2 Mayıs 2018 Çarşamba

Çatı ışıklık sistemleri

Çatı ışıklık sistemleri

Braas Çatı Sistemleri , soğuk ve sıcak çatılara yönelik sunduğu ışıklık ve çatı penceresi çözümleri ile manzara seyri, havalandırma, aydınlatma ve acil durumlarda çatıya çıkış imkanını bir arada sunmaktadır. Cemyapı ışıklık sistemleri fabrikasyon üretim ve kolay montaj teknolojisini uygulaması sayesinde cam ışıklık yapmak bugüne kadar olmadığı şekilde kolaylaşmış ve ekonomik hale gelmiştir. Sistem taşıyıcıları ve performansı ile ekonomik olup yaz ve kış aşırı hava koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Endüstriyel yapıların aydınlatılmasında elektrik giderleri azımsanmayacak bir maliyettir.


Skyline çatı ışıklık sistemleri ile, yapılarda gün ışığının olumsuz hava koşullarından etkilenmeden ve U. V ışınlarından korunmuş olarak kullanabilirsiniz. Işıklık ve kış bahçesi sistemi. Binalarınızda çatıya kullandığınız sandviç panel - trapez sac aralarına uyguladığımız polikarbon ışıklık sistemleri sayesinde, güneşten gelen doğal ışığı işletmenizin içerisine alacak ve elektrik masrafını minimum düzeylere indirerek cebinizi koruyacaksınız. Libart Proje ve Uygulama ClearSky K Sistemleri. VELUX Çatı Pencereleri Çatı Pencereleri.


Günışığı Aydınlatma Enerji Sistemleri Ltd. Doğal Aydınlatmada Gelişmiş Sistemler. Ekonomik ve kolay montaj avantajı sağlarlar. Her türlü düşey ışıklık sistemlerine uygundur. Skylight Cam Çatı ;Türkçe karşılığı ışıklık anlamına gelmektedir.


Halk arasında genellikle ışıklıklı cam çatı , cam çatı skylight olarak bilinmektedir. Firmamız, giydirme cephe sistemlerinin farklı versiyonu sayılabilecek çatı ışıklık sistemleri konusunda da başarılı projelere imza atmıştır. Projedeki açıklığa uygun olarak yapılan statik hesaplar doğrultusunda, gerekirse öncelikle çelik konstrüksüyon uygulanarak üzerine alüminyum karkas ile istenilen dizayn sağlanır. Sistem , mimari projesine uygun olarak ana taşıyıcı çelik konstrüksiyona tespit edilmiş kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profillerinden oluşur.


Cam Çatı Sistemleri Sistemin çatısında özel ışıklık profilleri ve yüksek performanslı ısı kontrol camları kullanılmaktadır. Katlanır Cam Balkon , Sürme Cam Balkon veya Giyotin Cam. Kurumsal 4D YAPI ELEMANLARI İNŞAAT TAAHHÜT SAN. D Yapı‘nın teknoloji ve ürün üzerindeki yeterliliği herhangi bir düşey veya eğilimli çatı ışıklık ihtiyacını,kaliteli, estetik ve güvenli çözümlerle karşılar. Son yıllarda güneş ışığından daha fazla yararlanabilmek amacıyla sıkça tercih edilmeye başlayan çatı ışıklık sistemleri birkaç farklı alternatif yöntemle uygulanır.


Çatı ışıklık sistemleri

Skylight çatı sistemleri mimari projeye uygun olarak ana taşıyıcı olan çelik konstürüksiyona kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profilleri yapılarak uygulanmaktadır. Profiller üzerine projeye uygun olarak ısı yalıtım değeri, renk ve kalınlığa uygun olarak ısı cam fitilleri ve kapak montajı. Her aksın ortasında veya iki cash advance palm desert aksta bir tercih edilen çatı ışıklık levhalar önemli oranda elektrik (enerji) tasarrufu sağlamaktadır.


Gün ışığından faydalanarak çalışma performansını ve verimliliği arttırarak işletmelere önemli ve değerli kazançlar sağlamaktadır. D projelendirme, bütçeleme, uygulama, bakım ve onarım hizmetleri sunar. C açı yapan eğimli cam veya polikarbonat kaplama sistemi olarak tanımlanmıştır. Polikarbonat Levha, fiyat uygunluğu ve uygulanması kolay olduğu için en çok çatı kaplama amaçlı kullanılmaktadır.


Tutkulu tasarımlardan ,işlevsel çatı , cephe ve ışıklık kaplamalarına , güvenlik camlarına ve vakumla şekillendirilen bir çok malzemeye gerek sağlamlık , dayanıklılık ve düşük bütçeleme sağlar. Polikarbonat levhalar camdan kat hafif, buna karşılık 2kat daha darbelere karşı dayanıklıdır. Bunlar sırasıyla kayar cam çatılar , kayar polikarbonat çatılar , hareketli çatı ışıklıkları , kayar döner pergole ve teleskopik havuz kapatma sistemleri dir. Bu sistemlerden herhangi birini seçmeniz durumunda Avrupa çapında satın alabileceğiniz en profesyonel ürünü size sağlarız.


Kullanılan malzemenin ağırlığına göre, çelik bir taşıyıcı karkas oluşturularak aluminyum profiller ve ışıklık bu çelik taşıyıcıya bağlanabilir veya daha hafif malzemelerin kullanıldığı. Bu Alt Sektördeki Sınıflandırmalar: Aluminyum menfez. Danpalon ışıklık çözüm sistemleri ,yapıların gerektirdiği farklı işlevleri karşılayabilen çok sayıdaki alternatifiyle çatı ve cephe uygulamalrında sınırsız tasarıma kapılarını açıyor.


Alüminyum çatı ışıklık sistemleri. Cephe uygulamalrında kullanılan birçok malzemeye göre daha hafif olan danpalon gün ışığı sistemleri ,yapıya ilave yükler getirmiyor. Montaj aşamasını minimum seviyeye.


Kullanım alanları: Çatı ışıklıkları , Çatı kaplama, Kış bahçeleri, Giriş saçakları, Teras ve verandalar, Seralar, Binalar arası geçiş tünelleri, Yüzme Havuzları, Merdiven ve balkon korkulukları,. Neye ihtiyacınız olduğundan emin değil misiniz. Kablo-Makedonya çatı ışıklıkları. KOLAY,KALİTELİ VE UCUZ ULAŞILIR OLDU.


SİSTEM ÇÖZÜMLERİ SAYESİNDE AKILLI VE ÇEVRECİ AYNI ZAMANDA DAYANIKLI YAPILARLA ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNULDU. Teşekkürü bir borç bilirim. C am Çatı Sistemleri Evinizin, iş yerinizin, ofisinizin, çiftliğinizi yada villanızı mimari yapısına uygun tasarlanmış kış bahçelerimizin çatısında özel ışıklık profilleri ve yüksek performanslı ısı kontrol camları kullanılmaktadır. Tual Yapı olarak, ön ve yan cephelerde elektrostatik boyalı , ısı yalıtımlı ve ısı konfor camlı , yana kayar sürme.


ZRışıklık sistemi , ışık geçirgenliği sayesinde özellikle gündüz çalışma yapılan sanayi yapılarında aydınlatma problemini en ekonomik şekilde çözerken, ısı yalıtımı özelliği sayesinde ısınma için harcanan enerjinin uçup gitmesine engel olur. Değişik formlardaki çatı ışıklıkları ile mekanınızı, doğal ışıktan faydalanırken dış etkenlerden koruyabilir cam, ısıcam ve polikarbonat seçenekleri ile sağlıklı gün ışığı ile dolu mekanlar yaratabilirsiniz. Bu nedenle raf sistemleri çatı katı mutfak modelleri için çok önemli bir role sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar