31 Ağustos 2017 Perşembe

Parmak izli kapi açma kilit sistemleri

PDKS Amaçlı parmak izi okuyucu terminaller. Multimedya parmak izi okuyucu cihazlar. Parmak izli kapı kolu ile kapı açma. Kaliteli parmak izli kapı açma kilit sistemleri. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Kale elektronik kilit sistemleri , kartlı geçiş sistemleri , şifreli giriş sistemleri ,. Kale parmak izli çelik kapı kilidi sistemi (Xakıllı kilit ile birlikte). Termın suresıde 3-gundur. Desi Utopic R Ubrc 1Bluetooth. Kullanılan parmak izli kilit sistemine bağlı olarak 1veya daha fazla farklı parmak izini sisteme tanıtabilir, dilediğiniz zaman bunları sistemden silebilirsiniz.


Bu ürün tercih edeceğiniz herhangi bir çelik kapı modelimize uygulanabilmektedir. Super pass parmak izi okuma terminali, personel takip amaçlı kullanılan parmak okuma sistemidir. Lİdertek Zaman Kontrol Sistemleri Hoş geldiniz!


Parmak izli kapi açma kilit sistemleri

Kablosuz ve pilli yapısı ile kapılarda estetik bir duruş sağlamaktadır. Kilit Pimli Selenoid Kilitler. Elektrikte iken kilitli, 12V DC. TURNİKE SİSTEMLERİ FİYATLARI. Diğer desi parmak izi ürünlerinden farklı olarak kapı üzerine ankastre montaj edilebilmesi çok estetik bir görüntü sağlamaktadır.


Pilin bir sefer şarj edilmesi ile. HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. Kapı ve Turnike Açma Cihazları. Bu yetki verme işinin en güzel yanı da istediğiniz kişiye istediğiniz tarih ve saatler arası kapınızı açma yetkisi verebilme seçeneğidir, örneğin misafirinize sadece 01. Dilerseniz parmak izli kapı kolu kilit sistemleri tercih ederek de kapılarınızı açabilirsiniz.


Alarm-çıkış butonu-elektronik kilit -kapı. Sıvı, toz, nem ve darbeye de dayanıklıdır. Bu sayede sadece iç ortamlarda değil aynı zamanda dış ortamlarda da kullanılabilmektedir. Bu cihazla sadece parmak izli değil, aynı zamanda kartlı ve şifreli geçiş de yapabilirsiniz.


Kablosuz haberleşme altyapısı sayesinde ev otomasyon sistemleri ile tam entegrasyon. Kullanımı oldukça basit olan bu cihaza 5adet parmak izi ve 5adet proximity kart kaydı yapabilirsiniz. Kategoriler: Güvenlik Sistemleri.


Parmak izli kapi açma kilit sistemleri

Pratik, güvenli akıllı kapı kilitleri: parmak izi, şifre kart ve mekanik açma yöntemi ile kolay kullanım. Pratik P Şifreli Geçiş Sistemi Şifreli Cihazın En İyisini Alın Kalite ve estetiği parmaklarınızın ucunda yaşayın Onlarca anahtar taşımaya ve izinsiz girişlere son! Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri ,Otel doorbell sistemleri ,Şifreli dolap kilitleri,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar. General kilit Merkez ofisi ile Türkiye ve Tüm Dünyaya Teknik destek ve Eğitim verebilecek kapasitededir.


TR Face 2Yüz Tanıma ZKTeco TR Face 2Yüz tanıma sistemleri Personel giriş çıkış takip sistemi. Yüz tanıma cihazları arasında şık tasarım ve ekonomik fiyatı ile en çok satan ürünlerden biridir. Sayfalar – İletişim – Hakkımızda. Firma web sayfamız üzerinden almak.


PLAKA TANIMA SİSTEMİ PTS. Yüz tanıma kapı açma sistemleri günümüzde kartlı ve parmak izli kapı açma sistemlerine göre daha çok rağbet görmeye başlamıştır. Bunun nedeni yüz tanıma sistemlerinde kart taşıma ya da parmak deforme olması gibi sorunların oluşmamasıdır. IP Kameralar AHD Kameralar IR Kameralar Dome Kameralar Box Kameralar Araç Kameralar ı Panaromik Kameralar.


Bazı parmak izli kapı açma sistemlerinin network bağlantısı varken , bazı parmak izli kapı açma sistemlerimizde bağlantı yoktur. Cihaz üzerinden okutulan parmaklar bilgisayar ortamında personel takip parmak izi programı ile giriş çıkış raporlamaları yapılır. Proğram giriş ve çıkış analizlemesi yaparak maaş. Firmamız göstergeç kartlı geçiş kilit sistemleri yanında, parmak izli kilit sistemi ve parmak izi okuyucu. Sistemler her iki yönde de yani kapi giriş veya çıkışlarında da okuma yapmaya uygundur.


Göstergeç sisteminde yenilikleri takip eden firmamız son olarak göstergeç sisteminde kartlı sistem kapı açma ve manyetik. KAPI TİPİ METAL DEDEKTÖR. Yetkili servisimiz, otomatik açıcı montajlarına sene. Kayıt EKRAN: TFT ekran 65. Kısaca çilingirlerin kilit açarken ne tür kapı açma stratejisi uyguladığından biraz bahsetmek isterim.


Araştırmacı bir milletiz ve teknolojinin gelişimi doğrultusunda birçok kapı ve kilit sistemleri piyasaya girmekte ve kullanıcıları için kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar