21 Nisan 2017 Cuma

Desenli çini karo

Günümüzde halen o zamanlardan kalma yapıların bir çok kısmında karo çinilere rastlanır. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Karoantik desenli yer karoları, geçmişten gelen ve unutulmaya yüz tutmuş bu zanaatı modern desenlerle yorumlayıp, estetik, teknik ve beceri ile çok güzel ve kaliteli ürünler ortaya çıkarmaktayız. Ayrıca son dönemde ürün gamımıza eklediğimiz özel seramik pano, el yapımı seramik karo , el yapımı tuğla, desenli seramik karo gibi ürünlerimizle mimari projelere üretim yapmaktayız. Fransa’dan tüm dünyaya yayılan, tipik bir Akdeniz malzemesidir.


Offices in Frankfurt, London, Istanbul. COMPANY PRODUCTS RESTORATION TECHNICAL PRESS GALLERY. Pikaro, desenli karo çini üretimi konusunda uzmanlaşmış kadrosu ve yelpazesindeki özel ürünler ile yaşam alanlarınızda farkındalık yaratmanıza yardımcı oluyor.


Her geçen gün koleksiyonumuza eklediğimiz klasik ve modern desenler ile dünyada tanınan bir firma olma hedefiyle yola çıktık. Tamamen doğal ve sağlıklıdır. Desenli yer karosu istanbul. Tasarımcının isteğine bağlı olarak uygulama alanında ortaya, desenli karo çini etrafına ise bordür dönülebilir ya da ortaya desenli karo çini etrafına bordür ve tekrar desenli karo çini döşenerek görünüm belirgin hale getirilir.


Stoklu Karosiman Karolarda Kampanya! El yapımı desenli karosiman karolarımızda stoktan seçeceğiniz modellerde kampanyalarımız sizleri beklemektedir. Karosiman desenlerimiz içinden seçeceğiniz model ve renk seçimini bize iletin, karolarımıza bekleme sü. Armada Çini 40XCm Ed 4Besmele Güvercin Çini Pano.


Mutfak, banyo, bahçe ve salon bölümlerinde çok sıklıkla gördüğümüz çini seramik uygulamalarını dilerseniz odalara da taşıyabilirsiniz. Böylelikle Eski Antakya evlerine mimari ve estetik değer katan desenli karo günümüzde de bu evlerin restorasyon ve tadilat işlemlerinde vazgeçilmez bir ürün olmaya devam etmektedir. Beyoğlu karo , geçmişten günümüze gelen geleneksel yöntemleriyle karo imalatında Türkiye’nin öncü imalatçılarından biri konumuna yükselmiştir. Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Desenli çini karo

Beyazkaro üç neslin edindiği tecrübeden faydalanarak üretim yapmayı ilke edinir,hata ve kusur kabul etmeyecek kadar mükemmeliyetçi olması bünyesinde bulunan mühendis ve tekniker proses kontrol takımının titizliğinden ileri gelmektedir. Fransa’nın güney kesimlerinde üretilmeye başlanan desenli karo çiniler , hızla bütün Avrupa ve daha sonra dünyaya yayılmış, bir çok tarihi yapının zeminini süslemiştir. Yer döşeme, duvar döşeme, el yapımı karo , cement tile hand made tile.


Kaptaş Kapadokya Doğal Taş Fileli Mozaik EkTepeli Patlatma. Yeniliklerden Haberdar Olun! Yeni fikirler keşfedin, E-posta listemize abone olun! LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR.


Kayrak taşı çeşitlerimiz kayrak ocağımızdan ve desenli karo (rum karosu, çini karo ) çeşitlerimiz kendi imalatımızdan sizlere sunulmaktadır. Kütahya’ da üretilmektedir. Karosiman yüzyıllar boyunca evlerimizi süsleyen desenli cinilerin en güzel örneğidir. Kişinin zevkini yaşadığı mekana taşıyan tek döşeme ürünüdür.


Camilerde, Mescit mihrap, duvar çini süslemelerinde Ulama karo tekniği ile çini süsleme sanatı Osmanlı çini , Tezhip, minyatür, çini desenleri yapılmaktadır. Hand Made Ottoman Turkish Tiles: İkili Panolar 001: İkili Panolar 002: İkili Panolar 003: İkili Panolar 004. Tarihi çini motiflerinin yeniden güncel hayata taşındığı mozaik karolar , doğal ve kültürel mirasın özgün değerlerini modern tasarımlarla buluşuyor. Mutfak zeminde çini desenli karolar Kalabalık bir görünüm elde edebileceğinizi düşünebilirsiniz ilk başta ancak farklı bakış açıları ile yapılan değişiklikler ile mutfak zemininde sanat eseri yaratabilirsiniz. Aktaş Çini - Çevre Düzenleme Bizim İşimiz.


Genellikle hazırda bulunan belli standart modeller vardır hangisi hazırda. Gönderen Tasarım Parlak Laminat Parke zaman: 03:11. Karo Görünümlü Parke Laminat.


Son yıllarda özellikle kafe ve pastane tarzı işletmelerde sıkça görüyoruz. Artık otel ve evlerimizin de en özel yerlerinde çokça kullanılacak tahminimce. Bana sorarsanız çok şık ve farklı duruyor.


Desenli çini karo

Bu desen ve renkler içinden seçim yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta hem seçim yapmanızı kolaylaştırabilir hem de döşeme sonrası mekanın estetik görünümünü kuvvetlendirebilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Karoistanbul bir zamanların zarif zanaatlarından desenli karo çinileri yeniden hayata döndürüyor. Sanatçı dokunuşu ile el yapımı orijinal çini karolar üreten Karoistanbul, Semboller serisi ile doğadan figürleri ve rengarenk geometrik formları dekorasyon dünyasına yeniden kazandırıyor. Fiyatlar ve teslim şartları.


Mutfaklar için en ideal karo çini modelleri ile şık mutfaklar tasarlamak hiçte zor değil. Mutfak fayans modelleri arasında en değerli parça olan çini desenli karolar en nadide parçalardır. Ev dekorasyonları arasında mutfakların ayrı bir yeri vardır.


Bahse konu karolar tek tek el ile şekillendirilen ürünler olup, ana ham maddesi mermer tozu ve çimentodur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar