28 Mayıs 2018 Pazartesi

Kayar kapı motoru fiyatları

Kayar Kapı Motoru modelleri, kayar kapı motoru markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Sürgülü Kapı Motorları diye de adlandırılan bu motor tipleri dört yüz kilogramdan üç bin beş yüz kilograma kadar olan yana kayar kapılarda kullanılırlar. CAME BX2Kayar Kapı Motor Kiti 3Kg kapasiteli 24V motor ve kontrol kartı, mt.


Otomatik Kapı Motoru modelleri, Otomatik Kapı Motoru çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri. Kampanyalı ürünleri ve set satışları da bu fiyatları daha da düşüren uygulamalardır.


Bft yana kayar kapı motoru set fiyatları motor ve aksesuarları ayrı ayrı almaktan çok daha avantajlıdır. Bft Türkiye garantisiyle cebinizi zorlamayacak bft yana kayar kapı motoru set fiyatları en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır. ADET SÜRGÜLÜ KAPI MOTORU SETİ 1MÜŞTERİ MEMNUNİYET GARANTİSİ VERİLİR. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Kayar kapı motoru , içerisindeki motor ve kart ünitesi sayesinde , motorun dişliye hareket vermesi sonucu kapıyı hareket ettiren mekanizmalardır. Kayar kapının üzerine gramyer dişli kaynatılarak yada vidalanarak montaj yapılır.


Marka : Nice: Stok Kodu:. Okul ve işyeri servis taşıtlarına uygun, elektrikli otomatik kayar kapı motoru sistemi imalatı. DKC 6YANA KAYAR KAPI SET KONTAL ALICILI.


Kayar kapı motoru fiyatları

Alışveriş Sepetinize Eklendi! Uygulama alanları, bahçe, kapalı ve açık otopark kapıları , demir yana kayar kapılar içi motor sistemleri, fabrika giriş kapıları ve site giriş kapıları. Tüm yana kayar kapı motoru setleri sevk edilmeden önce fotosel bağlantıları yapılıp test edilmekte, elektronik bağlantıları yapıldıktan sonra sevk edilmektedir.


KAYAR KAPI MOTORU FİYATLARI Kayar kapı montajlı ücretler Ankara içi geçerlidir. Verilen fiyatlar kurulum masrafları ve duvar, elektrik ve metal işleri hazırlıkları harcamalarını içermez. G-U FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ EKONOMİK FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ KAYAR TİP BAHÇE KAPILARINIZ İÇİN MOTOR SET. Otomatik kapı uygulamalarında ihtiyacınız olan çözümler için gerekli keşif, analiz, en uygun malzeme, fiyat , montaj ve en önemlisi satış sonrası destek imkanı.


Kayar kapı motoru fiyatları

Bizimle herşey gerektiği gibi. Arama Etiketi: yana kayar kapı , yana kayar kapı motoru , yana kayar kapı sistemi, yanar kayar kapı motoru fiyatları , yana kayar kapı fiyatı , yana kayar kapı motoru fiyatları Aşağıdaki dosyalardan size uygun olanı seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yana kayar kapı motoru fiyatları da söz konusu duruma göre farklılık göstermektedir. Fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir.


Güçlü Motor ve Redüktör yapısı ile ağır kapıları rahatça hareket ettirebileceğiniz bir settir. Motor sargısında bulunan termik sayesinde aşırı ısınmalarda motoru devre dışı bırakır. Bu sayede motor uzun yıllar çalışmasına devam eder. Güncelleme : Kampanya sona ermiştir. Yeni fiyatlar için iletişime geçiniz.


Kayar kapı motoru fiyatları

Bahçe Kapısı Motorları Kampanya. Nice bahçe kapısı motorları (yana kayar kapılar ) segmentinde profesyonel italyan motorlara sahip bir markadır. Bft otomatik bahçe kapısı fiyatı almak için Bft Türkiye sayfamızdan iletişime geçebilirsiniz.


Otomatik kapı motoru kategorimiz altında, tüm Nice, Faac ve BFT ürünleri çeşitlerini en uygun fiyatlar ile sizlere sunuyoruz. Otomatik Kapı Ankara firması Asussan Otomatik kapı sistemleri olarak , tamir ve satış hizmetlerimizin yanı sıra, otomatik kayar kapı motoru tamiri ve satışı hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Otomatik sürgülü yana kayar kapı motoru seti siparişi vermek istediğinizde sizlere yardımcı olacağız. Kayar ya da daha farklı bir ifade ile yana kayar kapılar farklı alanların girişlerinde kullanılmaktadır.


Villanızda çevre düzenlemenizle bütünleşen yana kayar bahçe kapınızı otomatik olarak açabileceksiniz. Böylece estetikten vazgeçmeden konforu da yaşamaya devam edebileceksiniz. Yana kayar fotoselli kapı : Kapıyı açan özel motoru sayesinde, açma ve kapama işlemleri otomatik şekilde gerçekleşmektedir.


Tam karşısına geçtiğiniz zaman fotosel sizi görür. Etiketler: Otomatik kapı sistemleri, Yana kayar sürgülü, Otomatik yana kayar garaj kapısı motoru , yana kayar otomatik kapı sistemleri fiyatları , yana kayar otomatik kapı servisi, yana kayar otomatik kapı tamiri, yana kayar otomatik kapı fiyatları , yana kayar otomatik kapı fotoseli, yana kayar otomatik kapı kumandası, yana kayar. Aşağıdaki form ile iletişim bilgileriniz ve dilediğiniz kapının özelliklerini bize bildirerek yana kayar sürgülü kapı için motor – fiyat teklifi alabilirsiniz. Nice otomatik kapı motoru fiyat konusunda rakiplerine kıyasla oldukça iyi bir seçenek olarak ve asla kaliteden ödün vermeyerek İtalyanın en büyük markalarından biri haline gelmiştir.


Konut, villa, fabrika, sitelerde yaşanan otopark sorunlarını ve güvenliği sağlamak için kullanım amaçlıdır. Otomatik bahçe kapısı motorları , kumanda ve ogs sistemleri ile uyumludur. Tag - yana kayar kapı motoru fiyatları.


Bft demios yana kayar kapı motoru elektromekanik tip sonlandırma swichleri ile kapı hareketlerini sınırlandırabilmektedir. Güçlü yapısı ve güvenlik önlemleri sayesinde uzun yıllar problemsiz bir biçimde kullanabilecek ve tek tuşla yada fotosel yardımıyla zamanınızı size kazandıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar