15 Ağustos 2017 Salı

Bombeli temperli cam

Bombeli temperli cam

Camın ısıtılması aşamasında düz olarak işlemden geçirilmesi,bombenin soğutulma sürecinde verilmesi, klasik bombeleme işleminde oluşan kusurları ortadan kaldırmaktadır. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Bombeli Cam Nerede Kullanılır ? Kalıba dayalı bükümlerde camlar ısıl işlem gördüğünden dolayı kısmi temperli olurlar. Bir diğer adı güçlendirilmiş cam ya da güvenlik camı olan bu cam çeşitleri, normal camlara kıyasla kırılmaya daha fazla dayanıklıdır.


Düzcamın temperlenmesi işleminde olduğu gibi temper fırınında belirli sıcaklığa kadar ısıtılan cam , istenilen bombe açısına göre ayarlanmış temper ve soğutma bölümüne geçişi yapılarak şekillendirilip temperlenme işlemi tamamlanır. Cam hamurunda bulunabilen mikroskopik Nikel Sülfit partiküllerden dolayı tam temperli camlarda ani kırılma olasılığı mevcuttur. Bu riski azaltmak için tam temperli camlar istendiğinde ısı banyosu (heat soak) testinden geçirilerek bir ön elemeye tabi tutulabilirler.


Spiral merdiven cam korkulukları , banko-tezgah etekleri , duşakabin camları , ticari buzdolapları (kasap, süpermarket, pastane buzdolabı camı) , cephe giydirme cam mobilyalar Cam Nasıl Bükülür ? Cam bükümü farklı şekillerde oluşur. SÜPER LÜKS 5mm temperli cam 1YERLİ ÜRETİM. TL 70TL (1) HBİsystems 100. Yeni nesil yalıtım camı Isıcam Konfor, ısı kontrol özelliğine ilave olarak, güneş kontrol özelliğine de sahiptir. Standart çift cama göre ısı kaybını 5 güneş ısısını azaltarak kışın yakıt, yazın da klima masraflarından tasarruf sağlar.


Satış ve Montaj Yaptığımız Ürünler. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Büküm aşamasından sonra, camda tansiyon oluşmasını önlemek için, kontrollü ve ağır bir soğutma işlemi uygulanır. Bugün, savunma sanayinden inşaata, endüstriyel tasarımdan mimariye Türkiye’nin pek çok başarılı marka ve kuruluşu, Mutlu Cam Sanayi’nin üretimi olan ürünleri tercih ediyor.


Referanslarından aldığı olumlu geri dönüş ve talepler, Mutlu Cam ’ın Avrupa’nın sayılı cam üreticileri arasına girmeye teşvik ediyor. Cephe camları, mobilyalar, banyolar, gemiler, otomobil camları ve benzeri alanlarda kullanılır. BOMBELİ CAM TEMPERLEME MAKİNASI.


Makine hem bombeli camlar için hem de düz camlar için kullanılabilir. Camlarda rulo izi kalmaz. Normalde bombeli temperlerin ana sorunu bombeli camda rulo izi kalmasıdır. Tam temperli bombeli camlar Glastech teknolojisi ile mimari, otomotiv, duşakabin standartlarında seri olarak üretilmekte, vakum kabin tekniği ile lamine cam haline getirilmektedir. Günümüzde kapı camları, masa ve sehpa camları, korkuluk camları, cephe camları, balkon camları, cam balkon camları, ofis camları, gibi kullanım alanları oldukça geniştir.


Dış Cephe Cam Üretimi, diğer camlara göre yüksek basınca, güneş ışınları ve iklim koşullarına uygun özel olarak üretilen cam sistemleridir. Kuruluşu ile birlikte Trakya Cam temsilciliğini üstlenerek büyüme yolunda önemli bir adım atan ARAS CAM A. Cam Basamaklı Merdiven Sistemleri. Bu da sizin üstünüze doğru parçalanacak bir temperli camın size zarar vermeyeceğini gösterir. Dekoratif Aynalar İmalatı ve Satışı. Bu cam eğer normal cam olsaydı yüzünüze doğru kırılacak olursa yüzünüz yaralanırdı.


Bombeli temperli cam

Homeglass ile Cam Tamiri Ev, işyeri ve özel mekanların, her türlü pencere, kapı, ofis, vitrin, cam kapı, cam balkon, kış bahçesi, duşakabin, çerçeve, dış cephe, masa, sehpa, ayna camı ve tamiri, bombeli, temperli cam yeniden sipariş ve ürün montajı hizmetleri kaliteli ve garantili olarak yapılmaktadır. Cam ortasına ise dolaylı, çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma soğutma aşamalarını içerir. Aluminyum kapı işi yapan arkadaşlarım müşteriye sağlamlığını göstermek için yumrukluyor , tekmeliyor , düşmana vurur gibi vuruyor ama cam banamısın demiyor. Fakat köşelerinden ufacık bir darbe alsa yere biraz hızlı bırakılsa tuz gibi dağılıyor.


Web tasarım - Global Medya. Hakkımızda Kalite Belgelerimiz. Kurşun Geçirmez Kurşun Geçirmez Cam. Reflekte Cam Reflekte Cam. Isıcam üretiminde kazandığımız cam işleme tecrübesiyle temperli cam üretimi yapmaktayız.


Isı ve Güneş Kontrol Camı. Cam üzeri desen talebinde desen uyuşmazlığı firmamızın garantisinde değildir. Artık duşakabin, asansör, oto camı ve tekne camı gibi bükümlü camlarınız artık temperli. Temperli Cam Üretim Hatları.


Yatay hat üzerinde camın dış yüzeylerine basınç gerilimi, cam ortasına ise dolaylı bir çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma ve soğutma aşamalarından geçerek son halini alır. Ikisinin de sertlik derecesi 9H olarak geciyor. Ekran koruyucu taktiginda home tusu gomulmesin ve kenarlari kalkik olmasin istiyorsan, nano glass olanlardan almani tavsiye ederim. Eskiden kullanılan bombeli camların yerini şimdi 4-kat daha dayanıklı olan bombeli temperli camlar almış durumda.


Havalı camlarda camlar üretilirken camların en sıcak noktaya getirildiği zaman camlara şiddetli şekilde havalar vurur yani camın içine hava doldurulur. Cam bombeli üretilecekse, çok hızlı bir şekilde bombe alması sağlanır ve daha sonra soğutulmak sureti ile temperlenir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yapılan ısıl prosedürleri camın rengini, hacmini, berraklığını ve kimyasal yapısına etki etmez.


Birçok müşterimiz bu soruyu bize iletiyor. Bu yazımızda bunun cevabını bulabilirsiniz. Aşağıdaki görselde temperli camın ve normal camın kırılmış hallerini görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar