7 Ekim 2016 Cuma

Alüminyum mesh kaplama

Proje bağlı olarak farklı renk , desen ve gözenek boşluğu ebatlarımız mevcuttur. Silikon cephe, giydirme cephe, kompozit panel kaplama , transparan cephe ve kapaklı cephe kaplama sistemleri olarak senelerdir sizlere hizmet vermekteyiz. Zamanla imalat atölyesini ve ürün yelpazesini geliştirerek, projelendirme safhasında da müşterilerine yardımcı olmaktadır.


Alüminyum mesh kaplama

Gerektiğinde yerinde keşif yaparak müşterilerine en uygun ve sağlıklı çözümleri üretmektedir. Ayrıca cephe kaplamalarında önemli bir dekoratif değeri temsil eder. Mesh Kaplama Uygulamaları. Taşıyıcı konstrüksiyon sadece alt ve üst bağlantı noktalarında gereklidir. Yanal yükleri azaltmak için orta bağlantı yapılır.


Gözenek ebatları levhanın et kalınlığıyla doğru orantılıdır. Ne kadar büyük gözenek istenirse levhadaki direnci artırmak için o kadar kalın kesit kullanılmalıdır. Alüminyum delikli levha (kasso) sistem.


Tercih edilen metalin yapısına göre yüzey işlemine tabi tutulur. Galvaniz kaplama ve elektrostatik boya ile istenilen ral rengi uygulanabilir. Genişletilmiş metal ürünleri dış ortama dayanıklı olup mükemmel bir cephe kaplama malzemesidir. Farklı mesh ölçüleri (göz aralıkları) ve mesh yönünde yapılan değişiklikler ile, mükemmel ışık ve farklı görüş açıları oluşturulmasına imkan vererek, kullanıldığı alana değer katmaktadır.


Bu sayede gölgelik olarak kullanılabildiği gibi bina konumuna göre güneş kırıcı işleyide görür. Firmamız Modul Cephe Tekirdağda alüminyum cephe kaplama , cam cephe giydirme, kompozit cephe kaplama , mesh panel kaplama , çelik konstrüksiyon, alüminyum kompozit işleri yapmaktadır. Cephe sistemleri, alüminyum giydirme ve doğrama sektöründe hizmet veren.


Alüminyum mesh kaplama

Sitemiz mesh cephe giydirme, mesh cephe kaplama fiyatları, mesh cephe detay, dekoratif mesh , mesh kaplama detay, alüminyum mesh kaplama fiyatları, mesh panel kaplama alanlarında hizmet sunuyor. Germe işlemi tamamlandıktan sonra zımbalar belli olmasın ve daha temiz bir görüntü elde etmek için alüminyum çerçeve ile iş sonlandırılır. Metal ekran cephe - mimari dekorasyon cephe kaplaması için çerçeve içinde genişletilmiş metal ekran. Dış cephe kaplama sistemleri ile binanızın dış cephesine zarar veren soğuk, yağmur, rüzgâr, kar, güneş gibi dış hava koşullarına karşı etkin bir koruma sunarken soğuk havalarda yakıt tasarrufu sağlaması aynı zamanda estetik olarak binanın mimari tarzını tamamlamak için de kullanılır.


Kaplama olarak Eloksal, Elektrostatik toz boya ve endüstriyel boyama alternatifleri, kullanım bölgesine göre müşterilerimizin tercihine göre tespit edilerek, konusunda uzman çözüm. Klasik Kapaklı Cephe Yarı Kapaklı Cephe Silikon Cephe Sistemleri Çelik Takviyeli Cephe Sistemleri. REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI. Alternatif Kaplama Ürünleri.


Metal Klima havalandırma kapakları tedarikçi. Dekoratif duvar kapak Panel dış delikli. Metal dış cephe kaplama modern binaların tasarımında tamamlayıcı unsur olarak göze çarpmaktadır. ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE PROJELENDİRME HİZMETİ.


Aluminyum Cadde Korkulukları. Proje Detayları PERFORE VE MESH CEPHE KAPLAMALARI İÇERİSİNDE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALAR HAKKINDA, BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. Bunun yanı sıra çeşitli renklerde alüminyum , pirinç, bakır ve özel alaşım gibi seçenekleri de mevcut.


Ataköy Plus Alışveriş Merkezi projemizde binanın ana kabuğu olan cam cephenin dış yüzeyinde estetik olarak genişletilmiş alüminyum levha kullanılmıştır. Cephe kaplama ürünlerinde Hekim Yapı Farkı! HekimBoard markalı fibercement cephe kaplama levhaları farklı renklere boyanabilir ve cephelerinize ekstra güçlü görünümler kazandırır, yapıların ömrünü uzatır, üstün ısı ve ses yalıtımı sağlar, çevre dostudur, değerini korur, sağlıklı ve konforlu yaşam alanları. Halen devam etmekte olan IRAK Pasha Club projemizde kompozit panel kaplama , alüminyum dekoratif mesh , ASAŞ stick sistem cam cephe kaplama ve Çatı skylight kaplama işleri uygulanmaktadır.


Trend AVM projemiz halen devam etmektedir. AÇILIR KAPANIR SİSTEMLER. Tekstil cephe mimarisinde kullanılan malzemelerin firmamıza göre detaylı teknik özelliklerine ulaşmak için tıklayınız. Teslim edilen İş Miktarı (m2) 46.


Sarmal kapı ve kepenk sistemleri. Metal kafes tavan için alüminyum kafes panel. Metal hasır ürünlerimiz için herhangi bir RAL rengi üretebiliriz. CEPHE ÜZERİ stikır sticker sitikır kaplama reklam giydirme. Kopozit üzeri folyo kaplama.


Bina cephe reklam giydirme. Metal Asma Tavan : Lay – On oturmalı görünür taşıyıcılı sistem oturmalı ( lay-in )yarı görünür taşıyıcı sistem,clip – in gizli taşıyıcılı sistem, hook-on, gizli taşıyıcılı ve sarkmalı, mesh T1 T2 Tkanallı, clip-In nonius askılı gizli taşıyıcılı sistem Tkanallı taşıyıcılara, alüminyum ya. FİZİKİ GERÇEKLEŞME 10 66. Kazık-Ankraj-Harfiyat İmalatı Tamamlandı.


Temel İmalatı Tamamlandı. Kat İmalatı Devam Ediyor. Malzemenin estetik ve sağlam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar