7 Nisan 2017 Cuma

Güneş kırıcı

Avrupa’nın en büyük güneş kırıcı üreticisi olan Alman menşeili WAREMA markasının Türkiye temsilcisidir. En son teknolojilerle üretilen güneş kırıcı sistemleri ile mimarlara alüminyum ve tekstil esaslı birçok seçenek sunan WAREMA, ürün kalitesini, hizmet kalitesiyle de desteklemek amacıyla, Türkiye ve buna bağlı tüm yurt dışı projelerine daha yaygın satış. Yuvarlak,elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden (1mm-6mm) hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır. Siz güneş ışığından en verimli şekilde yararlanırken, estetik görünümüyle mekânlarınız da göz alıcı bir güzelliğe kavuşur. Sabit güneş kırıcı sistemidir.


Hem güneş kırıcı lamelli bıçaklar hem de yeni tasarıma sahip özel kaplamalı camlardan mamul cam güneş kırıcı esnek ve sistematik olarak bina kaplaması ile bütünleşir ve cephe tasarımına eklenerek vazgeçilmez bir işlev görür. Profil açısı ve rengi – ve gölgelikli malzemenin özellikleri bunların etkisini belirler. Cemyapı güneş kırıcı sistemlerinin boyları farklıdır. Projelerinizde isteğinize bağlı kalınarak özel imalatlar da yapılabilmektedir. Bina tasarımlarında da bu olgu gün geçtikçe temel tasarım öğesi olarak karşımıza çıkmaktadır.


FİBERTON, yıla varan sektörel deneyimi, her biri alanında uzman mimar, mühendis, tekniker ve diğer çalışanları ile prekast sektörüne yön vermeye devam etmektedir. Hareketli Büyük Lamel Sistemler. Cepheler için makaralı lamel sistemleri. GRC betonu kalıplarla belli statik doğrultusunda, istediğimiz ölçüde şekil vererek boşluklar oluşturabiliriz.


Desen ve doku sınırı olmadan istenilen ölçüde boşluklar oluşturarak oluşturduğumuz güneş kırıcı panelleri, yapının tarzına göre farklı aydınlatmalar vererek, binanıza değer katan ürünler olacaktır. Hastanelere, otellere, avm ve okullardan sportif tesislere kadar hemen hemen her sektörde orjinal tasarımlar ile hizmet veren firmamızın temel hedefi ANTALYA ALÜMİNYUM markasının güvenilirliğini. Günes kırıcı tasarımları, binanın genel konseptine uygun olarak çok farklı şekillerde yapılabilmektedir. Fibrobeton güneş kırıcı malzemelerin arkasından farklı aydınlatma elemanları ile yapılan çözümler malzemenin gölgelenmeden kaynaklanan tasarım kabiliyetini de arttırmaktadır.


Dış yüzeyi isteğe bağlı olarak toz boya veya ahşap dekor ile kaplanabilir. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Amacı özel kullanıma mamsus perdeler üretmek olan firma, dünyanın en iyi üreticileri ile çalışmaktadır.


Bu güneş kırıcı sistemi, çerçevelerin giydirme cepheler, tuğla, beton ve çelik yapılar ile bağlantısında standart bağlantı çözümleri sunar ve bakım kolaylığı dikkate alınarak sabit veya hareketli şekilde monte edilebilir. Prekast güneş kırıcı kafes panel, ‘püskürtme yöntemi’ ile üretilmektedir. Prekast Beyaz çimento, silis kumu, kimyasal maddeler, AR tipi cam elyaf ve su karışımının çelik, silikon, ahşap gibi malzemelerden oluşan kalıplara dökülmesiyle prekast elde edilmektedir.


The translucent polycarbonate has many of the same thermal properties as glass, but it weighs less and keeps out the glare of direct sunlight. Sağlıklı bir şekilde binanın kullanımına imkan sunan bu sundurma modelleri, aynı zamanda oldukça estetik tasarımları ile de binalara tasarımsal bir bütünlük özelliğini kazandırmaktadır. Cam kaplama olan göktelenlerde güneş ışığının içeri girmemesi için genellikle yancıtıcı camlar kullanılıyor fakat güneş ışına çok fazla maruz kalan alanlarda ise güneş kırıcı alüminyum paneller kullanılıyor.


Güneş kırıcı

Ctp güneş kırıcı araba parkları,eğlence merkezleri , oteller, alışveriş merkezleri uygulama alanları olarak önerilir. Kullanıldığı alanlara estetik bir görüntü katarlar. Yapımları ve işletimleri sırasında binalar yüksek miktarda enerji tüketir ve karbon salınımına neden olurlar. Bu sorunla başa çıkabilecek, enerji tüketimi daha etkin ve daha fazla yenilebilir enerji kaynaklarını kullanmayı teşvik eden sürdürülebilir bina. Dinamik güneş kırıcı sistemler, enerji tüketimini önemli ölçüde azaltıp ideal yaşama ve çalışma ortamları sağlayan, bunun sonucunda da yaşam kalitesini ve verimliliği arttıran dinamik bir çözümdür.


ALCAS hareketli güneş kırıcı tamamen özel dizayn edilerek tüm aksesuar ve motorlarıyla satışa sunulmuştur. Hunter Douglas, kırıcı aralık hesabı ve maksimum güneşten koruma için tüm teknik desteği sunuyor. Modüler İç Bölme Sistemi.


Güneş kırıcı

Bu elemanlar ile oluşturulacak olan tasarım, elemanlarda özel renklerin, toz boya veya eloksal kullanımı yoluyla vurgulanabilir. Hem güneş kırıcı büyük boy lamelli bıçaklar hem de yeni tasarıma sahip harici perdeler esnek ve sistematik olarak bina kaplaması ile bütünleştirilebilir ve cephe tasarımının bütünleşik bir parçası olarak işlev görür. Dış dünya ile görsel teması ortadan kaldırmadan, insanı yeterli gün ışığına kavuştururken modern yapıların gölgelendirilmesini sağlamaktadır. Kayar ve sabit güneş kırıcı sistemler.


Buna göre güneş kırıcı perdeler : sunscreen adı altında da görülebilir. Yatay olarak parçalı halde bulunan stor perdeler, metal, plastik veya ahşap jaluziler, veya dikey halde bulunan parçalı güneş kırıcı perdeler bu sistemlerden bazılarıdır. Bu sistemler manuel ya da motorlu olarak kullanılabilir. Akustik Stor Perde ses yutma özelliğine sahiptir.


Hafif ve esnek dokusu ile farklı tasarımlara olanak sağlama özelliği ile kolay ve pratik uygulama yapılabilmektedir. Güneş Kırıcı Sistemlerimiz yapılarda bu optimum dönüşü sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bina ihtiyacına ve mimari estetiğe cevap vermek amacıyla geliştirilen güneş kırıcı sistemlerimiz profil genişliğine göre adlandırılmıştır.


Güneş Kırıcılar G üneşin verdiği zararlı etkileri binaların içerisine taşımamak ve hem canlı hem cansız varlıkların daha rahat ve sağlıklı şekilde varlıklarını sürdürebilmeleri için önemli görev üstlenen yapılar olan güneş kırıcı sistemler bir bakıma binaların güneş gözlüğü anlamına da gelir. Binalar için yapılacak olan cephe giydirme sistemlerinin şüphesiz ilk adımı çizim işlemidir. Güneşin verdiği zararlı etkileri binaların içerisine taşımamak ve hem canlı hem cansız varlıkların daha rahat ve sağlıklı şekilde varlıklarını sürdürebilmeleri için önemli görev üstlenen yapılar olan güneş kırıcı sistemler bir bakıma binaların güneş gözlüğü anlamına da gelir.


Güneş kırıcı

Proje Şekline ve Görselliğine bağlı olarak firmamız tarafından uygulanan farklı ebatları ve şekilleri mevcuttur. Kırıcılar güneş ısı geçişini önleyemezse de kamaşmayı önler ve ışık dağılımını dengeli yapar. En sık karşılaşılan kırıcı şekli sabit yatay konsollardır.


Binanın güneş rotasının olduğu yüzünde bazen doğu ve batı cephelerinde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar