28 Nisan 2017 Cuma

Sandviç çatı paneli

Sandviç panel fiyatları ile piyasanın en güvenilir adresi. Poliüretan Taşyünü dolgulu sandviç panel çatı ve cephe aksesuar ile yıllık profesyonellik ile gelen çatı malzemeleri satışı ve panel montajı ve hızlı üretim ve cevap sistemi ile çalışır. Toptan ve perakende duvar paneli satışlarımız vardır. Taşyünü ve Eps izolasyon alternatifli çatı panelleri maksimum seviyede ısı, ses ve su yalıtımı sağlamaktadır.


Panelleri Sandviç Çatı Panelleri. Aynı zamanda montaj kolaylığı ile işçilikte zamandan tasarruf edilmektedir. Hafif malzeme olduğu için taşıyıcı sisteme fazla yük bindirmez. Mayıs tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerimizi ağırladık.


Teknopanel’in sandviç çatı panelleri ile özellikle endüstriyel yapıların çatı kaplamalarında ısı, nem, su, ses yalıtımı ve yangına dayanım sağlayabilirsiniz. Böylece zorlu doğa şartlarına karşı yapınızın gücüne güç katarsınız. Taşyünü sandviç panel , camyünü sandviç panel , poliüretan sandviç panel , eps sandviç panel gibi çeşitlerde çatı ve cephe panellerimiz stoklarımızda hazır olarak bulunmaktadır.


Altayçeşme Mahallesi Çamlı Sok. EPS Üretim Kapasitesi:120. H-sistem, gizli vidalı ve geçme sistem) duvar (cephe) paneli. Poliüretan sandviç panel in kullanıldığı çatılarda zaman geçtikçe tadilat işlemine bile gerek kalmamaktadır. Hacıoğlu Metal, Kocaeli, İzmit, Kartepe, kocaeli sandviç panel , kocaeli trapez sac, kocaeli galvaniz sac, kocaeli cephe paneli , kocaeli galvaniz rulo sac, kocaeli boyalı rulo sac, kocaeli boyalı trapez, kocaeli galvaniz trapez, kocaeli plastik kremit, kocaeli ondumit, kocaeli profil,kocaeli sac, çıkma sandviç panel , kocaeli çatı.


ON NUMARA olarak tabir edilebilen bir malzeme türüdür. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu çatı örtüsü malzememizi satın aldıktan sonra, nem – rutubet, su akması, sıcak, soğuk tarzı olaylardan kurtulup keyfinize bakacaksınız. MİNERAL YÜN YALITIMLI ÇATI PANELLERİ. Yüksek ses yalıtımı gerektiren, yangın riski taşıyan ve yanıcı, patlayıcı maddelerin depolandığı yapılar için mineral yün yalıtımlı sandviç çatı panelleri mükemmel bir seçimdir. MASTER serisi paneller , sandviç panel montajında kullanılan ba¤lantı elemanlarını, atmosfer etkilerine karşı tamamen örten kep profiline sahiptir.


Cephe Sistemleri, inşaat sektöründe yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile yarınları inşa eden bir müteahhitlik şirketidir. Cephe kaplama sistemleri üzerine uzmanlaşmıştır. Kaplama İşlerinin Yapımını Egepoli ile Anlaşmıştır. Binamız özellikle kuzey tarafından soğuk alıyor. Farklı sandviç panel ebatları ile üretimler yapılabilmektedir.


Bu ebatlar kalınlık olarak ve boyut olarak farklılıkları ortaya çıkartmaktadır. Kullanılacak alana göre en uygun ölçülerde üretimlerin yapılması mümkün olabilmektedir. Poliüretan dolgulu sandviç panel ile çatı ve cephe kaplama akıllıca ve ileriye dönük bir malzemedir.


Sandviç çatı paneli

Sandwich paneller , poliüretan dolgulu panel , taşyünü dolgulu panel , membran kaplamalı panel olmak üzere gruba ayrılır. Genel olarak endüstriyel, zirai ve askeri yapılarda, soğuk hava depolarında, alışveriş merkezlerinde, garajlarda, hangarlarda, spor tesislerinde, konutlarda ve tüm geniş mekanların çatı ve cephe kaplama, mekan bölücü duvarları ve tavan. E-Bülten üyeliği oluşturarak hizmetlerimiz ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz!


Taşıyıcı sistemi galvanizli çelik profil olan çatı , naturel. Polistren, poliüretan, poliizosiyanurat ve taşyünü dolgulu sandviç paneller ile trapez levhalar kullanarak çatı ve cephe kaplama uygulamaları, ahşap ve çelik kontrüksiyonlu çatılar , kiremit, şıngıl ve pvc membran uygulamaları yapmaktadır. ESKİ SANDEVİÇ PANEL ALIYORUZ. Cephe paneli , soğuk oda paneli ikinci el alıyoruz.


Sandviç çatı paneli

Cephe sandviç panelleri montajı için çok işlevli vakumlu taşıyıcılar. Her profile uygun vakum vantuzuna sahibiz. CladBoy bunu hızlı ve kolay hale getirir. Boyalı sac sandviç panel çatı formu olarak hadve çatı paneli , hadve çatı paneli , hadve çatı paneli olarak üretildiği gibi, pvc membranlı sandviç panel , TPO membranlı sandviç panel gizli vidalı cephe paneli , dışarıdan vidalı cephe paneli , mikro form cephe paneli , düz form cephe paneli , soğuk oda paneli ve soğuk oda.


Firmamızın profesyonel desteğinden yararlanın. Bu sebepten dolayı taşyünü dolgulu paneller yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılan bir yapı malzemesidir. Yüzey kaplaması olarak kullanılan estetik malzemelerdir. El ürün stoğumuzla hizmetinizdeyiz! Bu kullanuşı çatı ve cephe sandviç panelleri , sac – alüminyum veya poliüretan – eps olabilmektedir.


Sandviç çatı paneli

Alüminyum sandviç panel kullanılmıştır. SANDVİÇ PANEL KALİTE BELGELERİ. Organize Sanayi bölgesinde 9. Isı, su, ses ve yangın yalıtımı ihtiyacı bulunan çatı ve cephelerde yaygın olarak kullanılırlar. Alışveriş merkezleri gibi birçok alanda yapılması ve kullanılması mümkün olmaktadır.


Metapanel web sitesinde çatı , cephe, soğuk depo, trapez ürünlerini inceleyebilir, poliüretan, poliizosiyarurat, taşyünü dolgulu sandviç panel alternatiflerini görüntüleyebilir, daha detaylı bilgi ve satış için bayilere ulaşabilir, bilgi talep formunu kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar