15 Mayıs 2018 Salı

Yuk asansoru

Lift Sektörü - Kaldırma Taşıma ve İstifleme Ekipmanları. Kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen misyonuyla ve yenilikci vizyonuyla başarılı çalışmalar ortaya koymuştur. Boğaziçi Platform uzman ekibiyle yük asansörü, araç asansörü, hidrolik platform ve personel yükseltici platform hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunar.


Dünyanın yükünü biz kaldırıyoruz! Yük asansörü, fabrika, depo, mağaza gibi katlar arası yük ve eşya taşımada kullanılır. Kuyu tipi, seyir mesafesi gibi kriterlere göre hidrolik ya da elektrik motoru tahrikli olarak üretilebilirler.


Daha sonra yük asansörünün içinde yer alan konveyör sistemi ürünü alır ve aktarılacağı kata götürerek orda tekrardan sevkiyatına devam ettirir. Sabit yük asansörü binanın içine ve dışına çelik konstrüksiyon sistemi ve ray yardımıyla kurulur. Raylar yardımı ile kabinin gidip gelmesini, daha dengeli ve daha rahat ve emniyetli yük taşınmasını sağlayan sisteme sabit yük kaldırma ekipmanı denir. Firmamızın imal ettiği ürünler arasında hidrolik yük lifti, hidrolik yük asansörü, hidrolik yük platformu, araç lifti, fırın asansörü engelli lifti bulunmaktadır. EMAKLİFT olarak imal ettiğimiz yük liftleri seri güvenilir ve efektif çalışmalarını motor pompa sistem gücü ile çalışan silindir grubu ve buna bağlı.


Yuk asansoru

Profesyonel uzmanlarımız size performanslı ve yıllarca sorunsuz çalışacak hidrolikli veya elektrikli bir yük asansörü tasarlamak için yardımcı olmaya hazırdır. A) Yük kapasitesi B) Min-max yükseklik C) Platform ebadı. Asansör ölçü ve boyutları için tıklayınız. Gerekli bilgiler alındıktan sonra en uygun sisteme beraberce karar verilerek teklifler gönderilmektedir.


Her ton ve ebatta halatlı ve hidrolik yük asansörleri özel olarak üretilebilmektedir. Seyir mesafesinin çok olmadığı orta yükseklite binalarda yük asansörleri - hidrolik çözümlerimiz ile hem konforlu bir seyir yaşayabilir hem de işletme maliyeti açısından oldukça önemli bir tasarruf sağlayabilirsiniz. Yük asansörleri, konfor ve hızdan çok asansörün eşya ya da malzeme taşıma kapasitesi daha önemlidir.


Yük asansrörleri genel olarak Fabrikalarda , depolarda alış-veriş merkezlerinde ve yük taşıma işlerinin yoğun olduğu yerlerde kullanılırlar. Bakımları az maliyetleri düşüktür. Halatlı yük asansörleri hidrolik sistemli yük taşıma sistemlerine oranla daha fazla yük taşıma ve daha yüksek mesafeler arasında taşıma yapabilmek amacıyla kullanılmaktalar.


Rampalı yük taşıma asansörleri yer tasarrufu sağlamak amacıyla kullanılan asansörlerdir. Fabrika, depo veya otoparklarda kullanılmak üzere tesis edilmiş yük asansörleri ağır ortam şartlarında başarıyla çalışırlar. D 3D tefrişlerin yer aldığı bu özel arşivi , hızlı bir şekilde indirme ile sunulmaktadır. Büyük arşive sahip olmak için bizimle iletişime geçmeniz. Kg’a kadar yük ve araç asansörleri imal edilmektedir.


Yuk asansoru

Hidrolik yük platform, yük bina temeli tarafından taşındığından dolayı atalet kuvveti çok azdır. Hidrolik yük asansörü deprem anında büyük hasar ve yaralanma olasılığı yüzde doksan oranında azalabilmektedir. En üstte makine dairesine ihtiyaç olmadığından dolayı mimari açıdan da tercih nedenidir. Yük dağılımına göre tasarlanmış ve imal edilmiş çelik konstrüksiyon.


Hareketli aksamlarda bronz kaplı burçlar. Yağlama gerektirmeyen rulmanlı makaralar. Platform düzgün ve sağlam zemin üzerinde çalışacak şekilde tasarlanır. Motor kW 3V AC veya 2V.


Yük kaldırma kapasitelerinin üzerinde kaldırma yapılmamalıdır. Tahrik düzeni olarak hem elektrikli aynı zamanda hidrolik tahrik kullanılabilmektedir. Yük asansörü fiyatları diğer asansör kabinlerine oranla, yük uygulamalarına bağlı olarak daha dayanıklı ve sağlamdır. Makine Taşıma Takımları Olarakta Bilinen Domuz Arabası tondan 1tona kadar taşıma kapasitesine sahiptir.


Domuz Arabası Ağır Makineleri Taşımakta,Tezgah,Basınçlı Tanklar,Buhar Kazanları Gibi Ağır Ürünler Yakın Yerlere Taşımak İçin Kullanılır. Düz tabla ve Ters tabla olmak üzere model olarak üretilirler. Bu tip yük asansörlerinde tahrik sistemi makinalı veya hidrolik olarak tercih edilebilir. Depo, alışveriş merkezleri, fabrikalar gibi yük taşıma işlerinin yoğun olduğu yerlerde kullanılmak üzere 5kg. Tesis edildiği binanın en zor şartlarına göre tasarlanan yük asansörlerimiz, 5kg dan 10kg kadar çeşitli kapasitelerdedir.


Standart asansör boy fotosellerinden farklı olarak yük asansörü ve araç asansörü gibi sensörler arası uzak mesafenin olduğu, harici ortamda veya güneş ışığı altında bile yoğun kullanıma uygun endüstriyel ortamlarda kararlı çalışabilecek seviyede tasarlanmıştır. Yük asansörü ile ilgili de tanıdıklarım var, fiyat olarak da çok iyiler, bunun direk ticaretinin içine girip uyguladığım için ne olduğunu biliyorum. Yine de bu konuda da fikirlerinizi duymak isterim. Sektörün liderleri Hermann Paus, Geda GmbH firmalarının üretimi yük ve eşya taşıma asansörleri, taşıma yaparken karşılaşılan hasarları en aza indirmeye yarayan, yükleri insan gücüyle değil makine gücüyle taşıyan bu sayede daha hızlı taşımacılık sağlayan yük taşımacılık sistemleridir. Bu büyüme sadece bir alan içinde olan bir büyüme değildir hemen hemen her alan içinde bir büyüme söz konusudur.


Fabrika, depo, mağaza başta olmak üzere farklı iş modelleri için büyük kolaylık sağlayan yük asansörleri için farklı seçenekler bulmak mümkündür. Bir yük asansörü genellikle 2. Fabrika, depo ya da otoparklarda kullanılmak üzere tesis ettiğimiz tüm asansörlerimiz ağır ortam şartlarında basarıyla çalışır. Deprem ve yangın olaylarında emniyetlidir.


Kg’ a kadar çeşitli kapasitelerdedir. Bunları çelik konstrüksiyon, kapı sistemleri, makina grubu, paraşüt sistemi ve elektrik-elektronik sistemidir. Bütün sistemlerde limit şalter(siviç), aşırı yük sensörü standart olarak bulunmaktadır.


Bu asansörler can sağlığınız için tehlikelidir biz vega asansör olarak sizlere kırmızı etiket vurulmuş asansörlerinizi yıl garantili revize ederiz. TÜRKEL;Konyada otomatik ve manuel yük asansörü, yük asansörcü, yük asansör montajı, yük asansör tamircisi, yük asansörü bakımı ve onarımı, yük asansörü satan, yük asansörü satan,fabrikaya ve hastaneye yük asansörü,apartmana eşya taşıma asansörü,depoya,imalathaneye,işyerine yük asansörü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar