31 Mayıs 2018 Perşembe

Dış cephe mermer kaplama

Dış cephe kaplama yöntemlerinden biraz bahsedecek olursak. Bir defa kullanılacak malzeme olan mermer veya traverten diğer cephe kaplama elemanlarına göre daha ağır bir kütleye sahiptir. Bu nedenle kaplama işlemleri son derece titiz yapılmalı ve matematik hesaplamaları son derece düzgün olmalıdır. Büyük mimari ofisler projeler için iç mimariye özen gösterdiği kadar dış cephesine de önem vermektedir. TECHNISTONE DUVAR KAPLAMA.


Yenilenen Web Sitemiz yayına girmiştir, gösterdiğiniz ilgi ve bizlere duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Web sitemiz yepyeni arayüzü ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine girmiştir. Mermer İç Cephe ve Duvar Kaplama Uygulamaları.


Beton Görünümlü Duvar Paneli. Stikwall Strafor Duvar Paneli. Sultanbeyli Kültür Merkezi. Dış Cephe Mekanik Kaplama Çözümleri.


Güzelbahçe ve Karabağlar projelerinde bizi seçtiği için teşekkür ederiz. SEYHAN BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ. Antik sarı Doğaltaş mekanik dış cephe kaplama yapılması Elazığ sunta mermer döşeme yapılması. KİŞİLİK YURT MUĞLA TRAVERTEN MEKANİK.


C BAŞBAKANLIK YÜKSEK DENETLEME. Bazı özellik arz eden binaların dış cepheleri – 3cm kalınlığında ki mermerle kaplanır. Bundan dolayı bazı binalarda birinci katlara kadar, bazen de zeminden 1– 150cm.


Her ikisi de sarı-kahverengi tonlarında olan iki farklı renkteki mermerin birlikte kullanılması ile oluşturulan bu zemin çalışması şık görünümüyle göz dolduruyor. Fotoğraftaki örnekte, ahşap ve ferforje sandalyeler ile taş kaplama sütunlar ve mavi dış cephe badanası ile tam bir tatil havası görüyoruz. Taş görünümlü cephe kaplama , fugalı-derzli cephe kaplama , siding-yalıbaskı cephe kaplama , mermer görünümlü cephe kaplama , ahşap görünümlü cephe kaplama , seramik görünümlü cephe kaplama , terra cotta görünümlü cephe kaplama , bisküvi tuğla görünümlü cephe kaplama çeşitleri mevcuttur ve dahada geliştrilmeye açıktır. Bina cephe kaplamaları ve normal cephe kaplamaları yetenekleriyle istediğiniz tasarımdaki granit, limra, mermer cephe kaplamalarını yapabilmekteyiz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


DIŞ CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir. Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. Kesim, ebatlama, montaj ve tasarım aşamalarını sıfırdan yapan firmamız üstün kaliteli ve garantili mermer cephe kaplama uygulamalarıyla sizlerle. Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.


Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. Granit döşeme ve cephe kaplama uygulaması yapılırken birçok hususa dikkat edilmesi gerekmektedir. Granit döşeme esnasında teknik bilgiler vermeden önce öncelikle yüzey teması kontrolü oldukça önemlidir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı.


Yapıda kaplama amacıyla kullanılan malzemelerde atmosfer etkilerine ve dona dayanıklılık ( dış cephe kaplamalarında), eğilme mukavemeti ve estetik değerler aranır. Kaplama malzemesi olarak mermer ve travertenlerin yağ, pas, asit ve ateş (8¡C) etkisinden zarar gören bir malzeme olduğu unutulmamalıdır. Bu teknolojiler ile bina veya evleriniz hem daha güzel bir dış görünüme sahip olacak hem de daha iyi bir ısı yalıtımı sağlanmış olacaktır.


Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarındayız. Model dış cephe mermer kaplama bilgileri, mermer desenli kaplama fiyatları, dış cephe kaplama modelleri ve mermer desenli kaplama çeşitleri yer almaktadır. Bununla beraber estetik olarak yapıların mimari tarzını güzelleştirmektedir.


Dekorasyon ihtiyacınıza göre. YGM Granit, doğal taş kaplama , mermer kaplama , iç ve dış cephe montaj, yer ve dış alan döşemesi hizmetleri vermektedir. Bina dış cephe kaplama , ilk intiba, ilk değerleme, ilk bakış ve ilk öngörüdür. Tarihler boyu yapılan tüm binalara baktığımızda sanatsal açıdan en çok önemsenen kısımda bina dış cephe kaplamalarıdır. Bu bir nevi bina terzisi anlamına da gelmektedir.


Isı yalıtımı sayesinde yaşam alanının her noktasında homojen bir sıcaklık sağlanarak ısıtma ve soğutma ihtiyaçları azaltılır. Döşeme basamak denizlik kupecte alt yapı. TRAVERTINO ROMANO Doğal Mermerin Menşei: İtalya Kahverengi tanecikleri, soluk sarı, bej ve beyaz çizgileri, yüzeyindeki simülasyon çatlaklarıyla doğal taşın bütün güzelliğine sahip bir taştır.


Benzersiz ve klasik dış cepheler ve bina tasarımları için çok uygun bir taştır. Alüminyum giydirme, kompozit panel , seramik, mermer ,kompakt laminant,betopan, v. Binalara sonradan yapılabilecek dış cephe kaplamalarının en popülerleri, hızlı uygulanabilirlik ve ekonomik sebeplerden dolayı dış cephe mantolama uygulaması ve siding dış cephe kaplamalarıdır. Her iki dış cephe kaplama sistemi de hem ısı hemde su yalıtımı sağlar, uzun yıllar dayanıklılıklarını korurlar. Fakat yapım nedenleri arasında binaların dış tasarımlarında daha estetik bir görünüm yakalanması da vardır.


Dış cephe mermer kaplama

Seramik cephe sistemleri Tüm dünya, dış cephelerde estetik bir görüntü sağlamasının yanı sıra, kaplama sisteminin yapıldıktan sonra bakım ihtiyacı duyulmadan uzun yıllar rengini, efektini koruyan ve izolasyon malzemeleriyle de kolay ve hızlı uygulanabilen giydirme sistemlerini tercih etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar