17 Nisan 2017 Pazartesi

Akrilik pleksi levha

En ucuz pleksi ve pleksiglass levhalar sadece burada! Levha , pleksiglas , levhları, fiyatları, profil, ankara, antalya, istanbul levha hak. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir. Pleksi Levha (135x2cm).


Akrilik pleksi levha

Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. TL TL (5) DNCplastikmarket 100.


Kalınlık KÜÇÜK VE FARKLI EBATLAR. TL TL (6) DNCplastikmarket 100. Her Boyut Çeşidi ve Renk Seçeneği. FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM.


Kampanyalarımızdan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz. Pakpen dekota, Sign-ex dekota , Forex ve Ongrapack Dekota için sayfamıza bakınız. Akrilik levha uygulandığı alanlarda kullanıcıları zorlamaz kesimi ve şekillendirmesi kolay bir malzemedir.


PLEKSİGLAS ) AKRİLİK KÜVET LEVHASI. Birleşik Akrilik Sanayi ve Ticaret LTD. En uygun pleksi fiyatları, pleksiglass levha , akrilik levha , pleksi levha cnc lazer kesim ile şekillendirme ve ebatlama yapmaktayız. Saydam ve yarı saydam olabilir.


Akrilik Levha , polimetilakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Akrilik döküm levha , polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Polivinil klorür esaslı malzeme.


Reklam ve Dekorasyon Malzemeleri. Döküm akrilik levha , polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Dökme akrilik , akrilik sıvı bileşenlerin iki cam kalıp arasında malzemenin karıştırılmasıyla üretilir.


Akrilik pleksi levha

Bu tanımlama bilgilerinden bir tanesi, web sitesinin doğru çalışması için gerekli olduğundan halihazırda bilgisayarınızda ayarlanmış durumdadır. Ișık geçirgenliği yüksek, darbelere karșı dayanıklı, kolay ișlenebilen, kesilebilen, delinebilen, hafif bir plastik yapısı vardır. Döküm tekniği ile mm - mm kalınlığa kadar ,çeşitli ebatlarda renksiz,şeffaf,opak ve renkli olarak üretilir.


Tasarımlara ve tabelalara zenginlik getiren bir üründür. Ebat ve kalınlıklar çekme pleksinin ebat ve kalınlık aralığıyla sınırlıdır. Sağlamlık ve kırılmaya karşı dayanıklılık.


Akrilik pleksi levha

Isı ile mükemmel şekillenme. Alglas, kalitenin yanı sıra renk çeşidiyle de imkansız olsa da güneşin tüm renklerini üretmenin amacındadır. Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir. Cama göre ışık geçirgenliğine sahiptir.


Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir yapısı olan bir termoplastiktir. MMA olarak bilinen, ernik haldeki hammaddenin cam kalıplar arasına dökülüp ısıtılmasıyla elde edilir. Yerli Dökme akrilik ’te aynı şekilde akrilik sıvı bileşenlerin iki cam kalıp arasında karıştırılmasıyla üretilir. EKME AKRİLİK LEVHALAR Ekstrüzyon yöntemiyle üretilen akrilik levhalar-dır. Monomer haldeki akriliğin moleküler yapısı-nın değiştirilmesi sonucu çoklu hale gelmesiyle PMMA elde edilir.


PMMA, çekme hattı olarak bilinen üretim hattında çekilerek istenen ebatlarda ve kalınlıklarda şekillendirilerek levha haline getirilir. Cevizli’deki tesislerinde faaliyete geçmiştir. Her türlü reklam malzemeleri satışı için bizimle iletişime geçiniz. Sektörde olan değişim ve gelişmeleri yakından takip ederek stok çalışmasıyla piyasanın ihtiyaçlarını yerli ve ithal malzemeler ile karşılamaktadır.


Darbelere karșı dayanıklılığı ise kat daha fazladır. Keskin kenarlı değildir ve bu sebeple yaralanmalara sebep olmaz. Kesme işleminde kullanılacak daire testerenin kesme açısı dairenin merkezine sıfır olmalıdır.


Cam ve akrilik gibi kaplama malzemelerine göre çok hafiftir. Soğuk bükülebilme özelliğinden ötürü mimaride dizayn kolaylığı sağlar. Polikarbon, pleksiglas , polsitren, pet levha ve reklam malzemelerini hızlı bir şekilde gönderim! Kaliteli Hizmet,Uygun fiyat. Yılların verdiği tecrübe ile.


DEVPA REKLAM VE YAPI MALZEMELERİ Şeker Mah. Ayna akrilik levhaları, hafif ve mükemmel, kırılmaya dayanıklı kalitesiyle, akriliğin ve yansıtmanın en iyi kombinasyonunu sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar