Onduline Avrasya çatı kaplama malzemeleri ve su yalıtım ürünleri kusursuz bir sistem olarak üretilmekte ve çatınızın ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahiptir. Oluklu levhalardan membranlara, shingle çatılardan yeşil çatılara kadar birçok çatı kaplama malzemesini inceleyebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Maris Polymers İzobil Yapı Kimyasalları Poliüretan Su izolasyon, Çatı , teras izolasyon.


Triotex Nefes Alan Su yalıtım Çatı ve Cephe Örtüleri. Hacıoğlu Metal Yapı Malzemeleri Firmamızda her bütçeye uygun çatı ve cephe kaplama malzemeleri mevcuttur. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur.


Çatı teras kaplamaları ve örtüleri

Tüm ahşap ve metal çatılarda - Her çeşit teraslarda kullanılır. Trapez metal örtü , beton veya gaz beton çatı plakası üzerine uygulanır. Buhar kesici olarak bir kat naylon örtü serilir. Ters Teras Çatı Mantolama Ters teras çatılarda, mantolama su yalıtım membranının üzerinde yer alır.


Kaplamasız taş yünü plakadır. Ancak iskeletin üstünün branda ya da dış mekan teras örtüleri ile kaplanması hem samimi bir doku hem de şık ve doğal bir etki ortaya çıkarıyor. Bu model özellikle yazlık evlerin terasları için çok uygun. Mahya : Beşik örtüsü ve kırma (mansard). Bazı yapılarda çatının metal kaplama malzemesi ile örtülmesi işlevsellik açısından daha uygundur.


Daha uzun ömürlü olan çelik, çinko, titanyum vb malzemelerden yapılan metal çatı kaplama örtüleri ile de yapıların daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması sağlanır. Alinstech İzolasyon polyurea ile yapılan ÇATI, TERAS ,HAVUZ VE ZEMİN KAPLAMALARI YIL GARANTİALTINA ALINMAKTADIR. Otopark ve zemin kaplama , Park bahçe düzenlemesinde, Çatı ve.


Gezilebilen Çatılar : Bu çatılarda çatı üzeri teras ,. Su buharı burada bina çatısının kaplama kısmından ve özellikle kaplama esaslı örtü malzemelerinin( kiremit, metal kaplama vb.) aralıklarından doğrudan dış atmosfere çıkacaktır. Yapılacak ısı yalıtım uygulamasının üzerine su kesici örtü ve örtünün üzerine eğim yönünde suyun boşaltılmasını sağlayacak latalar ve üzerine saçak yönünde kiremitlerin oturacağı latalar konulur. Son kat kaplama malzemesi olarak kullanılan Alüminyum Folyo kaplı polimer bitümlü örtüler , şalumo alevi ile pratik olarak uygulanır. Ultraviyole ışınlarından ve ağır hava koşullarından etkilenmez.


Kullanım Alanları Çatı ve teraslarda, parapet, baca, eğimli dere ve gizli dere gibi birçok. Merpen evi ve ışıklıklar, çatı gabarisini (0) m. Duman ve hava bacaları ile son kattaki bağımsız bölümlerle irtibatlı piyeslerin aydınlatılması amacıyla yapılacak pencereler hariç olmak üzere. Teras çatılarda yapılacak en çok (0) m. Saç çatı yapımı, çatı kaplama çeşitleri arasında en sık tercih edilenlerdendir. BMI Türkiye olarak, eğimli- teras çatı veya temel gibi yapının çeşitli alanlarına yönelik çatı kaplama ve su yalıtımı ürünleriyle kaliteli, dayanıklı ve estetik sistem çözümleri sunuyoruz. Kiremit çatı kaplama uygulaması yapılabilmesi için çatıda merteklerin üzerine kiremit altı tahtası çakılır ve tahta kaplamanın üzerine membran su geçirmez örtü uygulanır.


Düz ( teras ) çatı kaplama malzemelerinden arduvazlı son kat ve üstünde gezinilen veya gezinilmeyen çatılarda kullanılan bitümlü örtülerin toplam miktarı milyon metrekare oldu. Yoğun olarak tercih edilen bir diğer yöntem çatı kaplama sistemleri dir. Ve bu sistem genel olarak alüminyum çatı örtüsü kullanılarak yapılmaktadır. Ahşap ve raylı sistemler ile teras alanlarınızı kapatarak her mevsim rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Soğuk havanın girmesini engelleyerek daha az yakıt harcamakta mümkün.


Bu işlemlerden sonra çatı kaplama veya çatı örtüsü olarak da bilinen malzemelerle ( çatı kaplama levhası) çatı üzeri örtülür. Buradasınız: Ana Sayfa çatı - teras kaplama örtüleri. Camlar, su ve nem yalıtım gereçleri, giydirme cepheler, cephe kaplamaları ve bitirme elemanları, çatı - teras kaplama örtüleri , çatı taşıyıcı sistemler, çatı ulaşım sistemleri, yağmur suyu ve çatı drenaj sistemleri Çatı Cephe’nin ürün grupları arasında yer alıyor. Cephe, Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı Çatı ve cephe sektöründe müteahhitlerle iş ortaklığı fırsatı ÇATICEPHE Fuarı’nda. Polimit panel çatı kaplama (işçilik ve malzemeler dahildir.).


Polikarbonat Çatı kaplama , polikarbonat yapı imalat ve montaj uygulamalarında. Taşyünü Teras Çatı Levhaları, su yalıtımının altında ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılır. Trapez montajı yapılarak elde edilen taşıyıcı alt yüz üzerine, buhar kesici örtü ve taşyünü ısı yalıtım (izolasyon) levhası serilerek, üzeri su yalıtımı için membran ile kapatılır.


Isı,Ses Yalıtımı ve İzolasyonu. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar