3 Nisan 2017 Pazartesi

Otomatik panjur sistemleri

Otomatik panjur sistemleri

SCS otomatik panjur sistemleri. Laminasyon seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleriyle mimari ve dekoratif beklentilerinize uygun çözümler sunar. Motorlu panjur sistemleri veya kepenkler manuel panjur gibi mhesabı değil ürün ve malzeme sistemi ile hesaplanmaktadır.


Uygulandığı mekanlarda güneş ışınları, yağmur, rüzgar gibi iklim şartlarına karşı korumakla beraber içerdiği poliüretan ile de ses ve ısı izolasyonu sağlar. Kayseri , Develi , Develi , Bahçelievler Mah. Kahramanmaraş , Pazarcık , Merkez Köyler , Göçer Köyü otomatik -kepenk- panjur - sistemleri Sakarya , Serdivan , Merkez Köyler , Yukarıdereköy Köyü otomatik -kepenk- panjur - sistemleri Tokat , Zile , Merkez Köyler , Bayırköy Köyü otomatik -kepenk- panjur.


Monoblok kutulu panjur , dıştan takma panjur ve detay (gizli kutulu) panjur çeşitleri tercihe ve kurulum alanlarına göre değişmektedir. Yapılarda uygulanan panjur sistemleri geçmiş yıllardan beri hayatımızı kolaylaştıran uygulamalardır. Fabrika ve depolarda çok sık kullanılan seksiyonel kapı imalatı ve montajı.


Hem görsel açıdan hemde ısı yalıtım ve ses açısından bir çok avantajı vardır. Görsel olarak binanızı daha da güzelleştiren motorlu panjur sistemi kötü hava koşullarında sizleri korur. ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Mağaza, işyeri, depo, garaj giriş çıkışları gibi birçok noktada otomatik kepenk sistemleri ile güvenlik-konfor-ısı ve ses yalıtımı-yoğun kullanım gibi isteklerinizi göz önünde bulundurarak en uygun çözümü sunuyoruz.


Kapalı mekanlarda oluşabilecek ses, ısı ve toz yalıtım sorunlarına kesin çözüm sağlaması ile birlikte renk ve tip seçenekleriyle güzel görünüm sağlarlar. Bariyerlerimizin tamamı Yıl garantili olup Nice Türkiye ye aittir. Referanslarımız İçin Lütfen Detaylı İnceleyiniz.


Aynı zamanda otomasyonla birlikte otomatik hale gelen otomatik kepenk sistemleri iş yerlerinde, kafeler de, mağazalarda kullanılmaktadırlar. Ayrıca İstanbul İl sınırları dışında da hizmet vermektedir. Elektrik enerjisiyle rahatlıkla.


Uzaktan Kumanda ile kullanımı kolay enerji tasarrufu sağlayan otomatik panjurlar. Endüstriyel Kapı Sistemleri. Günümüz koşullarında evlerinizin ve işyerlerinizin güvenliği sağlamak için kullanılan kepenk ve panjur sistemleri imalatı alanında.


Fotoselli Kapı Sistemleri. Yılların bilgi birikimi ve teçrübeleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız. Ev ve iş yerlerinde merdiven kenarlarına, balkonlara, Aluminyum Doğrama.


Alüminyum doğrama sistemleri binaların güvenlik. Firma Ünvanı: EGE KEPENK LTD. Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş ve daima en ön planda tutmuş ve tutmaya devam edecektir. Sektörde yılı aşkın iş tecrübesi, iş ahlakı ve bilgi birikimi olan SCS, Ankara dışındaki illere verdiği temsilciliklerle Türkiye’de otomatik panjur ve kapı sistemleri üreten firmalar arasında, önde gelen kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır. Panjur ve kepenk sistemleri.


Uzaktan kumandalı kullanım ile oturduğunuz yerden kalkmadan otomatik kepenk sistemlerinizi kullanabilirsiniz. Bu yüzden sağladığı güvenlik ve caydırıcılık, ev ve iş yeri sahipleri için önemli bir tercih sebebidir. Ev ve ofis gibi yerlerde otomatik panjur olarak isimlendirilen, pencere kapatma görevi de gören otomatik kepenk sistemleri , monoblok ve dıştan takmalı panjur sistemleri olarak ayrılabilirler.


Kullanımı kolay ve güvenli olan otomatik kepenk sistemleri , dükkanların güvenliğini sağlayan en dayanıklı ve en eski sistemlerden biridir. Esnek kullanım kolaylığı sayesinde yağmur, kar ve iklim şartları ne olursa olsun balkonu istenilen biçimde kullanma imkanı sağlar. Isı yalıtımlı kapı ve pencere sistemleri enerji tasarrufunun istendiği her türlü yapıda uygulanabilm.


Otomatik panjur sistemleri

Otomatik panjur sistemleri. Sarmal kepenk ve panjur otomatik kapı sistemleri çok yoğun ortamlar için uygun olmasalar da güvenlik bileşeni ile çok tercih edilen ve birçok alternatif sisteme nazaran daha ekonomik ürünlerdir. Gelişmiş kontrol ünitesi seçenekleri ile her türlü kontrol sistemine entegre edilebilirler. Griesser Güneş Kontrol Sistemleri.


Elero Motor ve Kontrol Sistemleri. Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız, yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır. YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN.


Kısa sürede kazandığımız yüksek. Bunu da alarm sistemleri , kepenk sistemleri gibi unsurlarla sağlayan firmalar hırsızlardan büyük oranda kurtulmuş bulunmaktalar. Ayrıca panjur sistemleri iş yerlerinizde de estetik olma bağlamında kullanılabilir ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Dışarıdan zorlama ile açılamayan otomatik kepenk sistemlerinin her bakımdan beklentileri karşıladığı günümüzde ciddi manada ihtiyaçlara yanıt verildiği görülüyor. Teknolojinin hızlı gelişimi son yıllarda bir çok farklı açıdan insan hayatının kolaylaşmasanız sağlamıştır.


Yeni bir bina projesi mi? Pratik Sundurma Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar