14 Mayıs 2018 Pazartesi

Pendik duyuru

Ahmet Cin CHP Seçim bürosunu ziyaret etti! Milli Eğitim Bakanlığı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. Amacımız ilçemize hizmet.


Ortak yaşam alanlarımızı korumak. Antalya’da yapılacak Uluslararası Turkish Open Turnuvasında başarılar dileriz. Kardeş derneğimiz PENHAD ın düzenlemiş olduğu Halk Oyunları. Milletimizin başı sağ olsun. Pendik Şampiyonaya Damga Vurdu.


Marmara Üniversitesi Rektörlüğü. Meslektaşımız Nuray Yıldırım ‘ın babası vefat etmiştir. Kenan Şahin ve çok sayıda gazeteci katıldı. Kayseri Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı.


PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ. Yaz Spor Okulları için kayıtlarımız tamamlanmış olup kontenjanlar dolmuştur. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.


MODEL UÇAK KURSUMUZU TAMAMLADIK. Resertifikasyon Sınav Duyurusu Hk. Müşteri hizmetleri telefon numarası: Faks. Müftü Yardımcısı Halime Yıldız’a ziyaret.


KUR Desteğiyle Hayallerine. Haftalık yayınlanan Duyuru Gazetesinin 22. Sitemize bitişik oksijen kaynağı ormanda piknik ve spor aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz. EVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI.


Burslu Öğrencilerimize Duyuru. Atatürk´ü Anma Haftası Kapsamında Ankara Gezisi Yapılacaktır. Okul Meclis Başkanımız Belli Oldu.


Göç İdaresi Müdürlüğü’nde randevusu olan yabancılardan, ikamet adresi olarak aşağıdaki ilçeleri beyan eden başvuru sahipleri;. Duyuru Yaş ve Üstü Kursiyer Kaydı Alınmaktadır. Duyuru Gazetesini çıkaran, haber ve yorumlarla bölgemize hizmet etmeye çalışan bir kardeşiniz olarak, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına, davetimize icabetinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cumartesi saat 11’de yapılacak teorik sınav için cep telefonu , çağrı cihazı gibi elektronik eşyaları yanınızda bulundurmayınız. Yurt Dışı İlaçlar Hakkında Duyuru (Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü) 18.


Görevde yükselme sınav duyurusu (Personel Daire Başkanlığı) 16. Lütfen Niyazibey’in devamı gibi davranışlara ve söylemlere itibar etmeyiniz. Salı günü Minikler ve Küçükler, Çarşamba ise Yıldızlar ve Gençler kategorileri düzenlenecektir.


Pendik duyuru

DUYURU : Turnuva programı değişmiştir. Eğitim süreci boyunca, adayların sınav esnasında. SKİ’den İşitme Engelli Vatandaşlarımıza Yeni Bir Hizmet.


SAYAÇLARIMIZI DONMA TEHLİKESİNE KARŞI KORUYALIM! SKİ, ULUSLARARASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ VE FUARI’NDA. Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir ki ? Siz de sevdiklerinize, yakınlarınıza lösev ürünlerinden satın alarak Lösemili çocuklara hayat verebilirsiniz! Ayarlanabilir tarife yapısı ve parametreleriyle esnek harcama imkanları sunan, indirimli seyahat, aktarma hakkı, abonman hakkı, mesafe bazlı ücretlendirme vb.


Pendik duyuru

Geleceğe Kayıtsız Kalmayın. Profesyonel kadromuz ve profesyonel elemanlarımız bizim önlenemez tek yükselişimize ne sebeple olmaktadır. Bu vaziyet bizi en tek sürü duyuru alan sitelerden biri haline getirmektedir. Mavi Çınar Ödülleri Sahiplerini Buldu!


Haber listemize üye olarak, duyuru ve etkinliklerimiz hakkında anında bilgi sahibi olabilirsiniz. Toggle navigation Hızlı Linkler. Online Randevu Hastanemiz Laboratuvar Sonuçları Radyoloji Sonuçları. E-posta Listemize Üye Olun.


Pendik duyuru

Sitemizdeki Güncellemelerden Haberdar olmak, önemli gelişmeleri kaçırmamak için formu doldurarak kayıt olun. Duyuru gazetesi, geçtiğimiz hafta Gülistan Restaurant’ta organize ettiği bir yemek ile kuruluşunun 23. Maddesi doğrultusunda Sağlık Bilimeleri Üniversitesine tahsis edilmitir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar