31 Ekim 2016 Pazartesi

Çatı süzgeçleri

Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Stçelikten veya paslanmaz çelikten mamul, projede belirlenen debi değerlerine ve yağ kapasitesine uygun kapasiteli, vidalı veya kelepçeli giriş ve çıkışlı, (sipariş sırasında belirtilmelidir) vidalı hava bypass bağlantılı, pirinç temizleme tapalı, görünür. Izgara, pik döküm, düktil döküm, alüminyum veya prinç olabilir. Standart Ürün pik döküm ızgaralıdır. The grate can be delivered as cast iron, ductile iron, aluminium or brass.


Alt gövde ve üst ızgara pik dökümdür. Bottom part and upper grating are cast iron. Konvansiyonel Çatı Drenaj Sistemleri. Yeterli eğimin olduğu işlek yüksek katlı otoparklar, yeşil çatılar ve teraslar gibi 1m² ‘den küçük alanlarda kullanıma uygundur. DN7 DN1ve DN1çaplarında paslanmaz ve döküm süzgeçleri bulunmaktadır.


Aldağ Yapı Markette Carisa dekoratif radyatörler ve havlupanlar, baymak, banyo süzgeçleri , SFA klozet pompaları, Silent sessiz fanlar, grohe bataryalar, geberit, ve birçok yapı ürünlerini bulabilirsiniz. Bu nedenle şiddetli yağış anında ana yağış iniş borularının yükünü ve çatı üzerine binen statik yükü hafifletmek amacıyla parapet çatı süzgeçleri kullanılmalıdır. Marka: Metusan Yatay çıkışlı (serbest akışlı) süzgeçler hiçbir zaman dolu kesit olarak çalışmazlar.


Bu kriterlere bağlı olarak, ürünlerimiz en fazla 1mm çıkışlı olarak üretilmektedir. Hesaplanan akış hızına ulaşabilmek için süzgeç sayısının arttırılması önerilir. Rögar Baca Kapakları Kare Parsel Baca Kapakları. Firmamız çalışmalarını başarılı bir şekilde. Sfero döküm kanal ızgarası, yağ ayırıcı, pik boru denildiği zaman akıla ilk gelen firmalardan birtanesi.


Geberit Pluvia sifonik çatı drenaj sistemi ile yıllardır çatı drenajındaki standardı belirlemektedir. Albayrak yer süzgeci , asya döküm, istikamet döküm, pik yer süzgeci , pik döküm yer süzgeci fiyatları, döküm süzgeç fiyat listesi, otopark süzgeçleri , döküm karel yer süzgeci , teras süzgeci , çatı süzgeçleri , döküm süzgeçler. Paslanmaz Yer Gideri Çelik Ağır Model. Pis Su Çekvalfi-Atık su çekvalfi. Kurumumuz gerek yurt içinde yaptığı.


Daha fazla bilgi ve numune talepleriniz için lütfen irtibata geçiniz. For more details, please contact with us from contact informations below. HL Havalandırma Şapkaları için Tıklayınız. HL İzolasyon Takımları ve Yükseltme Parçaları için Tıklayınız. HL Pissu Çekvalfleri için Tıklayınız.


PİK DÖKÜM YER SÜZGEÇLERİ , PİK DÖKÜM ÇATI SÜZGEÇLERİ , BOĞAZ TÜP GEÇİŞ PROJESİ, Boğaz tüp geçiş projesinde süzgeçlerimiz tercih edilmiştir. BORUSAN MAKİNA, Borusan makina tarafından kolay kanal drenaj kanalları ve ızgaralarımız tercih edilmiştir. HKSC çatısı altında polimer beton kanal, döküm kanal ızgarası, paslanmaz kanal ızgarası, modern süzgeç grupları, paslanmaz duş süzgeci , hemzemin duş sistemleri, banyo süzgeci , paslanmaz yağ ayırıcılar, rögar, rögar kapakları imalatı, EPDM parapetler, renkli yağmur indirme sistemleri,yağmur oluğu, çatı penceresi ithalatı, çatı sistemleri, çatı ve çözümleri. Sukar süzgeç ve yer sifonları konusunda hizmet veren firmamız sukar fiyatlarında cazip indirimli satışlar ile sizlere en uygun fiyata satış yapmaktadır. Yıllık tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz.


Boya ve Renk: Siyah Boya. Sukar süzgeç ve sukar yalıtım duş süzgeçleri ayrıca süzgeçle ilgili aradığınız her şey bu sayfada ve sukar moloz kule. Adetaş Yapı İnş San Tic ve Ltd Şt. This site uses Akismet to reduce spam.


Learn how your comment data is processed. Bu amaç doğrultusunda bir ihtiyaç olarak ortaya çıkan çatı süzgeçleri hemen hemen her türlü bina yapısı için oldukça önemli ve gerekli bir yapı malzemesi haline gelmiştir. Süzgeçleri için tıklayınız.


Çatı süzgeçleri

Teras Çatıda Su Yalıtımı (Gezilen - Isı Yalıtımlı) Teras Çatıda Su Yalıtımı (Gezilen - Isı Yalıtımsız). Yandan çıkışlı yer süzgeçleri. Parapet çıkışları ve adaptörleri.


Membranlar, elastobit , plastobit polibit , ithal çatı süzgeçleri , havalandırma bacası , soğuk bitüm emilsiyon ve solüsyonları, bitüm pastası, okside bitümlü ürünler, elastomerik asfalt , derz fitilleri, akrilik bazlı likit plastik membran , poliüretan memranlar, kristalize ürünler, çimento bazlı su yalıtım malzemeleri, pvc mebranlar, döküm çatı. Darbelere mukavemeti, sağlamlığı, şantiye şartlarına dayanıklılığı, pik dökümü inşaatlarında vazgeçilmez bir malzeme haline getirmiştir. MD Çatı pazarlama - satış süreçlerinde bütünlük ve iletişim sağlayarak, müşterilerinin ürünlerine rahat ulaşması ve en iyi hizmeti alması için, dikkatle seçtiği bayilerine, gelişme planları uyarınca yenilerini katmaya devam etmektedir.


Çatı süzgeçleri

Tamamlayıcı Ürünler Sukar´ın ürün yelpazesindeki tüm ıslak hacim süzgeçlerine uyumlu, patentli yeni susuz koku önleme aparatı, günümüz konutlarında artık suyun ıslak hacim döşemelerine pek temas etmemesi nedeniyle kuruyan süzgeç haznelerinin tesisattan gelen koku sorunu ortadan kaldırıyor. Taşma yüksekliği 50–1mm. Kapalı kapağa, yüksekliği kademesiz ayarlanabilir ayaklara ve çok kanatlı halka contaya sahiptir. Döküm süzgeç sistemlerimiz: pik döküm yer süzgeçleri , oto park süzgeçleri , parapet süzgeçler , çatı süzgeçleri , ağır hizmet viyadük süzgeçleri başta olmak üzere sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda diğer ihtiyaçlarınız için de farklı çözümler sunmaktayız.


Fabrikada paslanmaz çelik flanş halka üzerine monte edilmiş bitumin membran d=5mm x 4. Bu sistem Geberit çatı süzgeçleri , Geberit HDPE boru, fittingleri ve raylı askılama sistemi ile teknik hizmet desteğinden oluşuyor. Sifonik etki yatay borularda herhangi bir eğime ihtiyaç duyulmadan çatının komple drenajına imkan sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar