16 Mayıs 2018 Çarşamba

Gentaş kompakt laminat renkleri

Farklı renk katmanlı compact laminat. Belirtilen Fiyata Kdv Dahil. Yurtlam olarak dış cephe kompakt laminat hizmeti sunmaktayız. Greenlam Türkiye tek yetkili distribütörü.


Fenolik reçinesi, - renk solması riskini ortadan kaldırmak için- dekor kağıdına ısı aktarımını en az seviyede tutan, formülasyonu özel olan GLE teknolojisi ile üretilir. GENTAŞ COMPACT UYGULAMALARI. Kompakt laminat renkleri , yüzey renkleri ve kenar renkleri olarak ikiye ayrılır. Yüzey Renkleri : Doğal, mat, sıcak, soğuk, metalik, kırçıllı, ışıltılı veya sade renkleri İdealhpl’nin zengin Renk Kartelâsı , iç dekorasyon uygulamalarında istenilen atmosferi yaratabilmek için sınırsız seçenekler sunar.


Geniş renk ve desen çeşitliliğinde, aşınma ve çatlamaya dirençlidir. Namtaş İnşaat Turizm Karadeniz Orman Ürünleri Petrol Maden Tic. Yerli compact laminatlar arasında fark varmıdır?


Her renk ve desen compact laminat bulunabilirmi? Wc kabinlerinde compact laminattan. Dayanıklı ve sert yapıda, kendinden destekli hpl kompakt laminatlar çeşitli renk tonları barındırır ve projeye benzersiz, sofistike, zarif ve kaliteli bir görünüm kazandırır.


Renk değiştirmez Çatlama, kazınma ve yüzey aşınmasına karşı dayanıklıdır. Egger ürünlerinde EGGER SUNTALAM, MDFLAM, KOMPAKT LAMİNAT ve KENAR BANTLARI ile birebir uyumlu aynı imalatçı fabrika tarafında üretilmiş dekorlarımız ile projelerinize değer katıyoruz. ASD LAMİNAT RENK KOLEKSİYONU. Ayrıca müşteri talebine göre dijital baskı renk uygulaması da yapan firmanın ana okulu, kreş gibi çocuklara yönelik alanlarda renkli uygulama seçenekleri sunuyor. Renk kartelasında bulunan zengin renk ve farklı yüzey alternatifl eriyle kullanıcıya çok çeşitli uygulama imkanları sağlıyor.


Gentaş kompakt laminat renkleri

Avrupa normlarına uygunluk belgesi vardır. Fakat compact laminat kabin sistemleri ve soyunma dolapları gibi konular ana kalemlerimiz olup. Firmamız aşağıda adı geçen markaların tek yetkili bölge bayisi ve distribütörüdür.


Kartela sayfasına gitmek için TIKLAYINIZ. Aşınma ve yıpranma, nem, buhar, morötesi ışınlar, termitler, mantarlar, sporlar ve küfler hemen her şeye karşı direnc gösteren malzemedir. Firmamız, çeşitli ebat, renk ve desenlerde geniş bir iç dekoratif laminat yelpazesi sunmaktadır. Dış cephe compact laminat panelleri, konut, işyeri, alışveriş merkezleri, bankalar,kamu kurum ve kuruluşları ve gibi her türlü dış cephe uygulamalarında kullanılabilir.


Gentaş kompakt laminat renkleri

Pek çok farklı mekan ve pek çok farklı ihtiyaç için laminat ürün koleksiyonumuzdan size uygun olanı seçebilirsiniz. Bu ürün, üretim aşamasında çeşitli. Bolu Çimento Genel Müdürlük - Fabrika 31. Malzemenin düşey kesitinde ve kenar bitişlerinde görülen kraft rengi yerine, selüloz tabakasında kullanılan yüzey dekor kâğıdı ile farklı renk alternatifiyle üretilen kompakt laminat malzemedir.


TSE ürünleri olup sudan şişmez, kırılmaz yangına belli derecede dayanıklı, yanmaz 12mm kalınlığında olup içi reçine kraft kağıtlı dışı renk seçenekli laminat ile özel üretilmektedir. Hilmi Şanlıoğlu tarafından kurulmuştur. Web sitemiz hakkındaki görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Laminat : Parke : Laminat Mutfak Tezgahı. Yaklaşık yıl önce laminat üretimine başlayan Gentaş , bugün dekoratif laminat üretiminde dünyanın ilk büyük üreticisi arasına girmeyi başardı.


Zengin renk koleksiyonumuzu gösteren numune ve kartelalarımızı Müşteri Hizmetimizden temin edebilirsiniz. Werzalit Gentaş masa tablaları. ExClad serisi dış cephe kompakt laminatlarımız, renk solmasına, su geçirimine ve ateşe karşı dirençli olmasını sağlayan en üst seviyede teknolojiyi barındıran GLE.


G-ext dış cephe kompakt laminat panelleri, konut, iş yeri, alışveriş merkezleri, bankalar, kamu kurumları ve hastanelerin dış cephe uygulamalarında kullanılıyor. ASD İÇ CEPHE COMPACT LAMİNAT. ASD laminat , sahip olduğu çeşitli ebatlardaki HPL preslerin avantajını kullanarak, geniş ürün yelpazesi içerisinde kaliteli ve uygun hizmet sunmaktadır.


Her daim yenilenen tüm dekor ve yüzey alternatifleri, trendi yakalamanızı sağlamakla birlikte farklı tasarımlar yaratmanıza yardımcı olacaktır. Orjinal Gentaş markalı werzalit masa tablaları farklı ölçü ve model seçenekleri ile avantajlı fiyatları ile sitemizde. CDF ve akrilik panellerin kullanıldığı imalatları yaparak tamamlanan proje sayısı 20. Kabin Compact laminat Panolar. Compact laminatların her iki yüzeyinde rengi ve desenini veren dekoratif kağıt ve koruyucu bir tabaka bulunmaktadır, bu dekoratif yüzey ve compact laminatı oluşturan tüm katmanlar prese aynı anda girmektedir, plaka presten çıktıktan sonra yüzeyine herhangi bir ek uygulama yapılmamaktadır.


Mecolam kompact laminat paneller. Evinizde, işyerinizde, hastanelerde veya benzeri tüm antibakteriyel alan gereksinimi duyulan bölgelerde güvenle kullanılır. Darbeye karşı dayanıklıdır.


Ahşap kompakt laminantlar onlarca yıl boyunca solmadan, binanıza getirmiş olduğu estetiği, ilk günkü gibi muhafaza etmektedir. Yapıştırma Cephe Sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar