26 Nisan 2017 Çarşamba

Cam cephe

Cam cephe

Cam cephe sisteminin özelliği, cephe yüzeyinde her hangi bir alüminyum montaj elemanı görmeksizin, camların arasında mm derz olacak şekilde, kasetlere yapıştırılmış camlı panellerin yan yana mekanik olarak montaj edilmesidir. Tüm çubuk ve panel cephe uygulamaları, transparan cephe ve ışıklık çözümlerine ait onlarca alternatifi inceleyebilirsiniz. Strüktürel Silikonlu – Kasetli Cepheler.


Cam dış cephe kaplaması, yapıya işlevselliğin yanında estetik bir görünüş kazandıran kaplama malzemesidir. Manzarası olan yapıların dış cephe kaplamalarında çok sık tercih edilmektedir. Darbelere ve dış etkenlere karşı dayanıklıdır.


Cam cepheyi tamamlayıcı unsurlar olan korkuluk çözümleri, saçak uygulamaları yanında cam profil gibi özgün cephe elemanlarına ait görsellere buradan ulaşabilirsiniz. Doğaya eşsiz uyumu, hava şartlarına mükemmel adaptasyonu fayda – maliyet dengesi ile novathermowod çam cephe ürünleri yapılarınız için özenle üretiliyor. Budaklı yapısı, geleneksel olanı sevenlerin tercihi olmaktadır.


Cam cephe

Cam giydirme cephe sistemlerinden en ekonomik olan çözümdür. Firmamızda kondens kanallı düşey profiller kullanılmakta, bu sayede su yalıtımı konusunda tam bir sızdırmazlık elde edilmektedir. GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ.


Yıllara dayalı cam sektöründe ki geçmişimizden gelen güven, otomasyona dayalı üretim altyapısından aldığımız güç, her türlü mimari projeye uyumlu uygulama ve çözüm üretebilme kapasitesine sahip deneyimli uzman kadrolarımız ile son yılların gözde uygulaması cephe giydirme alanında da TURANCAM olarak varız. Quattro HD Taşıyıcı Teker. Dış cephe cam işleri, rüzgar tribünü ölçüm direk montaj ve de montaj işleri, kaya örtüleme, LED montaj işleri, çatı onarım bakım tamir yapımı, çelik kontraksiyon onarım bakım yapım,. Firmamızca yapılan yada değişmesi istenilen düz tekcam ,ısıcam,lamine cam ,temperli cam ,kumlama cam ,satine cam ,şeritli dekoratif satine cam ve her türlü ayna ve ayna kaplama işleri istenilen tasarım ve detaya uygun olarak imalatı yapılarak montajları tamamlanır. Dış Cephe Cam Giydirme Kompozit Panel Kaplama Fiyatları Modelleri.


Bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır. Binanın dış kabuğunu oluşturan giydirme cephe , cam panellerden oluşan ve dış mekânla görsel bağlantıyı sağlayan vizyon kısım ile opak ya da cam panellerden oluşan spandrel kısım adı verilen parapet bölgesinden oluşmaktadır. Tamamen cam görünümü istendiğinde silikon cephe sistemler tercih edilir.


Bu sistemde cam kasetler arasında ince (16mm) fuga boşlukları bulunur ve dışarıdan alüminyum görülmez. Silikon giydirme cephe sistemi adı gibi bir sitemdir. Tüm cephe ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Novathermowood ekstra çam cephe kaplamalarının diğer ağaç türlerinde de olduğu gibi yalıtım ve dayanıklılığı mükemmeldir. SİLİKON CEPHE KAPLAMALAR ( CAM BİNA) Anasayfa Ürünler. Sima Cephe Dış Ticaret A. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır.


Tek camlı ve çift camlı spider cephe sistemi detayları. Diğer giydirme cephe sistemleri için Cephe Sistemleri kategorisini inceleyebilirsiniz. Cephe : Projenizde sisteme ait profil ve aksesuarlar kullanılacaktır. Profillerin temini, projelendirilip montaj için her türlü aksesuarların bağlanması, şantiyeye sevk ve yerine montajı firmamıza aittir. Gelişen ve değişen teknoloji ve yapı inşa anlayışı özel dokunuşları da beraberinde getirmiştir.


Yapılarda giderek estetik anlayışı daha da ön plana çıkmaktadır. Maydın Yapı, inşaat, aluminyum, alüminyum profil ve doğrama, pvc doğrama, alüminyum korkuluk ve küpeşteler, katlanır cam balkon uygulamaları, ofis cam bölmeleri, alüminyum ofis bölmeleri, otomatik panjur sistemleri, pvc pencere ve kapı sistemleri, alüminyum kapı ve pencere sistemleri, Standart cephe giydirmeleri, özel dizayn. Sunduğu özgün tasarımlar ve uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği silikon cephe , kapaklı cephe , alüminyum doğrama, ofis bölme sistemleri, transparan cephe ve taş, kompozit, kompakt laminat gibi diğer tüm dış cephe kaplama projelerini başarıyla sürdürmektedir. Faaliyet Alanları, Ürünler cam cephe giydirme sistemleri detay, cam giydirme cephe detayı dwg, cam giydirme cephe sistem detayı, cephe dwg, dış cephe cam kaplama detayları dwg, giydirme cephe detayı, ısı cam dwg, spider cephe , spider cephe detayı, spider cephe detayı dwg, spider cephe fiyat, spider cephe fiyatları, spider cephe. Dış cephe cam temizliği yapılacak plaza veya binanın cam yüzeyinin olduğu zeminde platformun gezebileceği alana platform kurulur.


Sepet kısmına cam temizlik personelleri gerekli kimyasal ve ekipmanları alarak binerler. Sepetin uzanabileceği alanların cam ve metal temizliği bu şekilde yapılmaktadır. Yağmura yani ıslaklığa duyarlı ve dayanıklı oluşu kendini ayıran özellikler olduğu için sağlamlık bakımından da güven vermektedir. En özel ve sağlam ağaçlardan elde edilerek meydana getirilen Thermowood Çam Cephe ile geleceğiniz daha güzel olacaktır. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini, cam cephe sistemlerini, panjur sistemlerini, korkuluk sistemlerini, ofis bölme sistemlerini, otomatik kapı sistemlerini de ekledik.


Metçel Krom Kaplama, Ankara’da en uygun. Spider cam cephe sistemleri. Dış cephe giydirme uygulamaları eklemlendikleri yapıların enerji ve ısı maliyetlerinde de önemli katkı sunan bir çözüm sunmaktadır.


Esas itibariyle dış cephe uygulamalarının binaya kazandırdıkları iki ana kategoriye ayrılabilir. Alüminyum Kompozit Panel Cephe Kaplamaları. Ekonomik katkılar ve yaşam kalitesini yükseltmek.


Hasmatik cam ve metali işleyerek ve geçmişten gelen bilgi birikimi ile işlediği cam ve metali bir arada kullanarak modern yapı projelerindeki cepheler, kapılar, korkuluklar başta olmak üzere iç ve dış tüm mekanlarda oluşan gereksinimler için mimari cephe sistemleri, kapı sistemleri, korkuluk sistemleri ile modern ve dekoratif. Hekim Yapı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz Hekimboard markalı fibercement cephe kaplama levhaları, giydirme cephe sistemleri sektöründe hızla yerini almıştır ve yılı aşkın bir süredir birçok yapının dış cephe kaplamasında, iç cephe kaplaması , zemin döşeme kaplaması ve tavan kaplamalarında yoğun olarak. Artı Cephe Sistemleri, sektördeki standartları en yüksek seviyede hayata geçirmeyi hedefleyen uzman ekip ruhuna sahip bir firmadır. Ofis içlerinde cam kapı, alüminyum kapı ve ahşap kapılarda uygun çözümler sunar.


Ayrıca farklı duvar kalınlıkları için çeşitli alternatif çözümler vardır. O dönemin bölgesel bir firması olarak ithalata başlamasına rağmen kısa sürede sektörün lider firmalarından biri haline geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar