23 Ağustos 2017 Çarşamba

Kafes iksa

Kafes iksa imalat ve sistemimiz çok sayıda tünel projesi için kapsamlı bir şekilde test edilmiş ve başarıyla kullanılmıştır. Proje taleplerinize uygun Nerv. Yurt dışı projelere hizmet. Firmamıza ait kafes kirişleri, tünel açma alanlarında ihtiyaç duyulan özel talepler için geliştirilmiştir. Kazının yapıldığı ortamın kaya yapısına göre NPI tipi veya kafes tipi iksa kullanılabilir.


Kafes kiriş ( iksa ) İksa imalatı sırasında parçalı olarak bulunan kafes iksalar cıvata ve somun kullanılarak birbirlerine flanşlarından (birbirlerine ek yapılmasını sağlayan parçalar) monte edilerek yerleştirilir. Iik uzunlukta ve tek kademede yapılmaktadır. PROJE TALEPLERİNİZE UYGUN NPI – NPU – HEA – HEB PROFİL MALZEMELERİNDEN HER TÜRLÜ OTOYOL, METRO ve BARAJ TÜNELLERİ İÇİN TÜNEL İKSA İMALATI YAPILMAKTADIR. Büküm makinesinde gerekli kavis verilmek sureti ile bükülmektedir. Konveyör Bant Kapatma Sacı Bükümü.


Mtk Inşaat Çelik Konstrüksiyon Imalat Ve Montaj Sanayi Tic. KAFES İKSA ürününe ait detaylı bilgiler Diyalogo. Fiyat teklifi için, lütfen bizimle iletişime geçiniz! Kurumsal şirket kataloğumuzu incelemek ve indirmek için. Buraya tıklayabilirsiniz.


Kafes iksa

Bu yapılanma içerisinde yatırımlarını yönünü belirleyen firmamız Pi Büküm Metal İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Home ofis sistemi ile şantiyelerde hizmet vermeye. Demir-takviye kafes yerlştirme. Bir hava-asansörle balçık temizleme.


Teka Temel bünyesinde bulunan diyafram duvar, slurry trench, fore kazık, mini kazık, ankraj, zemin çivisi, delgi makineleri, jet grout setleri, vinçler, yüksek debili kompresörler, otomatik. Regnum, özellikle donatı manşonları, donatı birleşimleri, ankrajlar, zemin ekipmanları, teknolojik yapı elemanları alanında uzmanlaşmıştır. Tünelin kazı genişliği 10. Buna ilaveten aşağıdaki avantajlar yöntemin tercih nedenlerini oluşturmaktadır.


Kalite ve teknolojiyi birleştirerek inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapmış, yurtiçi ve yurtdışında seçkin inşaat firmaları ve müteahhitlerle çalışarak sektördeki yerini almıştır. Camiinin yer altı su dengesinin bozulmasından mütevellit zemin stabilitesini kaybetmesi ile oluşabilecek felaketin önüne geçmek üzere kafes iksa uygulamasının azami derecede önem kazandığını, öyle ki, başlanmış olan işte ilerlemiş hafriyat ve düşey kazık imalatlarının hiç ara vermeden çevreyi emniyete alacak dereceye. Kafes iksa ve ibo bilon üretimi Mustafa Azmi Yayalar’ın vefatından sonra babasının emanetine sahip çıkan oğlu Adnan Yayalar, Moya ve Armosan’ın tecrübeli çalışma kadrosu ile Mustafa Yayalar’ın eksikliğini hissettirmemek adına çaba sarf ediyor. Bu sayede ana yapı için daha fazla oturum alanı kalır. Aylık 7ton üretim kapasitesine ulaşmıştır.


Profili rozetlerini görüntüle. Fore Kazık Jet Grout İksa Ankraj Mini Kazık Hafriyat. Ve Konstrüksiyon İmalatı Tic. Yapının temel vizesi için temel imalatının ilgili idarece onaylı projesine uygunluk kontrolleri yapılmaktadır. Zemin cinsi kademelendirme yapmaya uygun şevlerde proje kriterlerine göre kademelendirmeler yapılmalıdır.


Kafes iksa

Bülent Bakırcı adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Akma Yükü 70ksi (4MPa) min. Altyapı Temel Mühendisliği Taahhüt ve Tic. Karılaılacak zemin sınıflarını geçerken, yapılacak kazı çalımalarında bir metre küp tünel kazısı için kullanılacak yaklaık patlayıcı madde miktarı (dinamit, kapsül, fitil vb ) ile patlama belirlenmesi. Q TİPİ ÇELİK HASIR LİSTESİ.


It is the connection of the steel rebar in the concrete of the reinforced concrete constructions. Regnum presents optimum solutions by carrying out the demanded anchorage threading in-place with the high technological mobile equipment sent to your site with no extra rebar logistic cost. Sistemi Derin kazı çalışmalarında hafriyatın ilerlemesiyle oluşacak olan kayma dairesi içerisinde kalan şev’in stabilitesini sağlayarak hafriyatın ve yapı temelinin. Blon), ankraj çelik iksa vb. Kafes sunan tüm şirketlere ulaşın ve Kafes ilanlarınızı şirketlere gönderin.


Kazı yapıldıktan hemen sonra tel kafes ve çelik bağ yerleştirilmekte ve ardından püskürtme. Delme genelde auger ile yapılır. Sert tabakaların geçilmesinde kaya matkabı, gevşek sulu zeminlerde kova ( baget) kullanılır. Kendini tutamayan sulu zeminlerde delgiye paralel olarak kuyuya muhafaza borusu sürülür. Duvarlarında Prekast sistem bu yapılarda hızı,kalitesi ve uzun ömrüyle diğer sistemlerin çok önünde yer almaktadır.


Prekast beton özünde işenebilirlik özelliği ile tasarımcının yaratıcı ihtiyaçlarına akıl almaz derecede yanıt veren kaliteli bir malzemedir. H Beton direkli emniyet tel örgüsü yapılması ( Kafes tel ile) mt 36. H Sürgülü çift kanat kapısı yapılması (Beton direkli emn.tel örgü ve çevre tel örgü için) Adet 36. H Sürgülü tek kanat kapısı yapılması (Beton direkli emn.tel örgü ve çevre tel örgü için) Adet ÖZEL.


Kafes iksa

Bu tip duvarlar hızlı inşa edilebilmeleri, duvar arkasında kazı alana gerekmemesi, kendi içerisinde drenajı sağlaması ve ekonomik olması gibi avantajlara sahiptirler. SN tip kaya bulonu ve shotcretedir. Betonarme, gabyon, donatılı, istinat perdesi, kafes (sandık), kazıklı ve ankrajlı istinat duvarı tiplerinden proje yüklerine bağlı olarak en ekonomik boyutlu istinat yapısının stabilite ve kesit analizleri yapılarak projelendirme ve uygulama işidir. ANKRAJLI İKSA SİSTEMLERİ İÇİN ZEMİN ETÜDÜ, TASARIM VE PROJELENDİRME ESASLARI – SUNUM.


Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar