9 Ağustos 2017 Çarşamba

Alüminyum profil kapı

Alüminyum profil kapı

AT 7HI-S kapı profil sistemi, yenileme ve yeni bina için çok yönlü ve her türlü açıklığa uygun odacıklı bir sistemdir. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır. Döner kapılarda kullanılacak olan alüminyum profillerin et kalınlıkları 5mm, 2mm ve isteğe ve kullanılacak alana göre daha kalın profiller kullanılabilir. Firmamız aynı zamanda mobilya kapak profilleri , bölücü paneller, kapı kasaları, bankolar, fuar stantları, yönlendirici tabelalar ve.


ALÜMİNYUM PROFİLLER Çeli̇k Kapı Profi̇lleri̇. Sağlam ve hafif bir yapı elemanı olmalarından dolayı, dekorasyon ve pencere sistemlerinde yoğunlukla kullanılırlar. Standart profillerin kullanım alanı yaygındır. Kapılar profil incelik kalınlığına göre aldoks ya da Cdoğrama serisinden yapılabilmektedir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Resimlerdeki kapıların alt kısımlarında etek profili dediğimiz geniş profil kullanılmıştır. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Bakır, plastik, ahşap, v. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar.


Aksmar Aluminyum Plastik Aksesuar Hırdavat Nakliyat San. Nobel Aliminyum Kapı Kolları. Sürgü sistemlerindede kullanılan bu.


Asaş Profil kataloglarını PDF formatın da inceleyip indirebilirsiniz. Profil ağırlıklarının hesaplanabileceği gelişmiş web yazılımı. Ayrıca kapı , pencere, dış cephe, küpeşte ve alüminyumun kullanıldığı birçok alanda ürün tasarlanmakta ve uygulanmaktadır. Aluminyum Profilleri üretiminde faaliyet gösteren firmamızın web sitesi TTR BİLİŞİM tarafından yenilenmiştir. Yavuzlar Aluminyum olarak kurulduğumuz günden itibaren kalite ve müşteri memnuniyetini en önemli ilke edinen firmamız bu anlayış doğrultusunda kurulmuştur.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Yine bu Türkiye’deki alüminyum profil üreticilerinin birçoğu, kendi alüminyum pencere, kapı ve cephe sistemlerine de sahiptirler. Yani hem alüminyum profil üreticisi hem de mimari alüminyum pencere, kapı , cephe sistem evi, mimari sistem tasarımcısı, üreticisi olarak çalışırlar. Otomatik Kapı Sistemleri.


Hatipoğlu Kayar Cam Kapı Sistemleri, görsel olarak sadeliğin sunulduğu Kapaklı Gizli Sistemleri ve daha gösterişli olan Açık Mekanizmalı Sistemleri sunmaktadır. Dış görünüş olarak birbirlerinden çok farklı olan bu sistemler kullanıldığı ortamlarda harikulade bir ferahlık sağlar. Uluslararası kapı - pencere, panjur, cephe sistemleri ve.


Alüminyum profil kapı

Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller. Kompozit Panel Renk Kartela. Sistem profilleri , sürme profiller , standart profiller , ısı yalıtımlı profiller , cephe profilleri , duşakabin profilleri , cam balkon profilleri ve daha fazlası. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. WPencere Ve Kapı Seri (W2) WPencere Ve Kapı Seri (W3) WPencere Ve Kapı Seri.


Firmamız alüminyumda yılı aşan deneyim ve kalitesini artıran sorunsuz, çeşitli ürün secenekleri, uzman ekibi ile kullanışlı uzun ömürlü çözümler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Arfen ayarlanabilir kapı kasa profilleri eloksal kaplama, eloktrostatik boya, ahşap. Pompalı ve kasalı kapı sistemleriyle ister cam, ister alüminyum , ister ahşap kapı ve panel alternatifleri oluşturulabiliyoruz.


Alüminyum profil kapı

Farklı markalarda, farklı et kalınlıklarında üretilirler. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL SAN. Alüminyum Kapı - Alüminyum Doğrama. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Tasarımı firmamızca yada müşterilerimizce yapılan cephe sisteminin kutu profil karkaslarının tamamlanmasına müteakip istenilen renkteki kompazit panel kesim ve bükümlerinin yapılarak montajları yepılır.


ASAŞ profil ve kompozit sektörünün önde gelen firmalarından dır. RAL Kataloğundaki bütün renklere boyanabilir, kepenk paneli üzerine reklam giydirmesi uygulanabilir veya delikli alüminyum profiller kullanılarak kepenk kapalı durumdayken bile işletmenizin vitrininin görünür halde kalması sağlanabilir. Mobilya ve Dekorasyon Profilleri. Bilgi Talep Formu Biz Sizi Arayalım. Hermarka makine modeli ile uyumlu profil makine ve işleme merkezi optimize edip en az fire ile sorunsuz aktarım sağlar.


Tam ısı yalıtımı sağladıkları için birçok firma tarafından üretilmeye devam ediliyor. TÜYAP PENCERE-PANJUR FUARINDAYIZ ! Gardolap Hareket Sistemi. PVC ve alüminyum profiller için kapı ve pencere kolları ve aksesuarları üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar