7 Nisan 2017 Cuma

Baskı beton

Baskı Beton Sınırsız Renk ve Desen. BOYUTLU ETKİSİYLE GERÇEĞE DOKUNUN. Uzman ekiplerimiz ile müşterilerimizin istekleri doğrultusunda onlara hak ettikleri saygıyı ve kaliteyi sunuyoruz. Sanki tek tek yapılmış gibi gözükür yerler ama aslında bu baskı beton kalıpları sayesinde desen ve renkler veriliğ uygulanıyor. En önemli özelliği, tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren desen baskılı beton teknolojisi olmasıdır.


Yani uygulandığı zeminle ortam bir bütünlük gösterir. TanıKuvars agrega ve diğer katkı maddelerinden oluşan, aşınmaya ve tozumaya dayanıklı, taze beton üzerine monolitik olarak kullanılan, kullanıma hazır, baskı beton yüzey sertleştiricisidir. Renkli ve dekoratif bir yüzey oluşturur, estetiktir.


Uygulandığı beton yüzeyinin emiciliğini azaltır. Betonda donma-çözünme sonucunda ortaya çıkan pullanmayı önler. Desenli baskı beton kalıpları iç ve dış mekanlar için tasarlanmış bir zemin kaplama kalıp malzemesidir. Bizleri resmi sosyal medya sayfalarımız üzerinden takip ederek en güncel kampanyaları ve haberleri öğrenebilirsiniz. Dezaktif beton , farklı renk ve boyutta agregalarla beton yüzeylerine doğal ve estetik görünüm kazandırır.


Yerine yerleştirilip baskı uygulanan betonların yüzeyleri saat sonra basınçlı su ile yıkanarak temizlenmiş ve daha sonra da koruyucu kimyasal bir madde ile kaplanmıştır. Doku Baskılı Beton bakım istemez ayrıca çakıl, asfalt, karo, beton parke, vb. Beton dökebileceğiniz her türlü zemine, dokulandırılmış baskılı beton uygulanabilir. Bu yöntem endüstriyel olmayan zemin betonları için tercih edilir.


Park alanları, bahçe ve çevre düzenlemeleri, iş merkezleri, fabrika ve çevre girişleri, yürüme yolları, havuz kenarları, okul, hastane vb yaşam. Eşsiz detaylarla bezenmiş olan kullanışlı alanlar yaratma noktasında zemin baskı beton oldukça önemli farkları beraberinde getirir. Geçmiş dönemlerde zorlu işlemlerin gerçekleştirilmesinin ardından zeminlerin daha iyi hale getirilebilir durumda olması, artık yerini daha kolay uygulanabilir yöntemlere bırakmıştır.


Güvenilir Çözüm Ortağınız. BASKI BETON tasarlanmış bir zemin kaplama sistemidir. Renkli yüzey sertleştiricilerin üzerine eskitilmiş antik etki vermek amacıyla kullanılır. Tek tek döşenmiş tabii taş görüntüsü verebiliyor. Karamürsel ve İzmit Belediyeleri yazın yeni yeni yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde halkın baskı beton la yenilenmiş park ve sahil şeridinde mükemmel vakitler geçirmesinde karar kıldı.


Zeminlere uygulanmasıyla zemine göze hitap eden bir görüntü kazandırır. Yılındandan itibaren çeşitli firmalarda gerekli deneyimleri elde. Değişik renk ve desendeki baskılı beton kalıpları projenize değer katacak , güzel bir görüntü verecektir. Tüm çalışmalarımızı titizlilkle sonuçlandırıp sizlerin kullanımına hazır halde teslim ediyoruz. Kentsel tasarım, peyzaj, iç dekorasyon, projelendirme, uygulama hizmeti veren firma yurtiçinde çeşitli ölçekte ve türde projeler gerçekleştirmekedir.


Epoksi Kaplama ve Uygulama Epoksi kaplamaları günümüzde oldukça geniş bir kullanım alanına sahip kaplama çeşididir. Sanayi ve endüstriyel amaçlı yapılan yapı ve tesislerden, mimari ve estetik amaçlı yapılan alanlara, her türlü gıda üretimden satışına kadar tüm tesislerde, sağlık sektöründe, hastanelerde, spor tesislerinden otoparklarda çok yaygın olarak. Uygulama uzman kişiler tarafından, profesyonel baskı beton makinası kullanarak, büyük bir titizlikle yapılmalıdır.


Dekoratif panel, adından da anlaşılacağı üzere dekorasyon sektöründe kullanılan özel panellerdir. Dekoratif motifler içeren bu malzemeler, iç mekan uygulamalarının yanı sıra aynı zamanda dış mekan dekorasyonlarında da sıklıkla kullanılmakta ve hazır panel. Bir projesinin boyutu, şekli, rengi, zamanı, beton dökerken dikkate alınmalıdır. Yaşam alanlarımızda bizlere eşlik eden ürünlerde gelişimden artık nasibini alıyor. En yeni ve özel ürünler ile harika ve kullanışlı alanlar yaratmak artık sorun olmuyor.


Baskı beton

Beton dökümünü müteakip mevcut ortamdaki bir çok paramatrenin de göz önüne alınmasıyla, çeşitli renk ve desenlerde, belirli bir takım sıralı kimyasal ve mekanik işlemler sonucu, seçilen desen kalıblarıyla gerçekleştirilen bir baskı yöntemidir. Her bir kol metre uzunluğun da isteğe göre metreye kadar uzatılabilir. Alüminyum pası ele gelmez.


Türkiye ve yurt dışını da kapsayan çok sayıda müteahhit ve kuruluşlara baskı beton uygulamaları yapılmıştır. Kentsel yaşamın en yoğun ögelerinden biri olan ve yalnızlıkla eşdeğer tanımlanan beton duvarlarınız mekanınızın içindeyken en değerli heykeliniz oluveriyor. Fiyat almak için bizi arayabilirsiniz. Baski Beton Renk Kartelası adlı ürünleri listelemek için tıklayınız.


Endüstriyel Zemin adlı ürünleri listelemek için tıklayınız. Teknoserbaskı Duvar LW Kuvars agrega ve diğer katkı maddelerinden oluşan, aşınmaya ve tozumaya dayanıklı, taze beton üzerine monolitik olarak kullanılan, kullanıma hazır, baskı beton duvar sertleştiricisi. Beton yüzey sertleştirici fiyatları,kuvars,korund sertleştirici fiyatı, baskı beton yüzey sertleştirici fiyatları,renkli kuvars korund beton yüzey sertleştirici fiyatı,renkli beton yüzey sertleştirici fiyatları,renkli baskı beton malzemeleri,yüzey sertleştiricileri fiyat listesi,kırmızı yüzey sertleştirici fiyatı,gri.


Bu tür deformasyonların oluşması durumunda garanti kapsamımız dışındadır. Create your website today. Firma bilgileri kullanıcılar tarafından girilmektedir. En özel zemin baskı beton sistemleri de bu şekilde son döneme imza atan en ideal ürünler içinde yer alıyor. Etkili ve kesin sonuçları alabileceğiniz bu ürünler, farklı maddelerden farklı şekilde uygulanarak beklentileri en iyi şekilde karşılayabilmekte.


Sizleri hayallerinize kavuşturmak ve en iyisini yapabilmek adına daima kendimizi geliştiriyoruz Adres:Elbasan Mah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar