28 Mayıs 2018 Pazartesi

Doğal tuğla kaplama

Adres : Adil Mahallesi, Rüstem Sk. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama ve tuğla duvar kaplama ürünleri olarak çeşitlenmektedir. Isı ve ses yalıtımı yalıtımı özelliği vardır.


Tuğla Duvar malzemesi kullanırken dikkat edeceğiniz en büyük unsur malzemesini doğal olmasıdır. Malzemenin hammaddesi toprak olduğundan sağlınızı tehdit etmez. Tuğla kaplama için en dayanıklı malzeme türüdür. Fiberglas, polyester gibi ürünler.


Tuğla paneller doğal Tuğla görünümlü fiberglass duvar paneli dir. Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen Tuğla görünümlü duvar panelleri ile gerçek Tuğla görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın. Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Tüm üretim sürecinde sadece insan emeği ile ortaya çıkan her bir ürün kendine özgü doku , renk ve özellikle çıkmaktadır.


Sena Stone ahşap duvar ve tavan kaplama tuğla duvar panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir. Ojinal tuğla , tuğla duvar kaplamalarında tercih edilen antik tuğla görünümüyle, mekanlarınıza mistik bir atmosfer katan eşsiz bir üründür. Tarihi taş dokunun en doğal hali bu renkte kendini buluyor.


Eski tuğla görünümlü doğal taş duvar kaplama ile evinizi, işyerinizi şık ve zarif görünüme kavuşturun. Duvar kaplama panelleri ile hem şıklık hem de ısı yalıtımı ile tanışın. C gibi yüksek ısılarda Klinker Tuğla üretimi yapmaktadır.


ROYAL STONE Mekanlarınızda nostaljiyi yakalamak istiyorsanız tuğla kaplama uygulamalarımızı inceleyiniz. Uygulamalarımız titizlikle,uygulanacak alana zarar vermeden deneyimli personelimizle gerçekleştirmekteyiz. Projeler sayfamızdan uygulamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Mimar dostu anahtar teslim çalışma prensibi.


Sektördeki en güçlü referanslar. Kurumsal çalışma düzeni ama samimi yaklaşım. Yanmazlık özellikleri ve dış mekânlarda kullanım için ısı, su ve neme dayanıklı yapılarıyla cephe kaplaması olarak kullanıma son derece uygun. Antik tuğla kaplama mekanlarınızın havasını değiştirecek. Farklı seçenekler için sağlığa zararlı olmayan ürünleri tercih ettiğimiz kültür tuğlası ve kültür taşı kategorilerimizi inceleyebilirsiniz.


Doğal tuğla kaplama

Montajlama işlemlerini tamamlayarak tuğla , brüt beton veya doğal taş duvarlar elde edebilmeniz için hazırlanan montaj nasıl yapılır sayfasına gidin. Kaliteli malzeme sayesinde doğal taş görünümü sunmaktadır. Artstone’nun ürün portföyünde yer alan doğal taşı ve farklı kalıp dokuları mekanlarımızda hızlı uygulama kolaylığı sağlayıp, görsel açıdan da farklılık yaratmamıza kolaylık sağlıyor. Otantik bir mekan ve son derece doğal görünümü Tuğla Kaplamalar ile kazanın.


Dekoratif Panellerin Sağlığa Zararı Var mı:. Etkileyici ve doğal dekoratif duvar taş kaplama modellerimizin büyüleyici atmosferini mekanlarınıza taşıyın. Isıyı hapsetme özelliğiyle mekânlarda ısı yalıtımı da sağlar. Hem sağladığı estetik güzellik hem de sağlıklı ve dayanıklı yapı malzemesi olması nedeniyle kaplama tuğlası günümüz mimarisinde de kullanılmaktadır. Uğur Ticaret firmamızda bulabilirsiniz.


Firmamız toptan ve perakende satış yapmakta olup, projelerinizi uygulama bazında veya anahtar teslim olarak gerçekleştirilmektedir. DOĞAL TAŞ Detaylı incele. ANTİK TUĞLA DUVAR DEKOR 7. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı.


Kaplama Tuğla (Düz-Tel Kesme) 215x65x15mm Pres Tuğla. Tuğla görünümüyle mekanlarınızın havasını değiştiren geçmiş ile modern yapıyı birleştiren duvar panellerimiz. Tuğla ’nın izlerini duvarlarınıza yansıtmaya ne dersiniz?


Mimarinin geçmişten gelen geleneksel dokusunu modern mekanlara taşıyan CROSSWALK ve TOTALStone markalı dekoratif tuğla görünümlü dekoratif duvar kaplama panellerimiz, yüksek performansı ve sağlamlığı sayesinde hem iç mekan tuğla duvar tasarımlarda hem dış cephe tuğla kaplama olarak kullanılmaktadır. Doğal taş kaplama , dekoratif kültür taşı, kaplama tuğla , uygulama ve satış hizmetleri. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu.


Sena stone olarak, yaşam alanlarınıza en çok uyum sağlayan dekoratif taş kaplama ve tuğla kaplama modellerini üretiyoruz. Garanti : Sena stone tuğla kaplama ve fiberglas duvar kaplama panellerinin garanti süresi yıldır. Alaçatı kültür taşı, modeli estetik görünümü ve doğal desenleri ile duvarlarına orjinal bir görünüm yaratmak isteyenlerin tercihi.


Modoko’da bulunan firmaların çoğu duvar kaplama ürünlerini İstanbul taşçı Modoko’dan tedarik etmektedir. Patlatma taş çeşitleri, duvar paneli, antik tuğla , modern tuğla ve yeni modelimiz olan exmold renk ve çeşitleriyle İstanbul Taşçı Modoko mağazamızda duvar kaplaması olarak görselledik. Eskitme Antik Traverten Karo Markalarımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar