17 Mayıs 2018 Perşembe

Yarasa branda

Yarasa branda

Sizde PADİŞAH BRANDA ürünleri ile kaliteyi yakalayın. Tüm Ürünlerimizde Garanti vardır. Demir konstriksiyon montaj yerne göre özel ölçüde veya şekilde yapılıp, üzerine branda giydirmesi yapılmaktadır. Firma olarak siz değerli müşterilerimize en uygun fiyat tarifemiz ile hizmet vermekteyiz.


En uygun fiyatlar ile kaliteli hizmet almak için doğru adrestesiniz. Hem gölge hem gösteriş bakımından çitayı yüksek tutan membran branda ile üretilen tente sistemidir. Yapılacak ürünün boyutunu, şeklini, uyumunu, estetik görünümünün işlevsel niteliğini belirlemek için projelendirilir. Müşterinin ihtiyaçlarına göre en uygun alternatifler sunulur. Hazır olarak dikilmiş ve kapsüllenmiş belirli ebatlarda branda ürünlerine firmamızdan sahip olabilirsiniz.


Referanslarımızdan Bazıları. YARASA TENTEDE BAŞARILI İŞÇİLİK, REFERANSIMIZDIR. YARASA BRANDA tamiri ve satışı imalatımız vardır. Biz sizlere çözüm ortaklığı yapmaktan gurur duyuyoruz. VEFA TENTE BRANDA VE ÜST YAPI SİSTEMLERİ.


Kaliteyi Arayanlar Bize Uğradınız mı? Bizlere her türlü istek, görüş, öneri ve şikayet konusunda dönüş yapabilirsiniz. Tüm kumaş tente ve çadır modellerini firmamızda rahatlıkla bulabilirsiniz. Branda Tente Pergola Üretimleri. Alanınız için raylı tente mi gerekli pergola , yarasa tente mi gerekli yoksa kutu tente mi ? Yarasa Gerdirme Tente Uygulaması.


Tente sistemi modelleri üçgen, Kare, Asimetrik ve Kubbe şekilleriyle üretilmektedir. Lüleburgaz, Tekirdağ, Çorlu, Edirne, Kırklareli, Çanakkale. Adalar Tente Firması Ve Tente Modelleri. CME BRANDA güvencesi ile alacağınız hizmet ve elde edeceğiniz ürünler. Kullanılan branda blackout kumaştır.


Yüksek yük taşıma kapasitesine sahiptir. Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Firmamız formfinder adlı programın Türkiye distribütörüdür. Formfinder ile asma germe membran sistemler ile ilgili tasarımlarınızı kolayca yapabilirsiniz.


ASMA- GERME (MEBRAN- YARASA ) JÜT BRANDA SİSTEMLERİ. ASMA GERME MEMBRAN yapılar mekanlara değişik şık ve çağdaş bir görüntü vermek için çeşitli formlarda asma ve germe şeklinde uygulanan sistemdir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen yarasa tente görsel bir zenginlik kazandırarak dikkat çekici bir özelliğe sahiptir. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Yarasa branda

Yılından beri kendi sektöründe kendini sürekli yenileyerek siz müşerilerimize İnşaat, Hangar, Depo,. Oldukça göz alıcı yapısı olan bu tente modelimize oldukça çok istek olmaktadır. Genellikle kurumsal firma müşterilerimiz tarafından tercih edilen bu tente sistemi sayesin de daha şık bir manzara tasarlanmaktadır. Dilediğiniz kumaşa hayal ettiğiniz şekilleri vermek yarasa tente modelinde mümkündür yarasa branda üçgen, kare , a simetrik ve kubbe şekilleriyle üretilmektedir. Göre sırala: Göstermek: Devamını oku.


Kamelya brandası, genellikle bahçelerimiz için kullanılan branda modelleri arasında yer almaktadır. Kamelya brandaları sisteminde kullanılan mika branda sayesinde, uzun yıllar dayanıklılık gösterir. Membran yapılar doğası gereği yüzeylerinin minimum sıkıştırıcı ve bükümlü sertliğinden dolayı yalnız çekme gerilimini alırlar. Asma germe membran yapılarda statik analiz ve mimari tasarım birbirine entegre edilmek zorundadır. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Yarasa branda

Donec condimentum accumsan ligula, non commodo dolor varius vitae. Morbi dapibus neque a mauris sodales bibendum. Yukarida Fotoğrafts asma germe yarasa branda (5) olan model 6x7m2lik bir Alan yaklasik iki araclik Bahce mekaninin ustu ortulecek maliyeti ne olur Eger proje begenilirse Ev önü ayni model olabilir. Türkiye’de güneşlik ve tente sistemlerine olan ilginin artması ile beraber firma olarak taleplerinize uygun olan proje tasarımlarını, imalat ve uygulamalarını, montaj ve servis çalışmalarını.


Avrupa Körüklü Tente mFiyatı 320TL. Mafsallı Tente mfiyatı 280TL. Kasetli Tente metresi 600TL Sabit Tente me Fiyatı 280TL. Kış Bahçesi Kapama(Anahtar Teslim ) mFiyatı 1TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar