9 Ağustos 2017 Çarşamba

Eps kaplama

Genelde en üst katlar olan dubleks daireler, altı bodrum olan evler gibi alanlarda sıkça tercih edilmektedir. Altı bodrum olan dairelerde, bodrum tavanına strafor kaplama uygulaması yapıldığında soğuğu kesmektedir. Fakat 2cm ya da 3cm eps strafor üzeri kaplama yapıldığında daha verimli ve net bir sonuç elde edilmektedir. Bu kaplama uygulaması eps tavan köpüğünün kendine has yapıştırma harcı ile uygulanması, en uygun olan uygulamadır.


Tavan kaplama uygulamasına en uzun olan ve en düzgün olan bölümden başlanmalıdır. EPS ürünlerin ayrıca, binalarda duvar malzemesi olarak kullanımından. Son yıllarda sıklıkla tercih edilmesinin bir çok nedeni bulunmaktadır. Montajı kolay olup, istenirse üzeri su bazlı boya ile boyanabilmektedir. EPS köpük tavan kaplama modelleri kolaylıkla delinebilir.


Mantolama malzemelerinin mihenk taşı olan eps ürünü özellikle bina yalıtımında önemli bir yer almaktadır. Dekoratif yönüne ek olarak izolasyon da sağlanmaktadır. Eps fiyatları yalıtıma yapılan bütçe belirlemesin de çok önemlidir. Bu ürünün en uygun fiyatları Erbağ Yapı Malzemeleri firmasındadır. EPS Fiyatları aşağıdaki gibidir.


Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. MATOLAMA YARDIMCI MALZEMELERİ. Mantolamada kullanılan bu polistren levahlar XPS ve EPS ‘nin birbirlerine göre avantajı ve dezavantajı bulunmaktadır. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Eps xps karşılaştırma, cephe kaplama , mantolama malzemesi, söve, eps , strafor ve xpsin karşılaştırmalı yalıtım değerleri verilmektedir. EPS VE XPS KARŞILAŞTIRMA XPS hammaddesi de EPS gibi izolasyonda kullanılan, polistiren bazlı bir malzemedir. CM KARBONLU STRAFOR EPS KÖPÜK MANTOLAMA LEVHASI DNS KARBONLU MANTOLAMA İZOLASYON KÖPÜĞÜ-ÜCRETSİZ KARGO.


Eps kaplama

EPS Polistren Byanma sınıfındadır. Panel ölçüleri: Sandvich panel en ve boy ölçüleri projeye göre üretilmektedir. Yalıtım kalınlığına göre değişir.


Kaplama Kalınlıkları: mm. Mantolama, mantolama fiyatları, mantolama malzemeleri, mantolama uygulaması. EPS TAVAN kaplama TKOTOBAN - adet. Ledli Tavan Göbek Örnekleri. XPS ledli spotlu TAVAN göbeği GB-1UFO.


Fugalı EPS levhalar m²’ye 4-kg foamboard yapıştırıcı kullanılarak cepheye yapıştırıldıktan sonra her plaka yerinden dübelleniyor. Ek yerleri ve dübel yerlerine gerekli rötuşlar yapıldıktan sonra üzeri grenli kaplama ile kaplanıyor. Mantolama maliyetleri, firmaların paket sistemleri ve fugalı dediğimiz eps üzeri kaplama ürünler olarak fiyatları değişkedir.


Yüksek yoğunluklarda çok düşük değerlere çekilebilir. Kapalı gözenek oranı EPS den fazladır. Su emme oranı çok düşüktür. Buhar direnci geniş bir alanda değiştirilebilir.


Uygulamaya uygun ürün seçilebilir. Dış cephe uygulamalarında. Tavanlarda kullanılacak EPS izolasyon ürünleriyse enjeksiyon ürünleri olan kalıp tavan EPS plakalarıdır. Akrilik emülsiyon esaslı, xps ve eps esaslı polistiren kaplamalarında kullanılabilen, söve kaplama makinesi veya kompresöre bağlı fasarit tabancası ile tatbik edilebilen, doğal renkli mineral parçacıklarından oluşan mozaik sıvadır. EPS panel en kaliteli kaplama ve yalıtım malzemelerindendir.


Kolay uygulanabilirliği ve hafifliği ile zorluk çıkarmadan montajı yapılmaktadır. Her türlü iklim koşullarına dayanıklıdır. Esnek yapısı sayesinde yüzeyinde çatlama-dökülme vs olmaz. Eps tavan kaplama ürünlerini silikon ile yapabilirsiniz.


Eps kaplama

Alçı ve benzeri yapıştırıcı ürünleri ile dökülme ve daha sonradan kendi salma gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Grenli kaplama sıvalı, beton, mozaik yüzeyler ve ısı yalıtım sistemlerinde uygulanmaktadır. Uygulandığı yüzeye oldukça iyi yerleşirken, aynı zamanda da uzun ömürlüdür. TYT Tasarım İzolasyon Kartonpiyer Poliüretan.


Saten alçı, macun yada silikon ile yapıştırılır. Tavanın köşesinden başlamak suretiyle birbirine tam bitiştirilerek kolayca uygulanır. Toprak renkleri tercih edildiği el boyaması tüm paneller, ressam ekipleri tarafından titizlikle boyanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar