26 Nisan 2017 Çarşamba

Kimyasal dübel uygulaması

Kimyasal dübel uygulaması

Kimyasal dübel tahriş edicidir. Kullanımda koruyucu eldiven ve kıyafetler giyilmelidir. Kartuş tip kimyasal dübellerde karışma sağlanabilmesi için karıştırma çubuğu takılmalıdır. Karıştırma çubuğu takıldıktan sonra uygulama sırasında ilk çıkan yaklaşık cm.


POLYESTER esaslı, reaktif kimyasal dübel plastik dübel kullanılmadan yüksek mukavemet istenen uygulamalarda veya metalin beton, dolu tuğla, gaz beton, yüksek. Fakat örneğin çelik bir köprü yapıyorsanız veya betonarme binanıza filiz ekimi yapmak istiyorsanız genelde mekanik ya da kimyasal dübeller kullanmak zorundasınız. Peki dübel uygulaması nasıl yapılır? Bir örnekle açıklayacağım fakat vereceğim örnek diğer dübel uygulamaları için de emsal teşkil edecektir. KİMYASAL DÜBEL YENİLENEN MET70: YİNE PROFESYONELLERİN GÖZDESİ!


METseri uygulamalar için geliştirilmiş ekonomik ve yüksek mukavemetli bir kimyasal ankraj harcıdır. Yenilenen formülüyle yüksek performanslı, 4ml hacmindeki yeni kartuşuyla daha da tasarrufludur. Demir filizi ekilmesi, makine montajları, ray montajları, gijonların ankrajlarında, iksa demirlerinin montajlarında, uzay çatı montajlarında güvenle kullanılır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Arzu edilen performans için, uygulama öncesinde ön deneme yapılmalıdır.


Kimyasal dübel uygulaması

Doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Akülü, manuel ve pnömatik kimyasal dübel uygulama tabancaları. ST FIX 3yüksek performansli, kolay kullanimli bir kimyasaldir. Serlesme süresi kisa, hizli reaksiyonludur. Cilt ve göz ile temas ettirmeyiniz.


Uygulama esnasında eldiven, gözlük v. Cilt ile teması halinde derhal bol su ve sabun ile yıkayınız. Daha fazla bilgi için malzeme güvenlik belgesine başvurunuz. RÜN AVANTAJLARI Beton, dolu tuğla,.


Bizden Haberler: Eb Yapı Web Sitesi İle Yayında. Filiz ekimi ve çatlaklı beton için güçlü kimyasal dübel PDF. Aşağıda verilen tabloda kimyasal dübelin tavsiye edilen uygulama parametreleri doğrultusunda teorik olarak tüketimi gösterilmektedir. Kuru ve serin ortamda depolama ısısı 5ºC ile 25ºC arasıdır. Deprem kolon filizlerinin güçlendirilmesinde.


Mermer ve ahşap kaplamalar için fotokür reçineleri, boru rehabilitasyon uygulamaları için buhar kürlenmeli reçineler, şeffaf döküm reçineleri ve kimyasal dübel reçineleri bu gruba girmektedir. Tekniknokta Endüstriyel Bağlantı Elemanları (çelik dübel , kimyasal dübel ve diğer tüm dübel türleri) Mungo Türkiye Distribitörü. Tiksotropiktir, sarkma ve düşme yapmaz, yatay ve düşey uygulamalar için ideal bir üründür.


Kimyasal dübel uygulaması

Genel kullanım amaçlı, ağır yüke dayanım sağlayan, Polyester reçine esaslı, hızlı kürleşen kimyasal dübeldir. Beton, delikli tuğla vb birçok inşaat malzemesinde geniş kullanım alanına sahiptir. Filiz ekme epoksi ile beton yüzeylerde kimyasal dübel işlemi filiz ekimi Beton zemin uygun istenilen çapta bir matkap ile monte edilecek demir uzunluğunun min.


Anchorset iki komponentli kartuşta epoksi akrilat reçine ihtiva eden kimyasal dübel olup hızlı kürlenme ile çabuk sonuç veren bir üründür. Tek bir uygulama ile hesaplı ,etkili, dayanıklı, birçok kimyasallara dayanıklı etkin sonuç alacağınız bir üründür. Başüstü uygulamalar için uygundur. UYGULAMALAR - Çelik yapı montajı.


Karışım yapıldıktan sonra uygulama epoksi tabancası ile yapılmalıdır. Düşey açılmış deliklerde donatı filizi ekiminde, ankraj işlerinde, köprü mesnetlerinde, destek ve. Sertleştirici ve yapıştırıcı olarak adlandırılan bu iki farklı kimyasal madde, çift pistonlu bir uygulama tabancasına sahiptir. Selsil Hibrid Mastik metal, alüminyum, cam, plastik, ahşap malzemelerin birbirleri ile montajına ve yapıştırılmasına uygundur.


Beton alt yüzey temiz, sağlam ve yeterli basınç dayanımına sahip olmalıdır. Ayrıca profesyonel işler için epoksi boyalar, epoksi derz dolguları, epoksi dübel ( kimyasal dübel ) gibi dayanıklı epoksiler çok çeşitli alanlarda kullanılır. Ev tipi epoksi yapıştırıcıların genel özellikleri: Sert bir tabaka oluşturur, boşluk doldurmak için kullanılabilir.


Uydu anteni ve TV sistemleri montajında İki bileşenli, geliştirilmiş polyester reçine esaslı, kolay uygulanabilen, hızlı kuruyan, yüksek mukavemetli. Asitlere ve alkali çözeltilere karşı dirençlidir. Epoksi akrilat bazlı kimyasal dübel. Doğal taşlarda kullanıldığında leke oluşturmaz.


Orjinal ve Faturalı Ürünler. Bu tip kimyasal dübel Aksaray’da tek hazneli kimyasal dübel tabancası ile, ya da sıradan silikon tabancasına takılarak da kullanılabilir. Bu doğrultuda kamusal kaynakları harekete geçirecek yasal düzenlemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Favorilere Ekle En geç Ocak Perşembe günü kargoda.


Bayram ve resmi tatillerde kargo firmaları hizmet vermediğinden siparişiniz tatil sonrasında sevk edilecektir. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim Kasaya Git. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Tüm Ankraj Malzemeleri E-hirdavat.


Yatay yada düşey uygulama yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar