4 Nisan 2017 Salı

Akıllı apartman kapı kilitleri

Evinizin Güvenliği Dış Kapıdan Başlar ! Sessiz Bir Kapı İçin Kapınızı Değiştirmeyin, Bizi Arayın ! Ancak genellikle bu cihazlar ile kartlı kapı açma cihazları tercih edilmektedir. Bu cihazlar kendi içerisinde standalone, online, offline ve panelli kart okuyucu olarak farklı gruba ayrılmaktadır. Kapı -kilit sistemi, apartmanların giriş kapılarındaki kilit sistemine bağlanarak, temassız anahtarlık veya kart ile kapı giriş ve çıkışlarının normal anahtar sistemini kullanmadan. Kilitler Yatak Bariyeri Tümünü Gör. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde.


Akıllı apartman kapı kilitleri

Proximity kart okuyuculu akıllı apartman kilidi. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Kendinden kart okuyuculu (tr03) ve Okuyucusuz (tr02) Modeli mevcuttur.


Harici buton bağlanabilir. Kilit bağlantısı elektrik kapı karşılığı, elektrikli trajlı kilit veya manyetik kilitlere uygundur. Motorlu Silindir ENTR akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize olanak sağlar.


Manyetik kontak kapı kilitleri , dar tip kilitler , akıllı apartman kilitleri , kapı giriş çıkış kontrol ve kilit kontak tipleri. Sektöründe lider olan firmamız, üretmiş olduğu ürünlerde, birinci sınıf hammadde kullanmaktadır. Ayrıca müşteri odaklı çözümleri kendine ilke eden Otomatsan, kaliteli ürün rekabet edilebilir fiyat politikası ile müşterilere çözümler üretmektedir. Gömme kilit çeşitlerine de ulaşabileceğiniz kategoride iç odalara ve banyoya uygun kilit çeşitlerini inceleyebilir, bu gömme kilitler arasında dış kapıya uygun dijital kilit çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Bu yoğunluğun kilidi yıpratmaması için sağlam ürünler tercih edilmelidir.


Aluminyum kapılar için kapı kilitleri. Kale parmak izli çelik kapı kilidi sistemi (Xakıllı kilit ile birlikte) 2. Paslanmaz Elektirikli xOtomat Ad. Uzaktan kumanda dijital tuş takımı cam kapılar için çerçevesiz cam kapı elektrikli kilitler.


Akıllı apartman kapı kilitleri

Ankara bina apartman akıllı kilit sistemleri. OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ. Akıllı apartman kilidi Sessiz açılıp kapanma. Bu koleksiyonda gömme kapı kilitleri , bilyalı mandallı kilitler , trajlı kilitler , çekmece kilitleri , tuzaklı kilitler ve daha birbirinden kaliteli ve kapınıza uygun modeller bulabilirsiniz. Daima geçiş sağlayan anahtarsız kartlı geçiş göstergeç sistemi, apartman ve binalarda göstergeç anahtarlık ve manyetik kart ile çalışabilmektedir.


Göstergeç kapı anahtar Sistemi, akıllı kilit sistemleri diyede bilinen bu sistemlere ilave olarak kumandalı geçiş sistemi de eklenmiştir. PIN kodu, anahtarlık tipi uzaktan kumanda veya akıllı ev sistemine bağlı bir akıllı telefon dahil olmak üzere çeşitli yöntemlerle kapınızı açabilirsiniz. Novacom akıllı kilit apartman giriş sistemleri ürün detay. AKILLI EV TANITIM FİLMİ - 2. Gerçi zaten altı kilitledikten sonra çok da gerek yok üst kilidi kilitlemeye ama tabi siz bilirsiniz. Bu soruna karşılık yapacağınız şey ise (kapınızı yeni yaptırıyorsanız tabi) kapınızda Kale sistem multi çelik kapı kilidi ni kullanmaktır.


Bu kilit tek barelli kapıyı farklı noktadan kilitler. Share on Pinterest Share. Kale Xapartman otomatı ile tüm apartman ve toplu yaşam alanlarının giriş kapılarına uygulanabilir modüler kolay mantajlıdır.


Eski trajlı kilidinizin yerine uyumludur. Kapı dışarıdan chip ile içerden ise düğmesi vasıtasıyla açılır. Kapı kilidi kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Doğrulama kodunu giriniz: Devam.


Otel kapıları , ofis kapıları gibi kilit altında tutmak istediğiniz tüm kapılarda kullanılabilen sistemlerle tek bir merkezden kontrol sağlamak da mümkün. Binanın dış kapısı , garaj kapısı , garaj bariyeri ve aydınlatma sistemleri gibi günlük olağan geçiş noktaları tek kumandayla güvenle yönetiliyor. Günümüzdeki teknolojinin etkisi ile akıllı kapı seçenekleri de mevcuttur. Bu kapılar genellikle güvenlik konusunda özen gösteren kullanıcılarımız için en ideal seçimdir. Kapı açma sesi inceden geliyor trafo değişimi yeterli olurmu?


Kendi sorunumu kendim çözdüm 15Volt Amper trafo aldım şimdilik bir sıkıntı yok. Apartman kapıları , genellikle isteğe göre üretilmektedir. Girişkapıları,Apartmankapıları,Alüminyum,girişkapı,modelleri,çiplikilit, apartman , kapıları ,binagiriş, kapıları ,postakutulu. Ofis, apartman , ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak.


MERTDOOR, kuruluşundan günümüze siz değerli müşterilerimize, maksimum kalitede ürün ve hizmet sunmak amacı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. StratIS kira piyasasına akıllı ev teknolojisini getirme fırsatından yararlanmaya çalışan tek şirket değil. Dwelo, Vivint ve NWP gibi diğer birçok şirket akıllı kapı kilitleri , lambalar ve termostatlar takmak için gayrimenkul sahipleriyle birlikte çalışıyor.


Patentli powerbank güç ünitesi ile hem yıla kadar pil ömrüne sahip ol, hem de pil azalınca sarj et. Olası hırsızlık, şiddet ve kötüye kullanma durumlarında iyi seçilmiş ürünlerle alınan net kamera sistemi görüntüleri delil. OttoLock akıllı kilit sistemi, her türlü kapıya uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar