15 Ağustos 2017 Salı

Istanbul ahşap palet

Sizleri de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyacağız. Sektörün en çok ihtiyaç duyduğu İkinci El EURO PALET i en uygun fiyatla siz müşterilerimize sunmaktayız. No:KÜÇÜKÇEKMECE- ISTANBUL.


Euro palet , plastik palet , ahşap palet ve diğer tüm palet türlerinin satışını ve üretimini gerçekleştirmektedir. Amacımız İstanbul ve çevre illerdeki sanayicilerimizin, fabrikaların ve diğer ticarethanelerin palet konusunda ki ihtiyaçlarını karşılamaktır. Hürriyet Bulvarı Nu: İkitelli Başakşehir – İSTANBUL. Silivri’de bulunan alanımız ile ve gün geçtikçe artan üretim kapasitemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz.


Online sipariş verilebilir. Beylikdüzü’deki Fuar Manesol Otel’de gerçekleştirilen Genel Kurul’a EPAL CEO’su Christian Kühnhol ve EPAL Genel Müdürü Thomas Beenen de katıldı. Dünyanın en yaygın ahşap palet organizasyonu olan EPAL, Türkiye’deki ikinci el paletlerin değerlendirileceği palet havuzunun kurulması için Türkiye Ulusal. Hızlı ve ücretsiz Sevkiyat Yüklemesi gerçekleşen siparişleriniz İstanbul ve çevresi illere ücretsiz nakliye hizmeti ile sizlere güler yüzlü personellerimizce teslim edilir. Kayseri illerinde üretim tesislerimiz bulunmaktadır.


Yurt içi veya yurt dışından ürünlerimize ulaşmak isteyenler bu tesislerimizden modellere ulaşabilirsiniz. Sizlere en uygun fiyatlarla ikinci el palet satışı yapmaktayız. Standart euro palet , orta tip ahşap palet , ince tip palet , kalın tip palet , hammadde paleti, konteyner ihracat paleti, altı kapalı ahşap palet , takozlu ve takozlu market paleti, CPpalet , cpahşap palet , skf palet , cpağaç palet , iki tarafı açık palet , kadronlu palet , üstü kapalı ahşap palet , ürününüze özel ölçü ve.


Piyasadan topladığımız 2. Paletler Farklı Renklerdedir. Tüm hakları İKİNCİ EL PALET firmamıza aittir. Bir palet firması kuruluşudur. Yapmanız Gereken Yukarıdaki Telefon Numaralarından Yada İLetişim Bölümünden Bizimle İletişime Geçmektir.


Istanbul ahşap palet

Nif Orman Ürünleri İnşaat ve Nakliyat San. Kemelpaşa’da ahşap palet ve sandık üretimine başlayan firmamız dürüst ve kaliteli ürün ilkesi ile. EL PALET AHŞAP EURO HURDA PLASTİK PALET Alım ve Satışı yapmaktayız. Yılında İkitelli Başakşehir’de 2. Bu nedenle yükleme esnasında kolaylık sağlamaktadır. Ahşap palet , Ahşap paletler ile ilgili tüm detayları sayfamızda bulabilirsiniz.


Birçok farklı alanda kullanılan paletler ürünleri bir yerden başka bir yere taşıma yapılırken o ürünleri koruma noktasında en önemli etken halini almaktadır. Ahşap Ambalaj Sektöründe hizmet ve ürün kalitesi ile ülkemizde hak ettiği yeri alan firmamız her gün gelişen sanayi ve teknoloji standartları ile ürün üretimi yaparak hizmet kalitesini daima daha iyiye getirmek için çalışmaktadır. En uygun fiyatlı paletler plastik paletlerdir ve toplu alımlarda tanesi 2. TL gibi rakamlara düşmektedir. Arazi Üzerine kurulu depo sahası ve ayrıca 3m² kapalı alan olmak üzere 1. STANBUL FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ.


Istanbul ahşap palet

Size su numara koyacağınız ve beğeninize göre değerlendireceğiniz birçok porno çekimi profesyoneller elinden ve el kamerasında amatörlerin isteklerinden süzülerek gelecektir. GRİ PALET olarak palet sektöründe hizmet vermekteyiz. Avrupa Yakasında bulunan 2. Merkezimiz Büyükçekmecedir. Siz Müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlayarak yıldır kaliteden hiç ödün vermedik. Hurda sunta mdf kereste palet demir bakır sarı h. Tuzla bölgesinde faaliyetlerimizi genişleterek ahşap palet konusunda da sektörde büyük bir ses getirmeyi başardık tuzla paletten sonra tuzla ahşap palet konusunda da müşteri güvenini ve sevgisini kazanmayı başardık.


Daha çok İzmir’da ihracat yapan firmalar için karşımıza çıkan Euro palet en yaygın palet çeşitidir. KURT PALET GERİ DÖNÜŞÜM AMBALAJ. Tekirdağ ve Trakya bölgesinde hizmet veren firmamız, Çorlu ve Çerkezköy fab. HANE kuledibi’nde başlamıştır.


Istanbul ahşap palet

Firmamız ÇAĞDAŞ PALET SANDIK AHŞAP SAN. Bununla birlikte her zaman kaliteli ve sorunsuz ürünleri sizler ile buluşturmaya çalışmaktayız. Ahşap Fuarı bu yıl ilk kez gerçekleşiyor.


Bu fuar sektorün tek fuarı olmasının yanı sıra ulusal ahşap birliği ve türkiye orman ürünleri ihracatçıları ithalatçıları ve sanayiceleri derneği katkılarıyla, istanbul ahşap dünyasını tek çatı altında topluyor. Günümüzde Lojistik maliyetler içerisinde taşımacılık ve depolama maliyetleri, önde gelen maliyet kalemlerini oluşturmaktadır. Biz firma olarak palet sektöründe yeniliği ve sürekli gelişme modelini uygulayan lider bir şirket olmayı daima hedef seçtik.


Fiyatlar ve teslim şartları. Stok: 9ADET Taşıma Kapasitesi: 2-TON Kereste Türü: ÇAM Briket, Bims, Kiremit için sağlam ve en uygun palettir. Ahşap sandıklarımızı, ambalaj sandıklarımızı ve ihracat sandıklarımızı aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Her firmanın ihtiyaçlarına göre palet satışı gerçekleştirmek firma kalite prensiplerimizin dışına çıkmadan,satış politikamızı uygulamaktayız. Sunmuş olduğumuz kalite ve ekonomik fiyat ile siz değerli müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar