14 Mayıs 2018 Pazartesi

Parmak okuyucu kapı kilidi

Parmak izi okuyucu cihaz ile kapı açtırma. Kapıya da elektronik yahut manyetik kapı kilidi takılıp, parmak izi okuyucuya bağlanır. Kollu ve parmak izi okuyucu kapı açma kilidi ile oda, ev ve ofis kapılarını güvenle açın. Arama Etiketleri: parmak izli kapı kilidi , parmak izli kapı kolu, parmak izli geçiş, parmak izi kapı kolu, parmak izli kapı kolu fiyatları,.


Ekstra indirimli fiyat. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Antar taşımadan kart taşımadan şifre aklınızda tutmadan kendi parmağınızı okutarak kapınızdan geçiş yapabilirsiniz. Pratik, güvenli akıllı kapı kilitleri: parmak izi, şifre kart ve mekanik açma yöntemi ile kolay kullanım.


Dokunmatik ekran özelliği ile modern tasarım. Tüm kanatlı kapılar için uygundur. PARMAK İZİ OTEL KAPI KİLİDİ. Personel Takibi ve elektronik Kapı Kontrol sistemleri uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışverişt seçenekleriyle sahibinden.


Kullanılan parmak izi vücut ısısını. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş Yap veya üye ol Giriş Yap. HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. Bu sebeple Kale otomatik kilitlemeli çelik kapı kilidi sizin için hemgüvenli hem de konforlu.


Mobil uygulamayı, parmak izi okuyucuyu, PIN kodu okuyucuyu veya uzaktan kumandayı. Kapınızın kilidini açmak için birçok seçeneğiniz var. Geçiş ve giriş kontrol sistemlerinde kullanabileceğiniz parmak izi geçiş sistemleri ve parmakizi okuma giriş sistemleri fiyatı. O nedenle parmak izi okuyucu sistemlerini tercih ederken uygulamanın fiziksel ve yazılımsal şartları göz önüne alınmalıdır. Geçiş sistemlerinde kullanılan kapıların açılması için parmak izli kilit sistemi kullanılmaktadır.


Parmak okuyucu kapı kilidi

Bilgisayar bağlantısı olan cihazlardan tüm giriş çıkışlar takip edilebilir ve raporlanabilir ( hangi kapılardan kimler hangi saatlerde geçmiş gibi). Kapı kontrol ve turnike sistemi açtırabilir. Tparmak izi okuyucu Tft renkli geniş ekranı ile.


Merhabalar ben üniversite projem için parmak izi okuyucu ile kapı kilidi açma projesi yapıyorum. Cam kapılar içindir Kapılar İçindir. Sürekli Elektrik verilebilir. Devre koruma diyodu üzerindedir.


Paslanmak Çelik Yüzeylidir. AliExpress carries many parmak izi kilit kapı related products, including parmak izi , kilit bluetooth , akıllı kapı kilidi , kilit , kapı kilit kodu , kart kilidi kapı , kapı kilidi parmak izi okuyucu , kilit rfid , erişim parmak izi. AliExpress carries many usb parmak izi okuyucu related products, including bluetooth parmak izi okuyucu , parmak izi zk , zk , parmak izi zaman katılım sistemi , parmak izi okuyucu kapı kilidi , parmak izi kilit kapı , parmak izi zaman saati , araba parmak izi , ssd. Ofis, apartman, ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak. Yeni parmak izi kapı kilitlerimiz satışta… Her geçen gün parmak izi kapı kilit sistemlerinin kullanımı artmakta.


Gerek şık plaza ve şık rezidenslarda olsun, gerek iş yerlerinde pratikliği ve kolay kullanımıyla tercih edilen bu modellere bir kaç yenisi daha eklendi. Kale Xparmak izi okuyucu kilit sistemi ile ev veya iş yerlerini parmak iziniz ile kontrol edebilirsiniz. Gömme yapılarak uygulanır. Kapı Kilidi ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.


Parmak okuyucu kapı kilidi

Parmakların iç kısmında birbirine paralel olarak sıralanmış setlerin her biri sayesinde farklı karakteristik yapıya sahip olan parmak izlerini diğer sistemlerden ayıran en önemli özellikleri değiştirilemez, kopyalanamaz olmasıdır. OLED ekran, menü kullanımı, sesli navigasyon. F ingerprints, şifreler, kredi kartları, anahtarlar,.


Keylock parmak izli kapı açma kilidi parmak izi okuyuculu kapı kolu parmak iziyle açılan kapı fiyatları parmak izli kapı kolu parmak izi okuyucu kilit kapı aç. Kale Çelik Kapılara takılan sistemlerde, ikinci kilit anahtarla kumanda edilerek. Kapının dış yüzüne ankastre olarak yerleştirilmiş parmak izi okuma modülü 5DPI optik okuyucu sensör yoluyla çalışmaktadır. Kartlı geçiş sistemi,kartlı geçiş sistemleri,kartlı personel takip sistemi,kartlı personel kapı açma sistemi,kartlı kapı açma.


AK20b gaziantep,AK-20b parmak izli kapı kilidi gaziantep, kapı parmak izi. All-in-one parmak izi kilidi çalıştırmak için çok uygun olduğunu. Proximity kartlı, tuşlu veya parmak izli kilit sistemleri en çok tercih edilen kapı kilitlerindendir.


Firmamızda bir çok farklı kapı kilit okuyucusu bulunmaktadır. PROXIMITY KARTLI KAPI KİLİT SİSTEMLERİ. Q-P Proximity kart okuyucu ile kapı açtırabilir, kapı kilidi yerine.


Parmak okuyucu kapı kilidi

Geri Teknoloji Xiaomi şimdi de akıllı kapı kilidi yapt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar