25 Ağustos 2017 Cuma

Alüminyum menfez profilleri

Alüminyum menfez profilleri

MENFEZ PROFİLLERİ - REKLAM PROFİLLERİ - SOĞUTUCU PROFİLLERİ - SANAYİ PROFİLLERİ - PLASTİK PROFİLLERİ. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Menfez Profiller Daha Fazlası. IQ COLORS ve IQ EFFECTS” renkleri sayesinde özel statik renkler, harika eloksal yüzeyler ve ahşap desenler ile modern ve estetik renk seçenekleri.


Alüminyum menfez profilleri

Listelenen ürün sayısı : 15. Gardolap Hareket Sistemi. Alüminyum , saray Alüminyum , burak Alüminyum. Doğa ve İnsan Doğa Resimleri.


Ahşap desen kaplama işlemi transfer kâğıdı ile. V şekilli kanatçık profilleri aynı zamanda ışık. Rutubetten ve ıslak hacimler için ideal olan ve haşereleri kendinden uzak tutan statik boyalı alüminyum profilden üretilmiştir. RAL renkleri kataloğundan profil renklerimizi seçebilirsiniz. Online Katalog PDF kataloğumuza bu linkten ulaşabilirsiniz.


Sineklik Üretimi ile ticari hayatına başlıyan SİNAŞ, daha sonra sineklik, panjur, duşakabin aksesuarların enjeksiyon parkını kurmuştur. SİNAŞ günümüze kadar sürekli büyüyen ve ürün yelpazesini geliştiren. Kurulduğundan bugüne kadar İnterduş markası ile imalatını yaptığı duş ve küvet kabinleri, duş teknesi, jakuzi, hidro masajlı küvetler, buhar banyosu, Türk hamamı fonksiyonlu duş üniteleri ve banyo dolap üretimini yapıyor.


Aluminyum malzemeden üretilmiştir. Ek Bilgiler: istege baglı ölçülerde ve renklerde üretilebilir: Ürün Resimleri. FANLI MENFEZLER MOTORLU MENFEZ aspiratörlü fanlı menfez Benzer Konular DEMOMTE MENFEZ. KAPI TRANSFER MENFEZİ LİNEER.


Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Uluslararası Pencere Fuarı. Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı. Organize Sanayi Bölgesi Nolu Sk. Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Sitemizi Ye.


Tümünü Seç ve Mesaj Gönder ASİST ALÜMİNYUM SAN. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Deneyimli uzman mimar, mühendis ve teknik personelden oluşan AR-GE departmanı, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda teknik özelliklere sahip alüminyum sistemlerini teknolojik yenilikler kullanarak yapmaktadır.


Hazırlanan tasarımlar, yüksek kalitedeki profilleri elde etmek için bünyemizdeki kalıphane ünitesinde işlenmektedir. Pileli Sineklik Profilleri. Cavit Duvan şirketler grubu bünyesinde çözüm ortaklığı yaptığımız markalar ve şirketler. DSİ Bölge Müdürlüğü Arkası Eski Sanayi Yolu Üzeri. Fonksiyon Havalandırma sistemlerinde ve fan coillerde emiş menfezi olarak kullanılır.


Yüzey Kaplama Standart kaplama, naturel alüminyum eloksallıdır. Diğer renkler fırın boya ile sağlanır. Halat Makine Tel Galvanizleme San. Tel Örme ve Dokuma Tel Galvanizleme San. Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller.


Sistem profilleri , sürme profiller , standart profiller , ısı yalıtımlı profiller , cephe profilleri , duşakabin profilleri , cam balkon profilleri ve daha fazlası. HİZMETLERİMİZİ İNCELEYİN. Ana Sayfa Hakkımızda Ürünler Sipariş Formu Referanslar. Tedarik Dergisi Röportajı. Kompozit Panel Renk Kartela.


Toggle navigation Ürünler menüsü için tıklayınız. Arfen menfez ve güneş kırıcılar mimarının ihtiyaç duyduğu ses bariyeri, gölgeleme, havalandırma ve rüzgar kırıcı kabiliyetleri ile ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Ultra Tırnaklı Dış Köşe Profili.


Yarım Ay Fayans Dış Köşe Profili. Geniş Kenarlı Bitim Profili. Federli Fayans Dış Köşe Profili.


ITA PROFİLLERİ - ALÜMİNYUM CAM ÇITASI Çıta profilleri denmesinin sebebi uçurtma çıtasına benzemektedir, görevi çok büyük ve çok önemlidir ama fiyat olarak ağır gelmediğinden fazla fiyat Devamını Oku. Yeniliklere ve yaratıcılığa değer vererek araştırma ve geliştirmeye sürekli yatırım yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar