19 Nisan 2017 Çarşamba

Raylı demir kapı modelleri

Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Yana kayar raylı kaıları.


Bu kapılar ağır yük altında kolay kolay eğilmiyor ya da bükülmüyor. Sürgülü demir kapılar büyük bahçeli evler, kreşler ve okullar için çokça tercih edilen bir kapı türüdür. Evlerde yer tasarrufu sağlayan, farklı malzeme ve modellere sahip farklı sürgülü kapı modeli.


Sürgülü kapılar pvc pencereli olabileceği gibi ahşap pencereli de olabilir. Bugünlerde az kullanılsa da alüminyum çerçeveli bir sürgülü kapı da bulabilirsiniz. Kapılara cam takabileceğiniz gibi camsız yada tamamen kapalı yapabilirsiniz. Tabi ki banyo ve yatak odası gibi mahremiyet içeren yerlere cam olmaması tercih sebebi olacaktır. Mavi mutfak, mavi mutfak dolabı ve mavi mutfak dolabı modelleri aradığınız için bu.


Raylı demir kapı modelleri

Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Raylı bahçe kapıları ve ferforje motifleri ile işlenmesi sonucunda örnekleri son derece uygun fiyatları ortaya çıkarmaktadır. Ferforje kapıları modelleri üretimi yapılmaktadır. Villa,apartman,garaj,bahçe,daire ve bina kapısı çeşitleri,fiyatları detaylarını görün.


Balkon korkuluk modelleri geçmişten bu yana üretimi sanata dönüştürülmüştür. En uygun modeller ve fiyatlar. Raylı kapılar son zamanlarda bahçe ve iş yeri güvenliğini sağlayan en donanımlı kapılar oldukları için tercih edilme olasılığı da oldukça yüksektir.


Kapının boyutu ve ya istenilen kalite ne ise ona göre fiyat belirlenir. Elektrostatik polyester boyalı, galvaniz ve ya yağlı boya seçenekleri. Belki ahşap kapılardan bile daha fazla tasarım alternatifi sunabilen demir kapı , istenirse demire cam, ahşap, pleksi vb. Kapılar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Kapılar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Küpeşte Korkuluk, Merdiven Korkulugu, Adana Küpeşte, Aliminyum küpeşte.


Kapı modelleri her eve uygun! Otomatik kayar kapılar ve motorlu yana kayar raylı kapı sistemlerimiz için kapı tonaj ağırlıklarına göre motor seçimleri ,. Kale çelik kapı hidroliği ağır demir kapılar ile ağır çelik kapılar da kullanılması tavsiye edilir. Kale raylı çelik kapı hidroliği iç. Mobilya kategorisinin altında yer alan oda kapı modelleri ile evinizin görünümünü kolayca daha şık hale getirebilirsiniz. Erka Doors, otomatik kapı çeşitleri, kollu bariyer sistemleri, uzaktan kumanda çeşitleri, uzaktan kumandalı kapı modelleri ve A kalite hizmet anlayışımızla sizleri de.


Katlanır kapılar , yer tutmama özellikleriyle küçük alanlarda tercih edilen kapılar olarak öne çıkıyor. Yelpaze şeklinde tasarlanan katlanır kapı modelleri genellikle hafif ahşap ve plastik kökenli malzemelerle tasarlanıyor. Ocakta dövülerek işlenen hünerli ustalarla güvenilir ellerde işlenmiş motiflerle İstanbulun ve Türkiyenin heryerine imalatımız vardır. Bahçelerinizin dekoratif görüntüsü için bir çok bahçe kapısı modelleri bulunmaktadır.


Uçan kapı , raylı kapı (bunlar motorlu veya motorsuz), ferforje kapı ve diğer demir kapı çeşitleri en çok tercih edilen kapılardır. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz. Uygulama alanları, bahçe, kapalı ve açık otopark kapıları , demir yana kayar kapılar içi motor sistemleri, fabrika giriş kapıları ve site giriş kapıları gibi alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.


Raylı demir kapı modelleri

Fabrika giriş kapıları , site giriş kapıları. Yerinize uygun ölçülerde ihtiyacınıza en uygun model seçimi için lütfen bizi arayın keşif yapalım. Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir. Amerikan en çok satan standart stil demir. Kişiye özel kapı tasarımları ve daha fazlası!


Farklı bir model , beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Kayar kapılarda motorlu kayar kapı ve manuel kayar kapı olarak iki seçeneğimiz vardır. Site Giriş Bahçe Kapısı.


Motorlu kapılar kumanda ile çalışır ve motorlu kayar kapı tercih ederseniz kumanda da verilmektedir. Kullanılacak alana göre projelendirilir. Eskitme lake kapı modeli. Pentür çalışması uygulanmış.


Banyo ve tuvalet gibi ıslak zemini olan alanlar için tercih edebileceğiniz PVC malzeme kullanılarak üretilen akordiyon kapılar nemden ya da sudan etkilenmez. Sağlam yapısıyla dikkat çeken kapılarda çizilme sorunu yaşanmaz. Ayrıca çizilmez ürünler uzun yıllar ilk günkü rengini ve parlaklığını korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar