9 Ağustos 2017 Çarşamba

Aspen tavan

Aspen tavan

Məqsədimiz doğma Azərbaycanın inkişafına öz töhfəmizi vermək, geriyə dönüb baxdıqda özümüzdən sonra bir iz buraxmaq, müştərilərimizdə, əlaqədə olduğumuz memarlarda, birbaşa ünsiyyətdə olduğumuz iş adamlarında özümüz, şirkətimiz və kollektivimiz haqqında müsbət rəy formalaşdırıb, dahada inkişaf etməkdir. Asma tavan ’, ‘Bölme duvar’ ve ‘Zemin’ sistemleri olarak başlık altında topladığımız ASPEN ürünleri, inanılmaz sayıda ürün seçeneğiyle her türden ihtiyaç ve. Kullanıcı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayacak projelere, marka imajını en güzel uyarlayabilen bir “ Tavan , Duvar , Zemin Çözümleri.


Lida, ASPEN ürün gamında yer alan çeşitli asma tavan ve aydınlatma sistemleriyle tam uyumlu olarak, asma tavan konusunda komple çözüm üretiyor. Metal konstrüksiyonlar la verilen hacimlerin uygula esnasında işlem görmesi oldukça kolay ve pratik bir durum olarak gözükmektedir. Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi.


UlaşımHavalimanı, metro ve tren istasyonları, iskele gibi ulaşım alanlarında tavan tasarımları yapılırken, dikkate alınması gereken en temel özellik, seçilen tavan sisteminin bu alandaki hareketliliğe hem fiziksel hem de tasarımsal olarak ayak uydurabilmesidir. Taşyünü Tavan Resim Galerisi. Düz ve sarkmalı panel çeşitleri mevcuttur. Paneller beyaz renklidir. Integra Özel Çözümler sayesinde tamamıyla işlevsel ve kaliteli mimari tasarımlar elde edilebilir.


Türkiye’nin İlk Bölgesel Havalimanının Tavanına ASPEN İmzası. Power LED ile yüksek verimlilik. Metal asma tavan özellikle ıslak hacim diye tabir edilen nemin ve suyun olduğu yerler başta olmak üzere banyo.


HAKKIMIZDA Öncelikle içi dolu, yürekten gelen bir ifade ile anlatmak gerekirse;Yoğun emek isteyen işerden başarı ile çıkmak isteyişimiz işimize ve siz değerli müşterilerimize olan saygıdandır. Hedefimiz, hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmektir. Register for ASPENby March and save $200! ASPEN Board of Directors Nominations Open.


Trio Tavan Sistemleri, Türkiye ve dünyada petek ve metal asma tavan üretimlerinin yanı sıra bir çok farklı sektöre hitap eden geniş bir üretim yelpaze. Aynı zamanda ekibimiz, bu ürünlerin uygulamasını da gerçekleştirmektedir. Bodrum’da asma tavan malzemele ve uygulamalarında rekabetçi olan firmamızla çalışmanın ayrıcalığını yaşayın. Mağazaya özel 4TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Salı günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Avizeler, tavan armatürleri, gizli tavan aydınlatmaları, büyük lambaderler ve farklı renklerdeki florasanları bu amaçla kullanabilirsiniz. Masa lambaları , tezgah lambaları, banyo dolabı lambaları, sarkıt lambalar , okuma lambaları, abajurlar, tuvalet masası lambaları da görev aydınlatması olarak kullanılır. Türkiye Yapı Malzemeleri Çevresel Performans Veri Tabanı.


Aspen tavan

TAVAN VE DUVAR KAPLAMA İŞLERİ. Web sitemizde şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Ayrıca piyasada bulunan taşyünü, metal, camyünü, modüler alçı ve kayayünü asma tavan sistemleriyle de uyum içinde kullanılabilmektedir. Müzede geri dönüşüm ve kompostlama ile sıfır atık uygulaması yapılıyor.


Ayrıca, güneş panelleri ve stratejik olarak yerleştirilmiş tavan pencereleri ile enerji tüketimi en aza indiriliyor. Haziran ayı sonuna kadar iki ana ürün kategorisinde yatırım yapmayı planlıyor. Lumuner LED Aydınlatma, standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek standart ve ekonomik ürünlerinin yanı sıra, mimari projelere özel LED aydınlatma çözümleri sunmaktadır.


Kaplama Altı Duvar- Tavan Profilleri Kaplama Üstü Zemin Profilleri Kaplama Altı Zemin Profilleri Kauçuk Kaplı Zemin Profilleri Sismik Duvar Profilleri Sismik Zemin Profilleri Çelik Dilatasyon Profilleri Kasisli Dilatasyon Profilleri Su Yalıtımlı Zemin Profilleri. Sistem gerek pozitif gerekse negative rüzgar basıncına karşı yüksek dayanıklılıkta olduğundan, metro ve tren istasyonları, yeraltı projeleri ve genel anlamda tüm dış mekanlar için özellikle uygundur. T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz.


Asma tavan kimi zaman dekoratif bir görünüm sağlamak için alçıpan ,tas yünü, metal tavan ,suntalam,gibi malzemelerden yapılır. Unsubscribe from Bilal Expres? Rigips Türkiye 64views. Alçıpan asma tavan Taş yünü dekoratif tavan Görsel gergi tavan Gökyüzü led tavan modelleriyle hizmet vermekteyiz.


Uzman ekibimiz ve yılların deneyimini duvarlarınıza yansıtıyoruz. Asma tavan , alçıpan ve bölme duvar konusunda uzman profesyonelleşmiş ustalarımız bir araya gelerek güzel bir ekip oluşturduk. Yangın ve deprem gibi felaketlerin sonuçları yapı sektöründeki firmaları her gün daha dayanıklı, daha güvenli binalar inşa etmeye zorluyor. Etiketler akustik duvar kaplaması, ara bölme, ara bölme sistemi, ara bölme sistemleri, asma tavan , asma tavan sistemleri, aspen , aspen ürünleri, bölücü duvarlar, bölücü sistemler, bölme duvar,.


Asma Tavan mevcut tavanın altına bir tavan yapmaya denir. Yüksek dekoratif özelliklidir ve ışığın yayılışına dolaylı yoldan izin verir. UNITECH ufak hücreler, dikey montajda avantaj sağlar.


Dekoratif olması, havalandırma, asansör tesisatı vb. Paralite, yeni bir konsept geliştirilerek üretilmiş bir alüminyum open cell tavan sistemidir. V” şekil profil ve renk değiştirmeyen, yarı yansıtıcı, anotlanmış alüminyum maddeler içeren ürün, yüksek ışık yoğunluğu gerektiren, video terminalleri, showroomlar, bankalar vb. Alçıpan uygulamaları alternatiflerine göre daima daha uygun fiyatları ve hızlı sonuçları ile en ideal yapı uygulamalarından biri olmuştur.


Kare Artı İçmimarlık Tasarım Uygulama. Yaşam Yapı Dekorasyon - Tepeüstü Mah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar